şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Geçmiş olsun canım nasılsın şuan inşallah ağrın sızın yoktur dualarım seninle tüm kalbimle kaç toplandı

A demekki ona bağlı değilmiş bilmiyordum ben, senin çok güzel ilerleyecek kuzum hiç merak etme diğer testi yarın yapacaksın dimi
Sağol kuzum benim bende onu soracaktım ya cumartesi kan testi yaptım ikinci kan testi ni pazartesi mi yaptırmam lazım

Geçmiş olsun canım nasılsın şuan inşallah ağrın sızın yoktur dualarım seninle tüm kalbimle kaç toplandı
Çok teşekkür ederim iyiyim pek ağrım yok zaten yumurtam az olduğu için ohss riski vs de yok sanırım benim için. 7 olgun yumurta toplanmış yarın haber verecek doktor kaçı döllendi diye.. bekleyen herkes güzel haberler alır inşallah

Pgtde elenen oluyor tabiiki ama saglikli gelen orani 2/3 gibi dusunun ve panik yapmayin

Redbull u acaba icinde inositol oldugu icin mi veriyolar dicem ama o zaman inositollu folik asit ilaclarindan verirlerdi niye redbull versinler ki

Çok sevindim çok şükür yarın güzel haberler gelecek

Tabi kuzum yarın senin ikinci kan testin inşallah kat kat artacak varmı vücutsal belirti filan
Canım ben de kasık ağrısı oluyordu en baştan beri ondan biraz umutluyum ama tabi ilaçlara bağlıyordum ta ki üç gün önce birden bıçak saplanır gibi oldu iki gün üst üste yine sağ tarafta sonra ki gün de kan testinde çıktı zaten bakalım inşallah artarak devam eder bide galiba aşerme de oldu bende Limon tuzlayıp tuzlayıp yedim iki gün üst üste canım turşu ekşi tuzlu istiyor bu aralar tatlı şeyler de hiç istemiyor canım göğüsler de hafif dolgunluk ve ağrı var canım sulu akıntılar oluyor progestan fitil kullanıyorum ondan da olabilir tabi darısı bütün bekleyenlere inşallah

Kizlar bu igneleri ilk kullandiktan sonra randevuda bakiliyorya ortalama kac yumurta oldugunda kesiyorlar ilaci acaba? Ben 5 gun kullanacagim acaba sonra devam derlermi? Resmen kasiklarima agri giriyor igneler cok etkiledi beni. Zormuş ya cidden...

Sayi degil de olanlarin buyuklugune gore doz ayarlamasi yapiyolar canim. Ve malesef 5 gunle bitmiyo
Ben de ucuncu gunumdeyim, dozum dusuk olmasina ragmen ben de etkilendim biraz. Yarin sabah da kontrole gidiyorum bakalim

Kuzum bende gonalf 1050 kullandım günde 225 ti benim hep aynı devam etti 10 gün vuruldum ben sonra çatlatma iğnesi vuruldu sonra opu oldu benim doktorum genelde üçer üçer söylüyordu büyüklükleri mesela sağ da 10,9,8 di solu da bu şekilde üçlü söyledi benim bir taraf en son ki kontrol de biraz geride kalmıştı ama yinede toplam da 14 yumurta toplanmıştı 9 u döllenmişti kişiden kişiye göre değişiyor tabi sayılar ben ilacı iki kere aldım kutusu 1500 dü toplamda 3 bin gitti yani sadece gonalf e diğer ilaçlar hariç tabi

Merhaba benim amh değerimde düşük cuma opu yapıldı. Sadece 3 yumurta vardı dün aradılar 2si döllenmiş pazartesi ye ikisinden birisi sağ çıkarsa transfer olacak ya da olmayacak bir sonraki deneme beklicez yaşım 28 ilk denemem benim de ama amh ne yazıkki değiştirelemeyen bir değer sadece iyi bir doktor iyi bir labaratuar en uygun tedavi ile yumurta kalitesini artırabilirim. Umarım tutar ama içimde bir sıkıntı var sizinde inşallah olur zor bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…