şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Benim opu pazartesi 5. Güne kalanlar için doktorum genetik tani yapalım dedi ama yaptirallimmi bilemedik ciddi maddiyat gerektiriyor
Ben daha önce doğal yolla hamile kalıp erken haftada düşük yaptığım için önerdi doktorum, evet masrafı ciddi arttırıyor, ilk gidenler sağlıklı çıkmazsa diye de endişe yapıyor bende. Bunu önermesini gerektirecek bir deneyiminiz mi var? Öyle ise ve maddiyatı ayarlabilirseniz yaptırın bence, en azından 1 sorunu elemiş olursunuz

Strese girince ne oluyormuş?

Düşük vs hiç olmadı yaş 42 benim yaştan dolayı doktorum öneriyor

Bende gebelik hiç oluşmadı yaş 42 bundan dolayı öneriyor doktorum

Hepinize çok teşekkür ederim. Dualarınızı eksik etmeyin. Hepiniz sormuşsunuz. Çok çoook sağolun can kızlarım.

Hayat su 0606 ben de gördüm kuzum rabbim seni de mucizene kavuştursun.
Cok gecmis olsun bende idrar yolu enfeksiyonu oldum galiba iki gündür sol kasık ve bobrek agrisiyla kivraniyorum allahim ne zor durumlar hepimizin yardımcısı olsun rabbim

Strese girince ne oluyormuş?
O kısmı bilmiyorum, gün gelişimine de her gün bakmıyoruz strese giriyorlar, rahatsız etmeyelim demişlerdi. yaşım 31 ilk denememiz, daha önce düşük geçmişimde yok, gerek yok sizin için dedi. Eşim sormuştu morfolojik problem genetik bozukluk yaratır mı diye. Gerek yok dedi
Bende gebelik hiç oluşmadı yaş 42 bundan dolayı öneriyor doktorum
Evet yaşla ilgili öneriyorlar. Maddi olarak zor tabi, ayarlayabilirseniz durumunuzu yaptırın. Hayırlısı olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…