- 23 Kasım 2020
- 347
- 434
- 23
- 32
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #2.021
15 şubatta 1181 di 17 şubat 3077 19 şubat 6439İlk değerlerin kaç kaçtı yazabilir misin tüm kan değerlerini gün gün
Pazartesi 3.randevuna gidecegim. Büyük ihtimal pazartesi yumurta toplama günü belli olur. Gecen hafta gittiğimde yumurtalarım 10 ile 13 cm arasındaydı.şubat ayında inşallh tüp bebek yaptrcam . benimle birlikte olan var mı ?
Maşallah değerleriniz çok yüksekmiş hep tek transfer mi çift mi15 şubatta 1181 di 17 şubat 3077 19 şubat 6439
Maşallah değerleriniz çok yüksekmiş hep tek transfer mi çift mi
İlk değeriniz 1181 miydi sizin benim çok düşük geldi şimdi15 şubatta 1181 di 17 şubat 3077 19 şubat 6439
2subatta transfer oldm 5.gün embriyosu 15 subatta ölcüldü yani 13.gün ona göre düşün canımİlk değeriniz 1181 miydi sizin benim çok düşük geldi şimdi
5. Gün embriyosu 10. Günde ölçülüyor ondan sormuştum aslında bende2subatta transfer oldm 5.gün embriyosu 15 subatta ölcüldü yani 13.gün ona göre düşün canım
Demek teklikle çiftlikle alakalı değil bu yükselişler
Ikiz olmaisn arkadaşıma 2 transfer yapmışlardı ucuz oldu
Senn kaçıncı günde kaç geldi kuzum?İlk değeriniz 1181 miydi sizin benim çok düşük geldi şimdi
Benim 10. Gün 161 geldiSenn kaçıncı günde kaç geldi kuzum?
Kuzum sitede biraz baktım değerin normal gibi duruyor aşağı yukarı böyle değerler çıkmış 3. Gün embriyosu 9. Günde11 şubatta iki tane 3.gün embriyosu transfer olmuştum canım 9.gün oluyo galiba
Bende araştırdım da kuzum inşallah öyle olur ve artar gün gün inşallah kuzum yaKuzum sitede biraz baktım değerin normal gibi duruyor aşağı yukarı böyle değerler çıkmış 3. Gün embriyosu 9. Günde
Canım ikiz olabilir mi15 şubatta 1181 di 17 şubat 3077 19 şubat 6439
10. Güne kadar sabredip bakmamak lazım o zaman şüphede kalmamak için. Ama ah o merak duygusuKızlar bunu buldum değerlerinize bakabilirsiniz burdan
Tek transfermiş ama bölünmüş olabilir belkiCanım ikiz olabilir mi
Valla ben transfer gününe kadar bir paket sigara içtim transfer günü bıraktım bir program indirdim sigara bırak diye o iyi geliyor kaç gündür bıraktığını ciğerinin ne kadar temizlendiğini kaç sigara içmediğini ne kadar paranın cebinde kaldığını gösteriyor beni motive ettiKızlar size bir şey danışacağım yıllardır sigara icicisiyim opudan önce bırakmıştım ama bugün toplasan 2 tane sigara içtim biliyorum hiç olmaması gereken birşey ama var mı bir bırakma taktığı yada benim gibi opudan sonra icenleriniz oldu mu?
Valla ben transfer gününe kadar bir paket sigara içtim transfer günü bıraktım bir program indirdim sigara bırak diye o iyi geliyor kaç gündür bıraktığını ciğerinin ne kadar temizlendiğini kaç sigara içmediğini ne kadar paranın cebinde kaldığını gösteriyor beni motive etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?