şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Ayyy maşallah ya 3 yumurta yiyebiliyosan çabuk atlatırsın tabi yumurta ve yoğurt yazmayı unutmuşum. Şimdilik çok yorulmazsam dik yürüyorum gaz birikirse filan yamuluyorum. Nefes tıkanmam 2 gün çok zorladı şimdi günde bir kere filan onu aştım çok şükür. Senin değerin benimkinin 10 katı canım ya büyük ihtimalle daha yolun başındayım ama yolun sonu da 8. Hafta onu biliyorum en azından.
çok zor günler atlattık çok negatif gördük ağrılı sancılı iğneler opular adetler yaşadık şimdi güç alacağımız bir bebek var ona şükredeceğiz ne yapalım sonu güzel

Bu var ya muthis bisi Saglikli olsun da tek cift fark etmez desek de esimle.ben cok hayalini kurduk ikizin, ama yas dolayisiyla cift embriyo koymuyorlar. Boyle icerde bolunse ne surpriz olur
Kuzum bizim dostumuz da olmaz iki tane transfer edemeyiz felan demişti biz transfer günü embriyolog ile konuştuk ikna oldu o da zaten benim 3.günde 4 tane yumurta vardı iki tane si iyi iki tane si ikinci kaliteydi belki de ondan kabul etti bilmiyorum ama tabi iki tane koyunca da bazen bir tanesi tutunuyor sadece benim de dün 9.günümdü 20.31 çıktı beta bakalım iki gün sonra ne kadar artacak değer bende ikiz çok istiyorum benim hayalim Di hep ama bakımları zor olur mutlaka yani Allah bu ayda hepimize hep hayırlı haber ulaştırsın inşallah

Doktorumuz demek istedim

Canim Allah tamemina erdirsin, sen mutlu haberini almissin Kucagina da almayi nasip etsin insallah.
Ben daha ignelerimi oluyorum, cok baslarindayim ama o kadar heyecanliyim ki, bu konudan baska bisi dusunemiyorim
Bizim merkez bu konuda cok kati, o yuzden ben icerde bolunmesi hayalini kurmaya devam

Hiç strese sokma kendini canım iyi düşün hep Rabbim sana da gösterecek gebelik haberi aldığın günlerini bende transfer den üç gün sonra bir boşluğa düştüm varya nasıl kötü düşünüyorum tutunamadı diye sürekli kendimi üzdüm gece uyuyamamalar başladı depresyona girdim resmen 7.günde de acile gittim sadece idrar da baktılar gebeliğe bide çok kötü ishalim ben doktor amip var mı diye baktır demişti gaita testi felan verdim sonra kadın demesin mi gebelik negatif dünya durdu o an sanki halbuki erken olduğunu idrara geçmiceğini biliyordum ama yinede kötü oluyor insan sonra kendimi toparladım kendi kendime moral verdim dün de çok şükür iyi haber aldım umarım katlanarak artar hcg artık bunun için dua ediyorum herkese de dua ediyorum hayırlı haber alsın diye bu yoldan geçen anlar ancak bu yolda olanın halini

Agzina saglik arkadasim, Allah kabul etsin dualarini insallah Sen de heyecanli ve stresli bikac gun yasamissin, keske hic olmasa ama oluyor iste, bisey cikabiliyo. Onemli olan onunla nasil basa ciktigimiz... Cok gecmis olsun. Ve cok tebrik ederim, saglikla buyumeye devam etsin minik kuşun
Ben kafaya takmamak icin cok rahat davranmaya calisiyorum, dun esimle tam tartismaya basliyoduk, dedim dur bunu bi 10 gun sonra tartisiriz

Wow cok yuksek bir dozmus gercekten ben de ilk defa rastgeldim, rekor olabilir etkilendin mi peki bu dozdan devam ederken, bir yan etki oldu mu?
Fiziksel olarak sadece kasık ağrılarım oldu ama psikolojik olarak hep huzursuz ve gerginim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…