- 23 Aralık 2008
- 2.239
- 3.513
- 658
- 48
Cevap bekliyorum hastaneden birşey demediler. Benim 11. Günü 6 mm di. Ümidini hiç kesme rahim her ay farklı olabiliyormuş.Anladım inşallah benim de o zamana 8 mm olur. Ee transfer günün belirlendi mi?
Ama bugün 18. Gün normal mı?Kalınlık iyi 8 den başlaması gerekiyor transfer için yumurta olmaması da iyi diye tahmin ediyorum
Evet canm bende iki transferimde de icmistimkızlar rahim kalınlığı için nar suyu iyi geliyor diye biliyorum deneyin mutlaka faydası olacaktır
Kalınlık iyi olduğu için istenilen sayıda bence iyidir kabul edilir diye düşünüyorum transferin ne zamanAma bugün 18. Gün normal mı?
Evet canım faydası oluyor nar suyunun kalınlığa göre içmekte fayda varEvet canm bende iki transferimde de icmistim
Ben transfer olana kadar hergun bir bardak ictim olunca biraktimEvet canım faydası oluyor nar suyunun kalınlığa göre içmekte fayda var
Daha hastaneden cevap gelmediKalınlık iyi olduğu için istenilen sayıda bence iyidir kabul edilir diye düşünüyorum transferin ne zaman
Sizin kaç mm di.Ben transfer olana kadar hergun bir bardak ictim olunca biraktim
Bu ayın 21 inde 12 mm di dun transfer oldum işteSizin kaç mm di
Sizin kaç mm di.
Sizin çok iyimiş kalınlık hadi hayırlısı olsun sağlıkla sıkıca tutunsun inşallah.. adetin 21. Günü mü transferBu ayın 21 inde 12 mm di dun transfer oldum işte
İyi yapmışsın canımBen transfer olana kadar hergun bir bardak ictim olunca biraktim
Bi kaç gün içinde olursun diye düşünüyorumDaha hastaneden cevap gelmedi
Hayırlıysa olsun gidip alayım bebişimiBi kaç gün içinde olursun diye düşünüyorum
Hayırlıysa olsun gidip alayım bebişimiBi kaç gün içinde olursun diye düşünüyorum
Yok transfer 23. Gune denk geldi dün oldumSizin çok iyimiş kalınlık hadi hayırlısı olsun sağlıkla sıkıca tutunsun inşallah.. adetin 21. Günü mü transfer
Guzel vallahi bugun 1. Gun ilk denememden daha rahatm canim içim bedenim ruhum o kadar rahat kiİyi yapmışsın canımNasıl geçiyor ilk günler bakalım
İnşAllah hayırlısıyla gidip alırsın bebişiniHayırlıysa olsun gidip alayım bebişimi
Ohhh ohh ne güzel valla rahatsan sıkıntı yok güzel bir 10gün geçir şöyle keyfine bakarakGuzel vallahi bugun 1. Gun ilk denememden daha rahatm canim içim bedenim ruhum o kadar rahat ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?