- 12 Mart 2019
- 16.267
- 35.813
- 598
Ay insallah 10 gun sonra dahada cok çıkarırım keyfiniOhhh ohh ne güzel valla rahatsan sıkıntı yok güzel bir 10gün geçir şöyle keyfine bakarak
canım gördün mü bebişini :)Ohhh ohh ne güzel valla rahatsan sıkıntı yok güzel bir 10gün geçir şöyle keyfine bakarak
Çok güzel hayırlısı olsunYok transfer 23. Gune denk geldi dün oldum
Amin canmÇok güzel hayırlısı olsun
Bana haber geldi salı günü transfer olacak.8 mm ken transfer olan var mı kızlar? Doktor bana 8 mm olsa yeter dedi, daha kalın olsa daha iyi olmaz mı ki
İnşAllah inşAllah keyfini sürersin canım benimAy insallah 10 gun sonra dahada cok çıkarırım keyfini
Canım gördüm keseyi bebişim daha çok küçük bi on gün sonra falan gitçem ozaman kalbide duyarım inşAllahcanım gördün mü bebişini :)
Sen naptın kuzum çıktı mı sonuçlarıncanım gördün mü bebişini :)
Benim ilkinde 8 9 arası birşeydi canım olmuştum doktor 8le 12 arası iyi demişti8 mm ken transfer olan var mı kızlar? Doktor bana 8 mm olsa yeter dedi, daha kalın olsa daha iyi olmaz mı ki
Süper. Sen benden birkaç gün öndesin. İnşallah mutlu haberlerini alırız burdaBana haber geldi salı günü transfer olacak.
Hadi bakalım hayırlısı olsunBana haber geldi salı günü transfer olacak.
Canım şimdi bazı ilaçlara başlatır doktorun senin kendi durumuna göre ne gerekiyorsa onları verir yumurta toplaman oldu muKızlar merhaba hayırlısıyla yarın tedavim başlıyor benim de, adetimin 2. Günü yarın size bir sorum olacak neler uygulanır yarın bir de eşim yabımda olmayacak sorun olur mu onluk bir durum olurmu ki sormayı unuttum merkezime telefonda
Bir sorun olmaz normal muayneyse eğerKızlar merhaba hayırlısıyla yarın tedavim başlıyor benim de, adetimin 2. Günü yarın size bir sorum olacak neler uygulanır yarın bir de eşim yabımda olmayacak sorun olur mu onluk bir durum olurmu ki sormayı unuttum merkezime telefonda
Yok canım sadece ön görüşmeye gittik daha önce o kadar, yani herşey yarın başlicak ilaç vericek dediğin gibi test falan bişeyler yaparmıki acaba neler yapılır onu bilemedim amh ölçü bu arada geçen başka bişey yapılmadı, eşime gerek olmaz dimiCanım şimdi bazı ilaçlara başlatır doktorun senin kendi durumuna göre ne gerekiyorsa onları verir yumurta toplaman oldu mu
Peki hamile kaldığında kaç mm le kaldınBenim ilkinde 8 9 arası birşeydi canım olmuştum doktor 8le 12 arası iyi demişti
Daha yeni olduğu için test falan isterler canım bütün istedikleri testleri yaptırın gelin derler orda yapacak oldukları varsa orda yaparlar kan testleri falan ikinizdende isterler ona göre işlemlere başlarlar eşindende isteyecekler tahlil ama eşin işi varsa olmasada olur diye düşünüyorum ilk beraber gidiliyor görüşmeye sonrasında sana tahlil kağıtlarını verip gönderirler yaptırıp gelin derler heryer aynı mı bilmiyorum ama genelde ilk böyle başlıyorlarYok canım sadece ön görüşmeye gittik daha önce o kadar, yani herşey yarın başlicak ilaç vericek dediğin gibi test falan bişeyler yaparmıki acaba neler yapılır onu bilemedim amh ölçü bu arada geçen başka bişey yapılmadı, eşime gerek olmaz dimi
En son ölçüldüğümde transferden bir kaç gün öncesiydi herlde 9u geçmişti biraz 9 10 arası olmuşumdur diye düşünüyorumPeki hamile kaldığında kaç mm le kaldın
Insallah canm ya simdi igneden geldim yürürken bile tedirgin oluyorum yaİnşAllah inşAllah keyfini sürersin canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?