şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Normalde 3 bin tutıyor tahminen. Gerçekten çok zor olmuş ve masraflı ama 6 tane donmuş yumurta da çok güzel değil mi ? Yani en az 3-4 kez denemye yapabilirsiniz
Tabiki sonucum güzel oldu çok şükür. 2-2-2 donduruldu 3 denemelik ama artık son bir hafta her doktora gittiğimde opu hayaliyle gidip tekrar iğneye devam kararı gerçekten çok yıpratıcı oldu. Ve hep halime şükrettim. Allah tedavi isteyen herkese imkan versin diye dua ettim

Bugünkü değerm 1986 geldi. Kan tahlilini 2 güne bir çekecek bir sonraki tahlil salı günü yapılacak.
Ohss hala anamdan emdiğim sütü burnumdan getirse de dayanıyorum.
İnşallah hepsi geçecek çook güzel bir hamileliğin olacak keyfini çıkaracaksın sadece biraz sabır. Meleğin güç versin sana bu zor zamanlarında

Kızlar bebe time gebelik testi hassasiyeti konusunda bilgisi olan var mı ya elimde sadece bebe time testinden bir tane var yaptım ama tek çizgi şu an bekliyorum 20 dk da çıkıyor yazıyo en fazla belki çıkar diye yoksa yükselmedi mi hcg yaa

Yanıtlarınız icin cok tesekkurler. Bende gonalf 300 ile basladim 5 gun kullan gel dediler. Bakalim neler olacak. Bende yumurtlama problemi yok aslinda dis vebelik yasadim bir kac kez bu yüzden tüp bebek tedavisi görüyorum. Ama dermoid kistim ve polipim var onlari büyütürmü diye endise duydum birazda. Herkese bol şans. Bu grupta hep guzel haberler vermek dilegiyle. Yürekten dua ediyorum hepimize.

Canım idrara geçmemiş olabilir

Evet amin inşallah

Canım bende 12 gün kullandım iğneleri genelde 10 12 gün arası demişti doktorum bana

Canım idrara geçmemiş olabilir
Canım erken gebelik testi yaptığım da silik çıkmıştı hemde çok ama aynı gün kan testinde 20.31 çıktı hcg bu akşam yaptığım da normal gebelik testi bunda da silik çizgi var şu an benim amacım acaba artışa geçti mi diye merak ettim o yüzden yaptım hassasiyeti öğrenebilsem mesela hcg kaç olunca bu testlere yansıyor onu merak ediyorum

Aynı dozu kullanmışız. Kontrolde yumurta boyutlarını ölçüp söylüyor zaten gidişat az çok belli olur. Muhtemelen çatlatmama iğnesine de başlatır kontrolden sonra. Ben 9 gün kullanmıştım. Umarım kısa zamanda büyütüp, toplatırsınız

Bende menapur kullandım bende hiç kullanmadım

Canımın içi bak şimdi o testler 25 in üzerinde çalışıyor diyorlar ama sabah ilk idrarla yapman lazımdı O yüzden çıkmamıştır. Derişimi az olduğu için gün içindeki idrarlar algılamaz :)
Hiç üzme canını

Oh ohh bütün belirtiler bol bol olsun demekki vücut ekşili birşeyler istiyor ne güzel maşallah ya bir de merak ediyorum opudan sonra yine progestan iğne ve fitil mi var karından mi vurulcaz benim karnım delik deşik oldu arrik iğneye tahammülüm kalmadı

Evet kuzum hatta benim göbeğim sağlı sollu morardı hep kalçadan progestan kullanıyorum progestan fitil kullanıyorum günde üç tane göbekten de bir tane oksapar iğne kan sulandırıcı bide opu dan sonra ilk beş gün günde iki tane neupogen diye bir iğne vuruldum göbekten bebek tutunsun diye folik asit d vitamini estrofem ve prednol kullanıyorum hap olarak ta canım opu dan sonra artıyor yani ilaçlar sonu güzel olsun inşallah ta bugünlerde geçer elbet

Bencede çizgi görünüyor cnm
baya çokmuş ya bende korktum simdi salı gunu opu olacak bugun 23.30 çatlatma ignesi olacam ama 3 tane birinden 2 adet var sizdedemi boyleydi??

Canimm bebetime çok yanıltıcı bir test direk çöpe at yani en azından benim hep öyle çıktı ve araştırdığım kadarıyla da kimse memnun değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…