- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #2.081
Ayyy tedirgin oldum simdi1 tanesi de tekrar bölünmüş 3 oldu
Ayyy maşallah ya 3 yumurta yiyebiliyosan çabuk atlatırsın tabi yumurta ve yoğurt yazmayı unutmuşum. Şimdilik çok yorulmazsam dik yürüyorum gaz birikirse filan yamuluyorum. Nefes tıkanmam 2 gün çok zorladı şimdi günde bir kere filan onu aştım çok şükür. Senin değerin benimkinin 10 katı canım ya büyük ihtimalle daha yolun başındayım ama yolun sonu da 8. Hafta onu biliyorum en azından.Redbullu duymuştum yarın ona da başlayayım. Protein diye eti öneriyorlar.
Kuzucum peki sen dik yürüyebiliyor musun? Nasıl işe gidebiliyorsun?
Ben dik yürüyemiyorum. Bugün dünden iyiyim.
Sabah 3 haşlanmış yumurta az lor peyniri
Öğle çorba içiyorum
Akşam etli bişeyler yiyorum. Ama geçenlerde doktora gitmeme sebep olan ağrı tekrarladı bu sabah da çok kötü oldum. Sıcak havlu ile rahatlıyorum bilgin olsun kuzucum.
Ay büyük sürpriz1 tanesi de tekrar bölünmüş 3 oldu
Var canım tek yumurta ikizi olabilirTek transferde 5. Gün ebriyosunun bölünme ihtimali var mı
İnşAllah canım dualarınızı bekliyoruzSağol canım artık sizlerden müjde bekliyoruz
VayyyVar canım tek yumurta ikizi olabilir
Yok yok canım farketmezVayyytaze yada dondurulmuş farketmez ama dimi
Bunca emek boşa çıkmasın inşallah hicbirimizin olsunda sağlıklı sıhhatli olsunYok yok canım farketmezsperm döllüyor ama tek mi çift mi bilemezsin
Arkadaşımın da 2.denemesinde tek embriyodan ikizleri oldu1 tanesi de tekrar bölünmüş 3 oldu
Bu var ya muthis bisiArkadaşımın da 2.denemesinde tek embriyodan ikizleri oldu
Gönlünden geçenler kucağına geliversinler inşallahBu var ya muthis bisiSaglikli olsun da tek cift fark etmez desek de esimle.ben cok hayalini kurduk ikizin, ama yas dolayisiyla cift embriyo koymuyorlar. Boyle icerde bolunse ne surpriz olur
Amin kuzum inşallahAllahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bugün herkes için çok güzel bir gün oldu çok sevindim
Kuzum bizim dostumuz da olmaz iki tane transfer edemeyiz felan demişti biz transfer günü embriyolog ile konuştuk ikna oldu o da zaten benim 3.günde 4 tane yumurta vardı iki tane si iyi iki tane si ikinci kaliteydi belki de ondan kabul etti bilmiyorum ama tabi iki tane koyunca da bazen bir tanesi tutunuyor sadece benim de dün 9.günümdü 20.31 çıktı beta bakalım iki gün sonra ne kadar artacak değer bende ikiz çok istiyorum benim hayalim Di hep ama bakımları zor olur mutlaka yaniBu var ya muthis bisiSaglikli olsun da tek cift fark etmez desek de esimle.ben cok hayalini kurduk ikizin, ama yas dolayisiyla cift embriyo koymuyorlar. Boyle icerde bolunse ne surpriz olur
Doktorumuz demek istedimKuzum bizim dostumuz da olmaz iki tane transfer edemeyiz felan demişti biz transfer günü embriyolog ile konuştuk ikna oldu o da zaten benim 3.günde 4 tane yumurta vardı iki tane si iyi iki tane si ikinci kaliteydi belki de ondan kabul etti bilmiyorum ama tabi iki tane koyunca da bazen bir tanesi tutunuyor sadece benim de dün 9.günümdü 20.31 çıktı beta bakalım iki gün sonra ne kadar artacak değer bende ikiz çok istiyorum benim hayalim Di hep ama bakımları zor olur mutlaka yaniAllah bu ayda hepimize hep hayırlı haber ulaştırsın inşallah
Canim Allah tamemina erdirsin, sen mutlu haberini almissinKuzum bizim dostumuz da olmaz iki tane transfer edemeyiz felan demişti biz transfer günü embriyolog ile konuştuk ikna oldu o da zaten benim 3.günde 4 tane yumurta vardı iki tane si iyi iki tane si ikinci kaliteydi belki de ondan kabul etti bilmiyorum ama tabi iki tane koyunca da bazen bir tanesi tutunuyor sadece benim de dün 9.günümdü 20.31 çıktı beta bakalım iki gün sonra ne kadar artacak değer bende ikiz çok istiyorum benim hayalim Di hep ama bakımları zor olur mutlaka yaniAllah bu ayda hepimize hep hayırlı haber ulaştırsın inşallah
Hiç strese sokma kendini canım iyi düşün hep Rabbim sana da gösterecek gebelik haberi aldığın günlerini bende transfer den üç gün sonra bir boşluğa düştüm varya nasıl kötü düşünüyorum tutunamadı diye sürekli kendimi üzdüm gece uyuyamamalar başladı depresyona girdim resmen 7.günde de acile gittim sadece idrar da baktılar gebeliğe bide çok kötü ishalim ben doktor amip var mı diye baktır demişti gaita testi felan verdim sonra kadın demesin mi gebelik negatif dünya durdu o an sanki halbuki erken olduğunu idrara geçmiceğini biliyordum ama yinede kötü oluyor insan sonra kendimi toparladım kendi kendime moral verdim dün de çok şükür iyi haber aldım umarım katlanarak artar hcg artık bunun için dua ediyorum herkese de dua ediyorum hayırlı haber alsın diye bu yoldan geçen anlar ancak bu yolda olanın haliniCanim Allah tamemina erdirsin, sen mutlu haberini almissinKucagina da almayi nasip etsin insallah.
Ben daha ignelerimi oluyorum, cok baslarindayim ama o kadar heyecanliyim ki, bu konudan baska bisi dusunemiyorim
Bizim merkez bu konuda cok kati, o yuzden ben icerde bolunmesi hayalini kurmaya devam
Agzina saglik arkadasim, Allah kabul etsin dualarini insallahHiç strese sokma kendini canım iyi düşün hep Rabbim sana da gösterecek gebelik haberi aldığın günlerini bende transfer den üç gün sonra bir boşluğa düştüm varya nasıl kötü düşünüyorum tutunamadı diye sürekli kendimi üzdüm gece uyuyamamalar başladı depresyona girdim resmen 7.günde de acile gittim sadece idrar da baktılar gebeliğe bide çok kötü ishalim ben doktor amip var mı diye baktır demişti gaita testi felan verdim sonra kadın demesin mi gebelik negatif dünya durdu o an sanki halbuki erken olduğunu idrara geçmiceğini biliyordum ama yinede kötü oluyor insan sonra kendimi toparladım kendi kendime moral verdim dün de çok şükür iyi haber aldım umarım katlanarak artar hcg artık bunun için dua ediyorum herkese de dua ediyorum hayırlı haber alsın diye bu yoldan geçen anlar ancak bu yolda olanın halini
Aynen öyle kuzum Rabbim çabamızı boşa çıkarmasınBunca emek boşa çıkmasın inşallah hicbirimizin olsunda sağlıklı sıhhatli olsun
Fiziksel olarak sadece kasık ağrılarım oldu ama psikolojik olarak hep huzursuz ve gerginim.Wow cok yuksek bir dozmus gercekten ben de ilk defa rastgeldim, rekor olabiliretkilendin mi peki bu dozdan devam ederken, bir yan etki oldu mu?
Amin canım inşallahAynen öyle kuzum Rabbim çabamızı boşa çıkarmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?