şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Canım bende bundan 5 ay önce bıraktım 10 gün hiç içmedim ve sonra içtiğim dışında farklı bi sigara aldım içemedim içemedikçe zorladım ve tiksindim şimdi kokusu iğrenç geliyor
Valla bravo tebrik ederim canım bende artık bu şekilde farklı yollar deneyeceğim

Ben benimkini başta ikiz düşünüyordum ama şuan ikiz gibi değil sankiŞu ohss bitse ultrasonda keseleri görsem rahatlıcambugün biraz yürüyebildim duş aldım
Rahatlamışsındır biraz canım iyi olmuş . Senin tek transfer miydi kaçıncı gündü

Rahatlamışsındır biraz canım iyi olmuş . Senin tek transfer miydi kaçıncı gündü
5. Gün çift transferdi 8inde transferim oldu.
İlk testimde (geçen pazartesi)191
2 gün sonra 585
2gün sonra 1066(dündü kanamam oldu kırmızı renkte hem de doktorum kontrol kan önerdi)
1 gün sonra 1500 oldu

Yarın da bak dedi ama bakalım
Kanamam da yok şuan. Bakalım.

Son düzenleme:
Masallahhh iyice katlanarak gitsin canım

Maşallah kuzum inşallah bir an önce rahat günlerine kavuşursun hamileliğin de rahat geçer tadını çıkarırsın artık inşallah kuzum benim

Evet çıktı 161 beni. 10. Günüm
Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bugün herkes için çok güzel bir gün oldu çok sevindim

L lusin doktor kontrol etti çok sıvı var kafanı biraz yükselterek uyu ciğerine gitmesin dedi. Hergün et ye et sulu çorba iç ya da kelle paça filan dedi. Soda ve redbul önerdi. 1 ay daha sürer dedi... Allah yardımcımız olsun

Redbullu duymuştum yarın ona da başlayayım. Protein diye eti öneriyorlar.
Kuzucum peki sen dik yürüyebiliyor musun? Nasıl işe gidebiliyorsun?
Ben dik yürüyemiyorum. Bugün dünden iyiyim.
Sabah 3 haşlanmış yumurta az lor peyniri
Öğle çorba içiyorum
Akşam etli bişeyler yiyorum. Ama geçenlerde doktora gitmeme sebep olan ağrı tekrarladı bu sabah da çok kötü oldum. Sıcak havlu ile rahatlıyorum bilgin olsun kuzucum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…