şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Kuzum gördüm ben de İnşallah Bi güzel haber daha alacağız

Canım benim hepsinin 5. Güne gitmesi anormal olur zaten elenecekler ki en iyileri kalsın... Ben hep şöyle dua ettim: bir tane transfer bir de yedek olsa 4 blastokist bana yeter ki senin sayın maşallah çok iyi onların 1 i bebek olacak üzme tatlı canını

Canım kayısı hoşafı filan içtin mi

Çok tatlısın çok teşekkür ederim bende hep o şekilde dua ediyorum

Çok teşekkür ederiz katkılarınız için ücreti nedir bizde Dr merional yazdı 6 kutu var daha lazım olacak gibi

Kuzum zaten ishalim diye içmedim. Evde osmolak şurup da var aslında ama ishalim zTen çıktığımda karnım gurul gurul.
Çıkamıyorum wcye ama çıkınca hep ishal
Aslında bende birkaç gündür çıkamıyorum ama bir kez çıktım ishal . Bana da Dr ilaç yazmıştı ama annem bende kayısı hoşafı yaptı birkaç tane kayisisini yedim ishal olmama rağmen inanır mısın daha iyi geldi ishalimide toparladı benim o yüzden dedim acaba sana da mı iyi gelirdi diye

Benim opu pazartesi 5. Güne kalanlar için doktorum genetik tani yapalım dedi ama yaptirallimmi bilemedik ciddi maddiyat gerektiriyor
Daha önce düşük vb sorun yaşadınız mı? Ya da ileri yaş gibi bir durum var mı? Bize embriyolog ilk seferde, şüphe duyulan bir durum yoksa gerek yok dedi. Tanı için yapılan işlemde embriyoları strese sokuyormuş. Herşeye de stres oluyor bu embriyolar Benimde aklımda vardı hep yaptırsak mı acaba diye, hoş seçim yapacak embriyomda kalmadı gerçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…