- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #2.101
Evet genetikte elenen olabiliyor, burada okudum bir kaç defa. Ben de bugün opu oldum, 5. Güne çıkan olursa biz de genetiğe göndereceğiz.. hayırlısını isteyin, inşallah güzel haberler alırız, sorunsuz çıkat genetiklerGünaydın herkesee kızlar bir sorum olacak benim embriyolarım bugün 3.gününde kaliteli oldukları söylendi 5.güne gidenleri genetiğe yollayacagız böyle kaliteli gidipte genetigi bozuk gelen olur mu hic başınıza geldi mi
İnşallahEvet genetikte elenen olabiliyor, burada okudum bir kaç defa. Ben de bugün opu oldum, 5. Güne çıkan olursa biz de genetiğe göndereceğiz.. hayırlısını isteyin, inşallah güzel haberler alırız, sorunsuz çıkat genetikler
Ya insallah öyle olurBenim 2. Denemem hiç genetiğe yollamadım kuzumgenelde kaliteli gidenlerde sorun olmuyor canım stres etme
Çok tebrik ederim. Sağlıcakla büyüsün....Kızlar cuma kan verdim beta ya bakıldı 6439 çıktı 2 şubatta transfer olmuştuminsallah çarşamba günü keseyi göreceğiz sizlere umut olsun diye yazıyorum benmde çok umudumu kaybettiğim zamanlar oldu ama ynede topladm önmli olan bolbol dua etmek insallah hepimiz İcin güzel gider hersey
Ne güzel bir sürpriz olurBu var ya muthis bisiSaglikli olsun da tek cift fark etmez desek de esimle.ben cok hayalini kurduk ikizin, ama yas dolayisiyla cift embriyo koymuyorlar. Boyle icerde bolunse ne surpriz olur
Nerede tedavi görüyorsunuz bizim merkezde çok katıCanim Allah tamemina erdirsin, sen mutlu haberini almissinKucagina da almayi nasip etsin insallah.
Ben daha ignelerimi oluyorum, cok baslarindayim ama o kadar heyecanliyim ki, bu konudan baska bisi dusunemiyorim
Bizim merkez bu konuda cok kati, o yuzden ben icerde bolunmesi hayalini kurmaya devam
Bende olmaz diye düşünüyorum çünkü aslında mantıken genetik bozuk olsa 5. Güne gitmez gibi değil miGünaydın herkesee kızlar bir sorum olacak benim embriyolarım bugün 3.gününde kaliteli oldukları söylendi 5.güne gidenleri genetiğe yollayacagız böyle kaliteli gidipte genetigi bozuk gelen olur mu hic başınıza geldi mi
Günaydın herkesee kızlar bir sorum olacak benim embriyolarım bugün 3.gününde kaliteli oldukları söylendi 5.güne gidenleri genetiğe yollayacagız böyle kaliteli gidipte genetigi bozuk gelen olur mu hic başınıza g
Eşimin teyzesinin oldu ama senin kaç yumurtan varGünaydın herkesee kızlar bir sorum olacak benim embriyolarım bugün 3.gününde kaliteli oldukları söylendi 5.güne gidenleri genetiğe yollayacagız böyle kaliteli gidipte genetigi bozuk gelen olur mu hic başınıza geldi mi
Canım bende embriyolog a sormuştum benim bir tane embriyo 5.güne ulaştı ve ikinci kaliteydi genetiği belki bozuktur dedim o da tutunmazsa genetikten şüpheleniriz demişti 5.güne gidip gitmemesi genetik ile ilgili bir durum değilmiş yani bana öyle söylemişti yinede tam bilemiyorum tabiBende olmaz diye düşünüyorum çünkü aslında mantıken genetik bozuk olsa 5. Güne gitmez gibi değil mi
A demekki ona bağlı değilmiş bilmiyordum ben, senin çok güzel ilerleyecek kuzum hiç merak etme diğer testi yarın yapacaksın dimiCanım bende embriyolog a sormuştum benim bir tane embriyo 5.güne ulaştı ve ikinci kaliteydi genetiği belki bozuktur dedim o da tutunmazsa genetikten şüpheleniriz demişti 5.güne gidip gitmemesi genetik ile ilgili bir durum değilmiş yani bana öyle söylemişti yinede tam bilemiyorum tabihiç dondurulmuş embriyom da yok benim inşallah şimdiki güzel ilerler de gerek kalmaz yeni tedavi ye
Evet bi oyle dusunuyorm ama bi taraftan bozuk gelen de var ama iyi düsünmek istiyorum ☺Bende olmaz diye düşünüyorum çünkü aslında mantıken genetik bozuk olsa 5. Güne gitmez gibi değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?