Orada neden yapılmıyoki yaptırın gitme durumum olmaz benim sürekli ya şehir değiştirip gitmem lazım kafam çok karışık yaDaha yeni olduğu için test falan isterler canım bütün istedikleri testleri yaptırın gelin derler orda yapacak oldukları varsa orda yaparlar kan testleri falan ikinizdende isterler ona göre işlemlere başlarlar eşindende isteyecekler tahlil ama eşin işi varsa olmasada olur diye düşünüyorum ilk beraber gidiliyor görüşmeye sonrasında sana tahlil kağıtlarını verip gönderirler yaptırıp gelin derler heryer aynı mı bilmiyorum ama genelde ilk böyle başlıyorlar
Progestan ampul 2 tane birden canmİyi yapmışsın canım korkma birşey olmaz Allah’ın izniyleiğnen hangisi
Bende dun aksama dogru oldum bende su ictim ama hic öyle bisey yaşamadm canim ya cok gecmis olsunMerhaba arkadaslar ben dun öğlen transfer oldum cok sukur ama transferden sonra cok fazla su içtiğim icin idrarımı yapamadım sonda taktılar suan fecı idrar yollarında yanma var enfeksiyon mu kaptım acaba ya 1 gece hastanede yattım bugun öğlen cıktım aman yaa
İstedikleri tahlilleri olduğunuz yerde yaptırırsın sağlık ocağı yada devlet hast. ücretsiz orda olmayanları özelde yaptırabiliyorsun baya bişey istiyorlar ilkinde eştende bizde öyle yaptık heryer aynımı bilmiyorum amaOrada neden yapılmıyoki yaptırın gitme durumum olmaz benim sürekli ya şehir değiştirip gitmem lazım kafam çok karışık ya
Göbekten mi canım protulex mi proluton muProgestan ampul 2 tane birden canm
Yok canm kalçadan progestan normal progestanGöbekten mi canım protulex mi proluton mu
Heeee anladım canım onu bilmiom da ondanYok canm kalçadan progestan normal progestan
Üstunde progestan yaziyo canimHeeee anladım canım onu bilmiom da ondan
Ben onun fitilini kullanıom canımÜstunde progestan yaziyo canim
Keske bizede fitil verseymis igne mahfediyoBen onun fitilini kullanıom canım
İnşallah orada yaparlar ya bilmediğim bi yerde zor olur hastane aramam bide eşim olmadan bakalım yarın yazarım yine doktordan çıkıncaİstedikleri tahlilleri olduğunuz yerde yaptırırsın sağlık ocağı yada devlet hast. ücretsiz orda olmayanları özelde yaptırabiliyorsun baya bişey istiyorlar ilkinde eştende bizde öyle yaptık heryer aynımı bilmiyorum ama
Evet zor olur belki orası yapar tamam yaz mutlaka canımİnşallah orada yaparlar ya bilmediğim bi yerde zor olur hastane aramam bide eşim olmadan bakalım yarın yazarım yine doktordan çıkınca
Benimde diğer kalçadan vurulduğum iğneyle kan sulandırıcı mahvediyo canım yer kalmadıKeske bizede fitil verseymis igne mahfediyo
Allahm yardimcımız olsunBenimde diğer kalçadan vurulduğum iğneyle kan sulandırıcı mahvediyo canım yer kalmadıgöbeğim şiş şiş içleri dolu dolu mosmor
Yok canım herkese veriyorlar tedbir amaçlı kan sulandırıcı sana verdiler miAllahm yardimcımız olsunpihtılaşmanmi var senin canim
Yok canm bana sadece coraspin verdiler ilk denemede de bundada ben zaten pihtilasma icin kan verdim temiz cikti onlarYok canım herkese veriyorlar tedbir amaçlı kan sulandırıcı sana verdiler mi
Anladım canım iğne çok morartıyor zaten yakıyorYok canm bana sadece coraspin verdiler ilk denemede de bundada ben zaten pihtilasma icin kan verdim temiz cikti onlar
Allah yardim etsin hepimize canim yaAnladım canım iğne çok morartıyor zaten yakıyor
Aynen canım zorlu yollardan geçiyoruzAllah yardim etsin hepimize canim ya
Bopodan progestan iğne olanı daha önce denememde bende kullanmıştım bir pet şişeye çok sıcak olmiyacak şekilde su yapıp her akşam annem masaj yapmıştı ilacın dağılmasına ve ağrıların hafiflemesine fayda etmiştiBenimde diğer kalçadan vurulduğum iğneyle kan sulandırıcı mahvediyo canım yer kalmadıgöbeğim şiş şiş içleri dolu dolu mosmor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?