- 28 Haziran 2020
- 1.937
- 2.645
- 83
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #2.001
Amin canım inşallahSağol kuzum benim darısı hepinize inşallah Rabbim kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah
Geçmiş olsn cnm belki de bn de ilk transferde ohss oldum belirtiler bunlar mi sadece bisey olmaz ıns .Gebelik pozitif ama ohss geçiriyorum. Karnım ful şiş. Sıvı artarsa sıvıyı çekecekler. Biraz yorgunum. Ohss çok zorluyor.
Tebrikler, katlanarak artsın inşallahKızlar 11 şubatta iki tane 3.gün embriyosu transfer olmuştum bugün 9.günümdü embriyolog değerin iyi dedi ama artışa geçmesi önemli tabi dualarınızı bekliyorum hepinize çok teşekkür ediyorum ve hepinize dua ediyorum dahiliye ye gitmem gerekiyormuş ishal için sürekli ishalim çünkü yaa
Kuzum senin iki gün sonra kaç çıkmıştı değerin ilk değerin 30 larda ydı sanki dimi benim de artar mı yaaCanım hayırlı olsun Pazartesi kesin çıkarhepimize sağlıkla kavuşmak nasip olur inşallah
Canım senin kaçıncı gün embriyosuydu kaç tane transfer olmuştunEvet çıktı 161 beni. 10. Günüm
Kat kat artıp gidecek sen hiç merak etmeÇok teşekkür ederim kızlar ama tabi şimdi de korku başladı inşallah artarak devam eder diye dualara başladım Rabbim büyüktür bu kadar oldu ya çok şükür hepimiz güzel haberler veririz burda hep inşallah
Çift transfer oldum 6. Gün embriyosuyduCanım senin kaçıncı gün embriyosuydu kaç tane transfer olmuştun
Canım cok sevindimÇok teşekkür ederim kızlar ama tabi şimdi de korku başladı inşallah artarak devam eder diye dualara başladım Rabbim büyüktür bu kadar oldu ya çok şükür hepimiz güzel haberler veririz burda hep inşallah
Sevindim canım hayırlı olsunHadi hayırlısı bakalım ben de Bugün verdim benim de pozitif çıktı salı günü bir daha vereceğim
Çok teşekkür ederimSevindim canım hayırlı olsun
Canım kötü düşünme Allahın izniyle artacak inşallahÇok teşekkür ederim kızlar ama tabi şimdi de korku başladı inşallah artarak devam eder diye dualara başladım Rabbim büyüktür bu kadar oldu ya çok şükür hepimiz güzel haberler veririz burda hep inşallah
Ayyy canım çok güzel haber ver keseyi görünce sağlıcakla kucağına al inşallahKızlar cuma kan verdim beta ya bakıldı 6439 çıktı 2 şubatta transfer olmuştuminsallah çarşamba günü keseyi göreceğiz sizlere umut olsun diye yazıyorum benmde çok umudumu kaybettiğim zamanlar oldu ama ynede topladm önmli olan bolbol dua etmek insallah hepimiz İcin güzel gider hersey
İnsallah tatlım benmAyyy canım çok güzel haber ver keseyi görünce sağlıcakla kucağına al inşallah
Ben omepa WM kullandımKızlar hangi takviye ilaçları kullandınız bu dönemde?
İlk değerlerin kaç kaçtı yazabilir misin tüm kan değerlerini gün günKızlar cuma kan verdim beta ya bakıldı 6439 çıktı 2 şubatta transfer olmuştuminsallah çarşamba günü keseyi göreceğiz sizlere umut olsun diye yazıyorum benmde çok umudumu kaybettiğim zamanlar oldu ama ynede topladm önmli olan bolbol dua etmek insallah hepimiz İcin güzel gider hersey
Omega ilacı mı o canımBen omepa WM kullandım
Detayları var trendyol da bak canım içinde cok sey varOmega ilacı mı o canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?