- 28 Haziran 2020
- 1.937
- 2.645
- 83
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #2.041
Sigarayı bırak sağlıklı yaşa . Evet bir paket içiyordumBunlardan biri mi canım hemen indireyim bendegünde bir paket mi iciyordun
Ah bende normalde bir paket içiyordum opuya kadar azalttım son zamanlar hiç icmiyordum opu bitti yine kafama yerleşiyor gibiSigarayı bırak sağlıklı yaşa . Evet bir paket içiyordum
Valla ne güzel öncesinde bırakmışsınız bence başlamayınAh bende normalde bir paket içiyordum opuya kadar azalttım son zamanlar hiç icmiyordum opu bitti yine kafama yerleşiyor gibihemen indiriyorum bende canım
Keşke basarabilsem işin kötü yanıda seviyorum mereti. Bugün çok direndim yakıp yakıp yarım yarım söndürdüm 2 yi bulduValla ne güzel öncesinde bırakmışsınız bence başlamayın
Emin ol ben de çok seviyorum ama transferden sonra çok gelmedi aklıma bence senin de gelmezKeşke basarabilsem işin kötü yanıda seviyorum mereti. Bugün çok direndim yakıp yakıp yarım yarım söndürdüm 2 yi buldu
Aynı benim ekran attığımda yazan dimi bu çok güzelmiş ya tam kapsamlıEki Görüntüle 2787241 Benimki böyle
Evet evetAynı benim ekran attığımda yazan dimi bu çok güzelmiş ya tam kapsamlı
Umarım canım ki çok tehlikeli bizler için şu dönemde . Dr sırf sigara var diye bana bir ay başlamadı birde zayiflamam icinEmin ol ben de çok seviyorum ama transferden sonra çok gelmedi aklıma bence senin de gelmez
Bence bırak ve içme İnan zor değil sana güveniyorumUmarım canım ki çok tehlikeli bizler için şu dönemde . Dr sırf sigara var diye bana bir ay başlamadı birde zayiflamam icin
Ben transfere kadar içiyorum otlakçı olarak günde 1 2 bazen 0Kızlar size bir şey danışacağım yıllardır sigara icicisiyim opudan önce bırakmıştım ama bugün toplasan 2 tane sigara içtim biliyorum hiç olmaması gereken birşey ama var mı bir bırakma taktığı yada benim gibi opudan sonra icenleriniz oldu mu?
Hemen yükledim canım çok teşekkür ederimBence bırak ve içme İnan zor değil sana güveniyorum
Dimi bende öyle düşünüyorumTek transfermiş ama bölünmüş olabilir belki
Rica ederim dilerim yardımcı olurHemen yükledim canım çok teşekkür ederim
Ya da değerlere takılmamak gerekiyor bilemedimDimi bende öyle düşünüyorum
Canım bende bundan 5 ay önce bıraktım 10 gün hiç içmedim ve sonra içtiğim dışında farklı bi sigara aldım içemedim içemedikçe zorladım ve tiksindim şimdi kokusu iğrenç geliyorUmarım canım ki çok tehlikeli bizler için şu dönemde . Dr sırf sigara var diye bana bir ay başlamadı birde zayiflamam icin
Bende bayadir paket almiyordum bugün 3. Gündü aradılar paket aldım kendi paketine güya otlakcilik yapıyorum kandırıyorsun kendimiBen transfere kadar içiyorum otlakçı olarak günde 1 2 bazen 0küt diye kesicem ama biliyorum... 2. Adeti bekliyorum
Aynen canım herkeste farklı artıyor bide bakılan gün önemli heraldeYa da değerlere takılmamak gerekiyor bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?