- 28 Haziran 2020
- 1.937
- 2.645
- 83
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #2.121
İyi düşün kuzum bu yıl bizlerin yılı olacak inanıyorum benEvet bi oyle dusunuyorm ama bi taraftan bozuk gelen de var ama iyi düsünmek istiyorum ☺
Geçmiş olsun canım nasılsın şuan inşallah ağrın sızın yokturEvet genetikte elenen olabiliyor, burada okudum bir kaç defa. Ben de bugün opu oldum, 5. Güne çıkan olursa biz de genetiğe göndereceğiz.. hayırlısını isteyin, inşallah güzel haberler alırız, sorunsuz çıkat genetikler
Sağol kuzum benimA demekki ona bağlı değilmiş bilmiyordum ben, senin çok güzel ilerleyecek kuzum hiç merak etme diğer testi yarın yapacaksın dimi
Evet benden de bir daha aynı yerde aynı saatte kan istedi. Normal gebelikte de istiyorlar mıSağol kuzum benimbende onu soracaktım ya cumartesi kan testi yaptım ikinci kan testi ni pazartesi mi yaptırmam lazım
Ben cumartesi kan verdim ama doktorum benden salı günü kan istedi tekrar ama kimi 2 gün sonra istiyor. Doktorun bir şey demedi mi canımSağol kuzum benimbende onu soracaktım ya cumartesi kan testi yaptım ikinci kan testi ni pazartesi mi yaptırmam lazım
Pazartesi dedi canım şimdi sordum daBen cumartesi kan verdim ama doktorum benden salı günü kan istedi tekrar ama kimi 2 gün sonra istiyor. Doktorun bir şey demedi mi canım
İyi o zaman pazartesi yapacaksın canım az kaldıPazartesi dedi canım şimdi sordum da
Tabi kuzum yarın senin ikinci kan testinSağol kuzum benimbende onu soracaktım ya cumartesi kan testi yaptım ikinci kan testi ni pazartesi mi yaptırmam lazım
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım nasılsın şuan inşallah ağrın sızın yokturdualarım seninle tüm kalbimle kaç toplandı
Pgtde elenen oluyor tabiiki ama saglikli gelen orani 2/3 gibi dusunun ve panik yapmayinGünaydın herkesee kızlar bir sorum olacak benim embriyolarım bugün 3.gününde kaliteli oldukları söylendi 5.güne gidenleri genetiğe yollayacagız böyle kaliteli gidipte genetigi bozuk gelen olur mu hic başınıza geldi mi
Ben sisli memorial canimNerede tedavi görüyorsunuz bizim merkezde çok katı
Redbull u acaba icinde inositol oldugu icin mi veriyolar dicem ama o zaman inositollu folik asit ilaclarindan verirlerdi niye redbull versinler kiBu arada enerji içecekleri hamilelere zararlı deniyor, benim doktorumdan başka bir doktor da önermişti neden öneriyorlar ki ya? Zararlı mı yoksa bizim yaşadığımız rahatsızlık daha mı zararlı ondan mı verildi
Çok sevindim çok şükürÇok teşekkür ederimiyiyim pek ağrım yok zaten yumurtam az olduğu için ohss riski vs de yok sanırım benim için. 7 olgun yumurta toplanmış yarın haber verecek doktor kaçı döllendi diye.. bekleyen herkes güzel haberler alır inşallah
İnşallahÇok sevindim çok şüküryarın güzel haberler gelecek
Canım ben de kasık ağrısı oluyordu en baştan beri ondan biraz umutluyum ama tabi ilaçlara bağlıyordum ta ki üç gün önce birden bıçak saplanır gibi oldu iki gün üst üste yine sağ tarafta sonra ki gün de kan testinde çıktı zaten bakalım inşallah artarak devam eder bide galiba aşerme de oldu bende Limon tuzlayıp tuzlayıp yedim iki gün üst üste canım turşu ekşi tuzlu istiyor bu aralar tatlı şeyler de hiç istemiyor canım göğüsler de hafif dolgunluk ve ağrı var canım sulu akıntılar oluyor progestan fitil kullanıyorum ondan da olabilir tabiTabi kuzum yarın senin ikinci kan testininşallah kat kat artacak varmı vücutsal belirti filan
Tsk ederm inşallah öyle olurPgtde elenen oluyor tabiiki ama saglikli gelen orani 2/3 gibi dusunun ve panik yapmayin
Sayi degil de olanlarin buyuklugune gore doz ayarlamasi yapiyolar canim. Ve malesef 5 gunle bitmiyoKizlar bu igneleri ilk kullandiktan sonra randevuda bakiliyorya ortalama kac yumurta oldugunda kesiyorlar ilaci acaba? Ben 5 gun kullanacagim acaba sonra devam derlermi? Resmen kasiklarima agri giriyor igneler cok etkiledi beni. Zormuş ya cidden...
Kuzum bende gonalf 1050 kullandım günde 225 ti benim hep aynı devam etti 10 gün vuruldum ben sonra çatlatma iğnesi vuruldu sonra opu oldu benim doktorum genelde üçer üçer söylüyordu büyüklükleri mesela sağ da 10,9,8 di solu da bu şekilde üçlü söyledi benim bir taraf en son ki kontrol de biraz geride kalmıştı ama yinede toplam da 14 yumurta toplanmıştı 9 u döllenmişti kişiden kişiye göre değişiyor tabi sayılar ben ilacı iki kere aldım kutusu 1500 dü toplamda 3 bin gitti yani sadece gonalf e diğer ilaçlar hariç tabiKizlar bu igneleri ilk kullandiktan sonra randevuda bakiliyorya ortalama kac yumurta oldugunda kesiyorlar ilaci acaba? Ben 5 gun kullanacagim acaba sonra devam derlermi? Resmen kasiklarima agri giriyor igneler cok etkiledi beni. Zormuş ya cidden...
Merhaba benim amh değerimde düşük cuma opu yapıldı. Sadece 3 yumurta vardı dün aradılar 2si döllenmiş pazartesi ye ikisinden birisi sağ çıkarsa transfer olacak ya da olmayacak bir sonraki deneme beklicez yaşım 28 ilk denemem benim de ama amh ne yazıkki değiştirelemeyen bir değer sadece iyi bir doktor iyi bir labaratuar en uygun tedavi ile yumurta kalitesini artırabilirim.Merhaba kızlar. Yeni üyeyim. Aydında bir doktora gidiyorum.izmir Tavmergende opu yapıldı.. Merionel 75 ve fostimon 75 ile başladık. 9.gün 10.gün merionel 112 vuruldum. 3 gün de 150 mg merionel 75 fostimon cetrodit ile devam ettm . Yaş 31 amh 1.35 fsh 10 .... 8 yumurta toplandı 6 sına işlem yapılmış. Sadece 2 si döllenmiş. Sürekli ağlıyorum. Yarın 3 e ulaşırlarsa dondurulacak. Herkesın çok fazla yumurtası oluşmuş grupta . Doktor iğne dozu kiloya göre olur zayıfsın dedi kilom 54 . Sizce de çok az değil mi yumurtam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?