ŞUBAT ayı TRANSFER olacaklar neler yapıyorsunuz ?

Orada neden yapılmıyoki yaptırın gitme durumum olmaz benim sürekli ya şehir değiştirip gitmem lazım kafam çok karışık ya

Bende dun aksama dogru oldum bende su ictim ama hic öyle bisey yaşamadm canim ya cok gecmis olsun

Orada neden yapılmıyoki yaptırın gitme durumum olmaz benim sürekli ya şehir değiştirip gitmem lazım kafam çok karışık ya
İstedikleri tahlilleri olduğunuz yerde yaptırırsın sağlık ocağı yada devlet hast. ücretsiz orda olmayanları özelde yaptırabiliyorsun baya bişey istiyorlar ilkinde eştende bizde öyle yaptık heryer aynımı bilmiyorum ama

İnşallah orada yaparlar ya bilmediğim bi yerde zor olur hastane aramam bide eşim olmadan bakalım yarın yazarım yine doktordan çıkınca

İnşallah orada yaparlar ya bilmediğim bi yerde zor olur hastane aramam bide eşim olmadan bakalım yarın yazarım yine doktordan çıkınca
Evet zor olur belki orası yapar tamam yaz mutlaka canım

Benimde diğer kalçadan vurulduğum iğneyle kan sulandırıcı mahvediyo canım yer kalmadı göbeğim şiş şiş içleri dolu dolu mosmor
Bopodan progestan iğne olanı daha önce denememde bende kullanmıştım bir pet şişeye çok sıcak olmiyacak şekilde su yapıp her akşam annem masaj yapmıştı ilacın dağılmasına ve ağrıların hafiflemesine fayda etmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…