- 19 Ocak 2021
- 2.023
- 3.362
- 83
- 35
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #1.941
Kuzum gördüm ben deYaa kızlar ben bugün erken gebelik testi yaptım ilk 10 dk içinde çok belirsiz bir çizgi çıktı kuruma çizgi si olma ihtimali var mı sizce 11 şubatta iki tane 3.gün embriyosu transfer olmuştum doktor da bugün kanda çıkar artık ama idrar da çıkmayabilir dedi sizce var mı
Canım benim hepsinin 5. Güne gitmesi anormal olur zatenMerhaba kizlar
32 yumurtadan 29 olgundu 22 si döllenmisti.
Bugün 3. Gün aradılar 22 tanenin hepsi bugüne ulaşmış, hepsi günüyle uyumlu mu diye sordum. 10 tanesi biraz geriden geliyor 12 tanesi uyumlu dedi.. peki sorun olur mu dedim belli olmaz net birşey diyemeyiz belki günüyle uyumlu olan 5. Güne gitmez geriden gelenler gider yada tam tersi olabilir bugün 3. Gün bugünden sonrası önemli dedi.. pazartesi 5. Gün olacak umutluyum kalbim çok heyecanlı ama bir yandan da 10 tane geriden gelen beni üzdü biraz..bu şekilde olan var mı aranızda o geriden gelenler gelişebilir mi kizlar
Maşallah güzelim hadi gözün aydın diyelim artıkYaaaa canım çok sevindim bırakmayacak sen de vazgeçmeyeceksinbenim değerim de 118 çıktı senden güzel haberi duymadan yazamadım vallahi
Canım kayısı hoşafı filan içtin miBen ondan vazgeçsem de bebek vazgeçmiyor gibi beta 1500 geldi (dün 1066 idi yarın da kontrol edeceğiz)
Karnımdaki sıvıyı çekecek gerekirse eşim yatışa gerek olmadan çekip eve gelcez ama az daha dayanmaya çalışacağım.
Biraz tuvalete çıkabilsemyapınca ishal ama yapamıyorum az daha sıkacağım dişimi
Çok tatlısın çok teşekkür ederimCanım benim hepsinin 5. Güne gitmesi anormal olur zatenelenecekler ki en iyileri kalsın... Ben hep şöyle dua ettim: bir tane transfer bir de yedek olsa 4 blastokist bana yeter ki senin sayın maşallah çok iyi onların 1 i bebek olacak üzme tatlı canını
Ayyy ne güzel haberYaaaa canım çok sevindim bırakmayacak sen de vazgeçmeyeceksinbenim değerim de 118 çıktı senden güzel haberi duymadan yazamadım vallahi
Genetik tanı derken embriyolardan mı bahsediyorsunuz? Yarın opu’m var, 5. Güne çıkanlara yaptıracağız bizArkadaslar genetik tani yaptıran oldumu
Kuzum zaten ishalim diye içmedim. Evde osmolak şurup da var aslında ama ishalim zTen çıktığımda karnım gurul gurul.Canım kayısı hoşafı filan içtin mi
Benim opu pazartesi 5. Güne kalanlar için doktorum genetik tani yapalım dedi ama yaptirallimmi bilemedik ciddi maddiyat gerektiriyorGenetik tanı derken embriyolardan mı bahsediyorsunuz? Yarın opu’m var, 5. Güne çıkanlara yaptıracağız biz
Aslında bende birkaç gündür çıkamıyorum ama bir kez çıktım ishal . Bana da Dr ilaç yazmıştı ama annem bende kayısı hoşafı yaptı birkaç tane kayisisini yedim ishal olmama rağmen inanır mısın daha iyi geldi ishalimide toparladı benim o yüzden dedim acaba sana da mı iyi gelirdi diyeKuzum zaten ishalim diye içmedim. Evde osmolak şurup da var aslında ama ishalim zTen çıktığımda karnım gurul gurul.
Çıkamıyorum wcye ama çıkınca hep ishal
Duam ustunde, Allah yardimcin olsun insallahHepinize çok teşekkür ederim. Dualarınızı eksik etmeyin. Hepiniz sormuşsunuz. Çok çoook sağolun can kızlarım.
Hayat su 0606 ben de gördüm kuzum rabbim seni de mucizene kavuştursun.
Hadi hayırlısı bakalım ben de Bugün verdim benim de pozitif çıktı salı günü bir daha vereceğimKızlar ben kan testi verdim özel hastane de saat 8 gibi çıkacak sonuçlar dua edin bana hepinize çok teşekkür ederim
Daha önce düşük vb sorun yaşadınız mı? Ya da ileri yaş gibi bir durum var mı? Bize embriyolog ilk seferde, şüphe duyulan bir durum yoksa gerek yok dedi. Tanı için yapılan işlemde embriyoları strese sokuyormuş. Herşeye de stres oluyor bu embriyolarBenim opu pazartesi 5. Güne kalanlar için doktorum genetik tani yapalım dedi ama yaptirallimmi bilemedik ciddi maddiyat gerektiriyor
Ayyy hadi insallah :)) habersiz birakmaKızlar ben kan testi verdim özel hastane de saat 8 gibi çıkacak sonuçlar dua edin bana hepinize çok teşekkür ederim
Canım dualarımız seninle güzel haberler bekliyoruzKızlar ben kan testi verdim özel hastane de saat 8 gibi çıkacak sonuçlar dua edin bana hepinize çok teşekkür ederim
Canım gözün aydın inşallah sağlıkla ilerler gebeliğinHadi hayırlısı bakalım ben de Bugün verdim benim de pozitif çıktı salı günü bir daha vereceğim
İnşallah canım aminCanım gözün aydın inşallah sağlıkla ilerler gebeliğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?