ŞUBAT ayı TRANSFER olacaklar neler yapıyorsunuz ?

Insallah canm ya simdi igneden geldim yürürken bile tedirgin oluyorum ya merdiven inip cikarken bi görsen eziyetimi bisey olucak diye
Ahh canım bende ilk transferimde öyleydim bir görsen robot gibi dönüyordum hatta sağa sola bile dönmüyordum yerimden kalkmamıştım ilk 5 gün asansörlü evde kalmıştım bunda merdivende indim çıktım 5.katta oturuyorum Transferden sonra 3 saatlik yol geldim merdivenleri bi güzel çıktım uyurken yüz üstü bile yattım sağa sola da döndüm istediğim şekilde oturdum hafif işlerimi yaptım belirti yok diye yok sanıp daha da saldım son günler şükürler olsun benimleymiş yavrum ama dikkat et kuzum sen yinede sadece kafaya takma rahat ol yüce Rabbim yazdıysa öyle bir olur ki

Ayy nasil rahatladm ohhh Allah razi olsun senden ben ilkimde kaynanamlarda kaldim asansorlu diye tutmadi simdi evimdeyim 3. Kattayim sen igneye 5. Kattanmi indin ciktin

Ayy nasil rahatladm ohhh Allah razi olsun senden ben ilkimde kaynanamlarda kaldim asansorlu diye tutmadi simdi evimdeyim 3. Kattayim sen igneye 5. Kattanmi indin ciktin
Valla rahatla kuzum gerçekten olcak olduktan sonra oluyor ben bunu anladım bu sefer ben iğneyi 3 günde bir oluyom ondada annem hemşire o gelip yapıyor diğer kan sulandırıcıyı eşim vuruyo onun haricinde dışarı çıktığım zamanlar oluyor inip çıkıyom kuzum Allah’a şükür merdivenler sıkıntı yaratmadı bide serum almaya gidiyom yarın alıcam diğerini sonuçtan sonra aldım birini transfer öncesi bide yarın alıcam sen her gün mü gidion iğneye

Kandiliniz mübarek olsun kızlar hepiniz için dua ediyorum en kısa zamanda Rabbim hepinize sağlıklı evlatlar nasip etsin hamile olan arkadaşlarım bizlerede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yüce Rabbim umudunuzu yitirmeyin Allah büyük su akar yolunu bulur..

Yok canm 1 gun arayla vuruluyorm dün transferim oldu işte bugun aksam 5 bucuga kadar yattim gittim arabayla vuruldum geldim yavas yavas indim ciktm

Allah razi olsun canm seninde kandilin mubarek olsun ❤ banada dua et tutunsun bebegim adim yasemin

Merhaba arkadaslar ben dun öğlen transfer oldum cok sukur ama transferden sonra cok fazla su içtiğim icin idrarımı yapamadım sonda taktılar suan fecı idrar yollarında yanma var enfeksiyon mu kaptım acaba ya 1 gece hastanede yattım bugun öğlen cıktım aman yaa

Canım gördüm keseyi bebişim daha çok küçük bi on gün sonra falan gitçem ozaman kalbide duyarım inşAllah
Inşallah canım.gozun aydın cok sevindim dün 2 ay bitti tam olarak ama daha çıkmadı sonuçlar valla her gün gun de 20 30 defa kontrol ediyom ama yine yok

Canım sonda yapmış olabilir yanmayı belki bide idrarı çok tuttuysan oda yapmış olabilir idrar tutarken bende patlıyordum çok ağrıdı kasıklarım yarım saat zor yattım sonra kalktım yaptım

Çok sağol canım seninde kandilin mübarek olsun dua et bizlere . ALLAH kucağına almayı nasip eylesin

Inşallah canım.gozun aydın cok sevindim dün 2 ay bitti tam olarak ama daha çıkmadı sonuçlar valla her gün gun de 20 30 defa kontrol ediyom ama yine yok
Sağol canım darısı sana İnşAllah senin güzel haberlerini alıcam Hadi ya çıksa bir an önce de başlasanız canım ya

Canım sonda yapmış olabilir yanmayı belki bide idrarı çok tuttuysan oda yapmış olabilir idrar tutarken bende patlıyordum çok ağrıdı kasıklarım yarım saat zor yattım sonra kalktım yaptım
Canım ben cok kotu oldum sabah 8 den oğlen 1 e kadar idrara sıkıs yok suan degıl boşalt derken transferden sonra 2 saat kalkman yasak neredeyse 1 den 4 e kadar hıc kalkmadım mecbur sonda taktılar zaten sonda olmasaydı mesanem catlıycakmıs şimdi napıyım bilemedim yaa

Hadi ya canım çok bekletmişler ya yarım saat sonra kalkabiliyorsun aslında o yüzden yanma olmuştur doktoruna sor bakalım bi ne diyecek yanma için

Hadi ya canım çok bekletmişler ya yarım saat sonra kalkabiliyorsun aslında o yüzden yanma olmuştur doktoruna sor bakalım bi ne diyecek yanma için
Yarın gidicem bakalım bişey diyceklermı yok ya bizim hastanede 2 saat yasak 1 40 da bitti 4 e kadar hıc kalkmadım zorunlu dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…