- 14 Şubat 2021
- 969
- 1.047
- 33
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #2.141
Tedavin nerde dondu benım transferim martta olacak kısmetseMerhaba benim amh değerimde düşük cuma opu yapıldı. Sadece 3 yumurta vardı dün aradılar 2si döllenmiş pazartesi ye ikisinden birisi sağ çıkarsa transfer olacak ya da olmayacak bir sonraki deneme beklicez yaşım 28 ilk denemem benim de ama amh ne yazıkki değiştirelemeyen bir değer sadece iyi bir doktor iyi bir labaratuar en uygun tedavi ile yumurta kalitesini artırabilirim.Umarım tutar ama içimde bir sıkıntı var sizinde inşallah olur zor bir durum
Yumurta büyüklüğüne bakılarak çatlatma iğnesi vuracağın güne kadar devam ediliyor o iğnelere canım. Kasık ağrısı normal Bi şey, normalde ayda 1 yumurta büyütürken şimdi 10 tane aynı anda büyüyor gibi düşün. Benim 12 gün sürdü o iğneler 8. Günden itibaren artık error veriyordum böbrek ağrısı olmuştu. Opudan sonra her şey yoluna girdi amaKizlar bu igneleri ilk kullandiktan sonra randevuda bakiliyorya ortalama kac yumurta oldugunda kesiyorlar ilaci acaba? Ben 5 gun kullanacagim acaba sonra devam derlermi? Resmen kasiklarima agri giriyor igneler cok etkiledi beni. Zormuş ya cidden...
Ben 9 gün iğne kullandım gonal-f 300. Genel olarak 17-18 mm üzerine çıkması lazım boyutlarının. Benim sağda 6. Günde o büyüklüğe ulaşmıştı. Soldakiler küçük dedi devam ettik. 10. Gün kontrolde tamam solda büyümüş dedi. Sağdakiler 20-21 mm olmuştu. Akşam çatlatma iğnesini yaptım. 12. Günde toplandı. Çok yumurtam yoktu ama son günler dizlerimi gövdeme çekemiyordum, eğilemiyordum artık. Şişkinlik ve doluluk hissi çok yoğun oluyorKizlar bu igneleri ilk kullandiktan sonra randevuda bakiliyorya ortalama kac yumurta oldugunda kesiyorlar ilaci acaba? Ben 5 gun kullanacagim acaba sonra devam derlermi? Resmen kasiklarima agri giriyor igneler cok etkiledi beni. Zormuş ya cidden...
Ayrıca yaşın baya genç amh ın kaç moral çok önemli yoksa emeklerimiz çöp olur . Çok şükür ben toparlandım yine de forumu okumak biraz stres yaratıyor ama yine de . Hiçbişi bilmeyip öyle akışına mı bırakmak lazım bilmıyorumTedavin nerde dondu benım transferim martta olacak kısmetse
Başta Pzt - perş şeklinde bakıldı. Hatta sonra sürekli bakıldı. Çarş cuma diye 2 günde birKizlar bu igneleri ilk kullandiktan sonra randevuda bakiliyorya ortalama kac yumurta oldugunda kesiyorlar ilaci acaba? Ben 5 gun kullanacagim acaba sonra devam derlermi? Resmen kasiklarima agri giriyor igneler cok etkiledi beni. Zormuş ya cidden...
İğnenın markası ne. Merionel fostimondu bneım hiç ağrım olmadıBaşta Pzt - perş şeklinde bakıldı. Hatta sonra sürekli bakıldı. Çarş cuma diye 2 günde bir
Ben hem merional hem gonalf kullandım. Amh’ım düşük diye ikisini de 300’luk kullandım, biraz yüksek verdim garanti olsun demişti doktoruö. Dozları etkiliyor sanırım yumurta gelişimini ama marka olarak ne farkları oluyor onu bilmiyorum..Kızlar aramızda deneyimliler de oldupunu dğşünerek bir sorum var: İğneler neye göre belirlenıyor. Çoğunluk gonal -f kullanmış. En kaliteli en iyi iğne o diyebilir miyiz? Merionel kullandım ben acaba gonal kullansam daha fazla yum oluşur muydu diye düşündüm de.
İçerikleri birebir aynıdır heralde. Doktor hangi ilaç firmasıyla anlaşmışsa onu yazıyordur diye düşünüyorum. İlacın adından ziyade dozu daha önemlidir. Bir de ilaç yumurta sayısını arttırmıyor, hepsinin büyümesini sağlıyor diye biliyorum.Kızlar aramızda deneyimliler de oldupunu dğşünerek bir sorum var: İğneler neye göre belirlenıyor. Çoğunluk gonal -f kullanmış. En kaliteli en iyi iğne o diyebilir miyiz? Merionel kullandım ben acaba gonal kullansam daha fazla yum oluşur muydu diye düşündüm de.
En kısa zamanda geçecek inşallah kuzum az daha sabır bebişin de dayanıyor hem bol bol dua et Allah daha beterinden saklasın sizi inşallah kuzumBugünkü değerm 1986 geldi. Kan tahlilini 2 güne bir çekecek bir sonraki tahlil salı günü yapılacak.
Ohss hala anamdan emdiğim sütü burnumdan getirse de dayanıyorum.
Kızlar transferden sınra mı protein ağırlıklı beslenmek gerekıyorRedbullu duymuştum yarın ona da başlayayım. Protein diye eti öneriyorlar.
Kuzucum peki sen dik yürüyebiliyor musun? Nasıl işe gidebiliyorsun?
Ben dik yürüyemiyorum. Bugün dünden iyiyim.
Sabah 3 haşlanmış yumurta az lor peyniri
Öğle çorba içiyorum
Akşam etli bişeyler yiyorum. Ama geçenlerde doktora gitmeme sebep olan ağrı tekrarladı bu sabah da çok kötü oldum. Sıcak havlu ile rahatlıyorum bilgin olsun kuzucum.
Canım keşke bi çözüm olsa sana inşallah bian önce kurtulursunBugünkü değerm 1986 geldi. Kan tahlilini 2 güne bir çekecek bir sonraki tahlil salı günü yapılacak.
Ohss hala anamdan emdiğim sütü burnumdan getirse de dayanıyorum.
Merhaba canım ben nadir bir örneğim ama yine de seninle paylaşmak istedim kişiden kişiye değişikliğini anlaman için. Ben de yola 8-9 gün olarak çıktım ancak tam 21 gün iğne kullanmak durumunda kaldım. Pko dan dolayı yumurtalığım aşırı direnç gösterdi. İlk 10 gün 3 doz arttırımına rağmen cevap vermedi. Yumurtalarım oluştu ancak büyümüyorlardı. Aşırı uyarılma riskinden dolayı da yüksek dozla başlayamadık. En son 30+ ortalama 20mm folikülüm vardı. Hepsi toplanmadı yumurtalık dönme riskinden dolayı. 14 olgun yumurtanın 10u döllendi. 6sı 5. Güne ulaştı çok şükür. Ve ben bu süreçte sadece opu öncesi ilaçlara 8.500₺ civarında ödedim %30 indirim yapan anlaşmalı eczaneyleKizlar bu igneleri ilk kullandiktan sonra randevuda bakiliyorya ortalama kac yumurta oldugunda kesiyorlar ilaci acaba? Ben 5 gun kullanacagim acaba sonra devam derlermi? Resmen kasiklarima agri giriyor igneler cok etkiledi beni. Zormuş ya cidden...
Anladım teşekkür ederimİçerikleri birebir aynıdır heralde. Doktor hangi ilaç firmasıyla anlaşmışsa onu yazıyordur diye düşünüyorum. İlacın adından ziyade dozu daha önemlidir. Bir de ilaç yumurta sayısını arttırmıyor, hepsinin büyümesini sağlıyor diye biliyorum.
Normalde 3 bin tutıyor tahminen. Gerçekten çok zor olmuş ve masraflı ama 6 tane donmuş yumurta da çok güzel değil mi ? Yani en az 3-4 kez denemye yapabilirsinizMerhaba canım ben nadir bir örneğim ama yine de seninle paylaşmak istedim kişiden kişiye değişikliğini anlaman için. Ben de yola 8-9 gün olarak çıktım ancak tam 21 gün iğne kullanmak durumunda kaldım. Pko dan dolayı yumurtalığım aşırı direnç gösterdi. İlk 10 gün 3 doz arttırımına rağmen cevap vermedi. Yumurtalarım oluştu ancak büyümüyorlardı. Aşırı uyarılma riskinden dolayı da yüksek dozla başlayamadık. En son 30+ ortalama 20mm folikülüm vardı. Hepsi toplanmadı yumurtalık dönme riskinden dolayı. 14 olgun yumurtanın 10u döllendi. 6sı 5. Güne ulaştı çok şükür. Ve ben bu süreçte sadece opu öncesi ilaçlara 8.500₺ civarında ödedim %30 indirim yapan anlaşmalı eczaneyle
Ben mesela gonal-f ile başladım 2 doz arttırımı yaptı doktorum 10 günde ancak direnç gösterdi yumurtalıklarım. Daha sonra merional ekledik gonal-f e. Onu ekleyince hareketlenme başladı onu da 150e çıkarınca büyümeye başladılar çok şükür. Yani ben ikisini bir arada kullandım. Bildiğim kadarıyla benzer etkilere rağmen etken maddeleri tam olarak aynı değil ama ikisini bir arada kullandığım için hiç sormadım da doktoruma farklarını açıkçasıKızlar aramızda deneyimliler de oldupunu dğşünerek bir sorum var: İğneler neye göre belirlenıyor. Çoğunluk gonal -f kullanmış. En kaliteli en iyi iğne o diyebilir miyiz? Merionel kullandım ben acaba gonal kullansam daha fazla yum oluşur muydu diye düşündüm de.
Çok teşekkür ederimBen mesela gonal-f ile başladım 2 doz arttırımı yaptı doktorum 10 günde ancak direnç gösterdi yumurtalıklarım. Daha sonra merional ekledik gonal-f e. Onu ekleyince hareketlenme başladı onu da 150e çıkarınca büyümeye başladılar çok şükür. Yani ben ikisini bir arada kullandım. Bildiğim kadarıyla benzer etkilere rağmen etken maddeleri tam olarak aynı değil ama ikisini bir arada kullandığım için hiç sormadım da doktoruma farklarını açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?