- 1 Şubat 2022
- 213
- 152
- 23
Doktorlarımız aynı olabılır benceO kadarını yapabileceğimi sanmıyorum, daha fazla strese girerdim bunları takip etsem. Benim doktoruma bunları sorduğumda “çok abartmaya gerek yok, insanlar savaşlarda, hastalıklar geçirirken, çok stresli dönemler yaşarken de hamile kalabiliyor. Sonuçta hamile olmak için ihtiyaç olan 1 yumurta 1 sperm” diyor. Kısmette var ise olur biz niyetimizi iyi tutalım olumlu düşünelim

ama bulusturamiyoruuz
 ama bulusturamiyoruuz

evet bu ay baya güzel haber bekleyen var. Umarım herkesin niyeti dileği gerçek olur. Sağlıkla gelir bebekleri
 evet bu ay baya güzel haber bekleyen var. Umarım herkesin niyeti dileği gerçek olur. Sağlıkla gelir bebekleri

çok sağol bilgiler için, bende bu sene bitmeden düşünüyorum, doktorla konuştum devlet destekli olabiliyor Muş iki aşılama.oldugu için 17bin dedi, ilaçlar hariç sanırım 25./27bin tutar diye hesapladım. İnşallah nasip olsunda hayırlısıyla
 çok sağol bilgiler için, bende bu sene bitmeden düşünüyorum, doktorla konuştum devlet destekli olabiliyor Muş iki aşılama.oldugu için 17bin dedi, ilaçlar hariç sanırım 25./27bin tutar diye hesapladım. İnşallah nasip olsunda hayırlısıyla