- 21 Ağustos 2020
- 2.680
- 5.826
- 108
- 31
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #1.961
İnşAllah canım güzel haberlerini bekliyoruzİnşallah canım aminİnşallah hepimizin kucağı dolar
Canım senin ne zamandıAyyy ne bereketli bir ay oldu masallah, 3 aylarin yuzu suyu hurmetine.. Gebelerin hepsine birerBeklemek daha bir heyecanli artik :))
25i, persembeCanım senin ne zamandı
hadi sendende güzel haberler almak nasip olur inşallah canım25i, persembe
Ben daha önce doğal yolla hamile kalıp erken haftada düşük yaptığım için önerdi doktorum, evet masrafı ciddi arttırıyor, ilk gidenler sağlıklı çıkmazsa diye de endişe yapıyor bende. Bunu önermesini gerektirecek bir deneyiminiz mi var? Öyle ise ve maddiyatı ayarlabilirseniz yaptırın bence, en azından 1 sorunu elemiş olursunuzBenim opu pazartesi 5. Güne kalanlar için doktorum genetik tani yapalım dedi ama yaptirallimmi bilemedik ciddi maddiyat gerektiriyor
Amin canım rabbim isteyen herkese versin tüp bebek annelerine sabır versin dayanma gücü sağlık sıhhat versin ve kucaklarımızı doldursun inşallahİnşAllah canım güzel haberlerini bekliyoruzbizlerede dua et bol bol
Amin canım benimAmin canım rabbim isteyen herkese versin tüp bebek annelerine sabır versin dayanma gücü sağlık sıhhat versin ve kucaklarımızı doldursun inşallah
Strese girince ne oluyormuş?Daha önce düşük vb sorun yaşadınız mı? Ya da ileri yaş gibi bir durum var mı? Bize embriyolog ilk seferde, şüphe duyulan bir durum yoksa gerek yok dedi. Tanı için yapılan işlemde embriyoları strese sokuyormuş. Herşeye de stres oluyor bu embriyolarBenimde aklımda vardı hep yaptırsak mı acaba diye, hoş seçim yapacak embriyomda kalmadı gerçi
Düşük vs hiç olmadı yaş 42 benim yaştan dolayı doktorum öneriyorDaha önce düşük vb sorun yaşadınız mı? Ya da ileri yaş gibi bir durum var mı? Bize embriyolog ilk seferde, şüphe duyulan bir durum yoksa gerek yok dedi. Tanı için yapılan işlemde embriyoları strese sokuyormuş. Herşeye de stres oluyor bu embriyolarBenimde aklımda vardı hep yaptırsak mı acaba diye, hoş seçim yapacak embriyomda kalmadı gerçi Bende
Bende gebelik hiç oluşmadı yaş 42 bundan dolayı öneriyor doktorumBen daha önce doğal yolla hamile kalıp erken haftada düşük yaptığım için önerdi doktorum, evet masrafı ciddi arttırıyor, ilk gidenler sağlıklı çıkmazsa diye de endişe yapıyor bende. Bunu önermesini gerektirecek bir deneyiminiz mi var? Öyle ise ve maddiyatı ayarlabilirseniz yaptırın bence, en azından 1 sorunu elemiş olursunuz
Cok gecmis olsun bende idrar yolu enfeksiyonu oldum galiba iki gündür sol kasık ve bobrek agrisiyla kivraniyorum allahim ne zor durumlar hepimizin yardımcısı olsun rabbimHepinize çok teşekkür ederim. Dualarınızı eksik etmeyin. Hepiniz sormuşsunuz. Çok çoook sağolun can kızlarım.
Hayat su 0606 ben de gördüm kuzum rabbim seni de mucizene kavuştursun.
Kacinci günün bugün canım kacıncı gün embriyosuyduKızlar sonucum 20.31 çıktı nasıl sizce yaa
Oleey :)) hadi hayirlisiKızlar sonucum 20.31 çıktı nasıl sizce yaa
Kacinci gününüzdü hayirli olsun diyelimKızlar sonucum 20.31 çıktı nasıl sizce yaa
Gözünüz aydın çok sevindimHadi hayırlısı bakalım ben de Bugün verdim benim de pozitif çıktı salı günü bir daha vereceğim
O kısmı bilmiyorum, gün gelişimine de her gün bakmıyoruz strese giriyorlar, rahatsız etmeyelim demişlerdi.Strese girince ne oluyormuş?
Evet yaşla ilgili öneriyorlar. Maddi olarak zor tabi, ayarlayabilirseniz durumunuzu yaptırın. Hayırlısı olur inşallahBende gebelik hiç oluşmadı yaş 42 bundan dolayı öneriyor doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?