- 28 Haziran 2020
- 1.937
- 2.645
- 83
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #2.061
Tek transferde 5. Gün ebriyosunun bölünme ihtimali var mıDimi bende öyle düşünüyorum
Valla bravo tebrik ederim canım bende artık bu şekilde farklı yollar deneyeceğimCanım bende bundan 5 ay önce bıraktım 10 gün hiç içmedim ve sonra içtiğim dışında farklı bi sigara aldım içemedim içemedikçe zorladım ve tiksindim şimdi kokusu iğrenç geliyor
Valla ne bileyim benimkisi tahmindiTek transferde 5. Gün ebriyosunun bölünme ihtimali var mı
İsteyenin keşke öyle olsaValla ne bileyim benimkisi tahmindi
Keşke ben istemiyorum ikiz bakmak çok zor her anlamdaİsteyenin keşke öyle olsa
Rahatlamışsındır biraz canım iyi olmuş . Senin tek transfer miydi kaçıncı gündüBen benimkini başta ikiz düşünüyordum ama şuan ikiz gibi değil sankiŞu ohss bitse ultrasonda keseleri görsem rahatlıcam bugün biraz yürüyebildim duş aldım
Tabinzor yanları muhakkak var Allah hepimizin gönlüne göre versinKeşke ben istemiyorum ikiz bakmak çok zor her anlamda
Sağol canım darısı tüm bekleyenlerin başınaMaşallah güzelim hadi gözün aydın diyelim artık
Sağol canım artık sizlerden müjde bekliyoruzAyyy ne güzel habercanım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al
Keşke ben istemiyorum ikiz bakmak çok zor her anlamda
5. Gün çift transferdi 8inde transferim oldu.Rahatlamışsındır biraz canım iyi olmuş . Senin tek transfer miydi kaçıncı gündü
Masallahhh iyice katlanarak gitsin canım5. Gün çift transferdi 8inde transferim oldu.
İlk testimde (geçen pazartesi)191
2 gün sonra 585
2gün sonra 1066(dündü kanamam oldu kırmızı renkte hem de doktorum kontrol kan önerdi)
1 gün sonra 1500 oldu
Yarın da bak dedi ama bakalım
Maşallah kuzum inşallah bir an önce rahat günlerine kavuşursun hamileliğin de rahat geçer tadını çıkarırsın artık inşallah kuzum benim5. Gün çift transferdi 8inde transferim oldu.
İlk testimde (geçen pazartesi)191
2 gün sonra 585
2gün sonra 1066(dündü kanamam oldu kırmızı renkte hem de doktorum kontrol kan önerdi)
1 gün sonra 1500 oldu
Yarın da bak dedi ama bakalım
Kanamam da yok şuan. Bakalım.
Evet çıktı 161 beni. 10. Günüm
Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bugün herkes için çok güzel bir gün oldu çok sevindimKızlar 11 şubatta iki tane 3.gün embriyosu transfer olmuştum bugün 9.günümdü embriyolog değerin iyi dedi ama artışa geçmesi önemli tabi dualarınızı bekliyorum hepinize çok teşekkür ediyorum ve hepinize dua ediyorum dahiliye ye gitmem gerekiyormuş ishal için sürekli ishalim çünkü yaa
Amin inşallahAllahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bugün herkes için çok güzel bir gün oldu çok sevindim
O nasil oldu yaaaIkiz olmaisn arkadaşıma 2 transfer yapmışlardı ucuz oldu
Redbullu duymuştum yarın ona da başlayayım. Protein diye eti öneriyorlar.
1 tanesi de tekrar bölünmüş 3 olduO nasil oldu yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?