şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Kızlar 11 şubatta iki tane 3.gün embriyosu transfer olmuştum bugün 9.günümdü embriyolog değerin iyi dedi ama artışa geçmesi önemli tabi dualarınızı bekliyorum hepinize çok teşekkür ediyorum ve hepinize dua ediyorum dahiliye ye gitmem gerekiyormuş ishal için sürekli ishalim çünkü yaa

Biyopsi alınınca strese mi giriyor daha mı zor tutuyor yani ya da biyopsi alındı diye bozulan embriyo mu oluyor ben de yaptıracağım da, 2 düşüğüm var diye

Ben de kabız oldum ya

Biyopsi alınınca strese mi giriyor daha mı zor tutuyor yani ya da biyopsi alındı diye bozulan embriyo mu oluyor ben de yaptıracağım da, 2 düşüğüm var diye
Ya ben olumsuz bir etkisi olacağını düşünmüyorum açıkcası varsa da göz ardı edilecek kadar azdır, aksi türlü bunu önermezdi doktorlar heralde Ama tabi bu benim ilk denemem, pek bilgim de yok.. inşallah öyle bi etkisi yoktur, birsürü para verip bi de tutunma şansını düşürmüyoruzdur

Düşük geçmişi varsa yaptırmak lazım, bende bu denemem negatif olursa yaptırmak istiyorum. Biz sperm morfolojisinden dolayı sormuştuk. Yoksa tutunmasıyla ilgili bir yorum yapmadı. Sadece gerek yok sizin için dedi. İşlem için parça alıyoruz bu da stres yaratıyor embriyoda dedi. Belki bizim aklımızda kalmasın diye öyle konuştu. Çünkü transfer gününde, son anda sorduk biz bunları. Ama siz yaptırın pek çok konuda da fikir veriyor genetik inceleme.

Sağol kuzum benim Allah razı olsun sanada acil şifalar olsun inşallah bebişlerin iyi ilerler kurtulursun bir an önce Ohss belasından kuzum

Gebelik pozitif ama ohss geçiriyorum. Karnım ful şiş. Sıvı artarsa sıvıyı çekecekler. Biraz yorgunum. Ohss çok zorluyor.
Nolur keyfinize bakn ne zorluk yasadk hepimiz biliyoruz ne güzel gebesiniz bende hafif siddetli ohss geciriyorum eminim cok zordur ama olumlu dusunun insallah bugunlerde gececek hem zaten cok zor ama parasentezle en kötü bosaltır esiniz sizde psikolojinizi saglam tutun hersey gececek insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…