şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Günaydın herkesee kızlar bir sorum olacak benim embriyolarım bugün 3.gününde kaliteli oldukları söylendi 5.güne gidenleri genetiğe yollayacagız böyle kaliteli gidipte genetigi bozuk gelen olur mu hic başınıza geldi mi

Evet genetikte elenen olabiliyor, burada okudum bir kaç defa. Ben de bugün opu oldum, 5. Güne çıkan olursa biz de genetiğe göndereceğiz.. hayırlısını isteyin, inşallah güzel haberler alırız, sorunsuz çıkat genetikler

Çok tebrik ederim. Sağlıcakla büyüsün....

G GulGul90 büşra kelle paça söyledik ben yiyemedim suyunu zar zor içtim limon sıkıp. Ne kötü bişeymiş ilk defa denedim ama suyu da yeter heralde.

Oy oy kuzum ne zorladı beni bir bilsen

Nerede tedavi görüyorsunuz bizim merkezde çok katı

Bende olmaz diye düşünüyorum çünkü aslında mantıken genetik bozuk olsa 5. Güne gitmez gibi değil mi

Eşimin teyzesinin oldu ama senin kaç yumurtan var

Bu arada enerji içecekleri hamilelere zararlı deniyor, benim doktorumdan başka bir doktor da önermişti neden öneriyorlar ki ya? Zararlı mı yoksa bizim yaşadığımız rahatsızlık daha mı zararlı ondan mı verildi

Bende olmaz diye düşünüyorum çünkü aslında mantıken genetik bozuk olsa 5. Güne gitmez gibi değil mi
Canım bende embriyolog a sormuştum benim bir tane embriyo 5.güne ulaştı ve ikinci kaliteydi genetiği belki bozuktur dedim o da tutunmazsa genetikten şüpheleniriz demişti 5.güne gidip gitmemesi genetik ile ilgili bir durum değilmiş yani bana öyle söylemişti yinede tam bilemiyorum tabi hiç dondurulmuş embriyom da yok benim inşallah şimdiki güzel ilerler de gerek kalmaz yeni tedavi ye

A demekki ona bağlı değilmiş bilmiyordum ben, senin çok güzel ilerleyecek kuzum hiç merak etme diğer testi yarın yapacaksın dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…