- 4 Eylül 2020
- 2.159
- 2.526
- 83
- 40
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #1.981
Hayırlı olsun canım çok sevindimKızlar sonucum 20.31 çıktı nasıl sizce yaa
11 şubatta iki tane 3.gün embriyosu transfer olmuştum canım 9.gün oluyo galibaKacinci günün bugün canım kacıncı gün embriyosuydu
Gözünüz aydın, sağlıkla kucağınıza almak nasip olsunKızlar sonucum 20.31 çıktı nasıl sizce yaa
Canım çok tebrik ederim gözün aydın11 şubatta iki tane 3.gün embriyosu transfer olmuştum canım 9.gün oluyo galiba
Maddi durumunuz el veriyorsa yaptırmanız yararlı olur sanırım. ne kadar çok olumsuz olasılık elenirde kardır diye bakıyorum ben ama tabi hayırlısıDüşük vs hiç olmadı yaş 42 benim yaştan dolayı doktorum öneriyor
Biyopsi alınınca strese mi giriyorDaha önce düşük vb sorun yaşadınız mı? Ya da ileri yaş gibi bir durum var mı? Bize embriyolog ilk seferde, şüphe duyulan bir durum yoksa gerek yok dedi. Tanı için yapılan işlemde embriyoları strese sokuyormuş. Herşeye de stres oluyor bu embriyolarBenimde aklımda vardı hep yaptırsak mı acaba diye, hoş seçim yapacak embriyomda kalmadı gerçi
Ben de kabız oldum yaKızlar 11 şubatta iki tane 3.gün embriyosu transfer olmuştum bugün 9.günümdü embriyolog değerin iyi dedi ama artışa geçmesi önemli tabi dualarınızı bekliyorum hepinize çok teşekkür ediyorum ve hepinize dua ediyorum dahiliye ye gitmem gerekiyormuş ishal için sürekli ishalim çünkü yaa
Ya ben olumsuz bir etkisi olacağını düşünmüyorum açıkcası varsa da göz ardı edilecek kadar azdır, aksi türlü bunu önermezdi doktorlar heraldeBiyopsi alınınca strese mi giriyordaha mı zor tutuyor yani ya da biyopsi alındı diye bozulan embriyo mu oluyor ben de yaptıracağım da, 2 düşüğüm var diye
Düşük geçmişi varsa yaptırmak lazım, bende bu denemem negatif olursa yaptırmak istiyorum. Biz sperm morfolojisinden dolayı sormuştuk. Yoksa tutunmasıyla ilgili bir yorum yapmadı. Sadece gerek yok sizin için dedi. İşlem için parça alıyoruz bu da stres yaratıyor embriyoda dedi. Belki bizim aklımızda kalmasın diye öyle konuştu. Çünkü transfer gününde, son anda sorduk biz bunları. Ama siz yaptırın pek çok konuda da fikir veriyor genetik inceleme.Biyopsi alınınca strese mi giriyordaha mı zor tutuyor yani ya da biyopsi alındı diye bozulan embriyo mu oluyor ben de yaptıracağım da, 2 düşüğüm var diye
Sağol kuzum benim Allah razı olsun sanada acil şifalar olsun inşallah bebişlerin iyi ilerler kurtulursun bir an önce Ohss belasından kuzumozge2126 ve Hayat su 0606 çok çoook sevindim pozitif haberlerinize
Hayatsu 2 gün sonra 40ları göreceğiz ve tam rahatlayacağızArtışın olacak hiç endişe etme valla dua ediyorum eşime bile söyledim test verdiğini söylediğinde
Sağol kuzum benim darısı hepinize inşallah Rabbim kucağımıza da almayı nasip etsin inşallahCanım çok tebrik ederim gözün aydın
Sıkıntı ne cnm anlamadım pozitif demi gebelikKuzum zaten ishalim diye içmedim. Evde osmolak şurup da var aslında ama ishalim zTen çıktığımda karnım gurul gurul.
Çıkamıyorum wcye ama çıkınca hep ishal
Senin Sonucun çıktı mı kuzumBen de kabız oldum ya
Gebelik pozitif ama ohss geçiriyorum. Karnım ful şiş. Sıvı artarsa sıvıyı çekecekler. Biraz yorgunum. Ohss çok zorluyor.Sıkıntı ne cnm anlamadım pozitif demi gebelik
Evet çıktı 161 beni. 10. GünümSenin Sonucun çıktı mı kuzumkabızlık da zor ya aman dikkat et kendine
Nolur keyfinize bakn ne zorluk yasadk hepimiz biliyoruz ne güzel gebesiniz bende hafif siddetli ohss geciriyorum eminim cok zordur ama olumlu dusunun insallah bugunlerde gececek hem zaten cok zor ama parasentezle en kötü bosaltır esiniz sizde psikolojinizi saglam tutun hersey gececek insallahGebelik pozitif ama ohss geçiriyorum. Karnım ful şiş. Sıvı artarsa sıvıyı çekecekler. Biraz yorgunum. Ohss çok zorluyor.
Canımmmmm gözünaydın sağlıkla ilerlesin gebeliğin inşallah çok sevindimKızlar sonucum 20.31 çıktı nasıl sizce yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?