- 16 Kasım 2020
- 1.302
- 1.384
- 48
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #2.181
Benim çatlatma iğnesi Ovitrelle ydi canım bir tane kullandım ben o kişiden kişiye değişiyormuş bana yeteceğini söyledi doktorum bide hormona göre yazıyorlar mış çatlatma iğnesi ni benim e2 ve progesteron a bakıp öyle karar verdi doktorum taze transfer olup olmayacağına da o hormonlara aynı gün baktığında karar vermişti canımBencede çizgi görünüyor cnm
baya çokmuş ya bende korktum simdi salı gunu opu olacak bugun 23.30 çatlatma ignesi olacam ama 3 tane birinden 2 adet var sizdedemi boyleydi??
Bilmiyorum canım ama bu iki buçuk sene içinde çok kullandım gebelik testi ve hiçbirinde silik çizgi bile görmedim yalancı pozitif gibi bir durum hiç başıma gelmedi ya da gebelik vardı da test te görmemezlik yaşamadım hassasiyeti nasıl oluyor bu testlerin onu bilmiyorum onu öğrenmek istiyorum aslındaCanimm bebetime çok yanıltıcı bir test direk çöpe at yani en azından benim hep öyle çıktı ve araştırdığım kadarıyla da kimse memnun değil
Kaç tane. Kaliteli olsun da canım o daha önemli diyorlar.Hacettepe üniversitesi ankara da gürkan bozdağ bakalım nasıl olacak yarın için çok heyecanlıyım umarım tutar ama çok az yumurtam
Benim çatlatma iğnesi Ovitrelle ydi canım bir tane kullandım ben o kişiden kişiye değişiyormuş bana yeteceğini söyledi doktorum bide hormona göre yazıyorlar mış çatlatma iğnesi ni benim e2 ve progesteron a bakıp öyle karar verdi doktorum taze transfer olup olmayacağına da o hormonlara aynı gün baktığında karar vermişti canım
Hayatım senin şuan çıkmış yani olmasa çıkmaz sadece silik olmasına takılma demek istedim daha koyu çıkmaması normalBilmiyorum canım ama bu iki buçuk sene içinde çok kullandım gebelik testi ve hiçbirinde silik çizgi bile görmedim yalancı pozitif gibi bir durum hiç başıma gelmedi ya da gebelik vardı da test te görmemezlik yaşamadım hassasiyeti nasıl oluyor bu testlerin onu bilmiyorum onu öğrenmek istiyorum aslında
Benim çatlatma iğnesi sondu, opudan sonra 4 gün antibiyotik ve prednol kullandım. Transferden sonra devam eden coraspin, folik asit ve günde üç kere progestan fitil. Bende niye benim az diye düşünüyorum, herkes iğnelere devam ediyor gibiOh ohh bütün belirtiler bol bol olsundemekki vücut ekşili birşeyler istiyor ne güzel maşallah ya bir de merak ediyorum opudan sonra yine progestan iğne ve fitil mi var karından mi vurulcaz benim karnım delik deşik oldu arrik iğneye tahammülüm kalmadı
Canım yaa Allah şifaların en güzelini verecek acılarımız dinecek güzel uykular yürüyüşler bize de gelecekBugünkü değerm 1986 geldi. Kan tahlilini 2 güne bir çekecek bir sonraki tahlil salı günü yapılacak.
Ohss hala anamdan emdiğim sütü burnumdan getirse de dayanıyorum.
Görünüyor tabi hayırlı olsun tekrardanKızlar görünüyor dimi çok korkuyorum düşerse diye düşüşe geçseydi burda silik te olsa çıkmazdı dimi yaa
Kuzum test hakkında bilgim yok. Gebelik testini sabah ilk idrarla yapmak öneriliyor. Henüz sıvı tüketmeden hcg miktarının en yoğun olduğu zaman. Bir de kıyas yapmak istiyorsan önceki ile aynı marka test kullanmalısın. Testlerin hassasiyetleri birbirinden farklı oluyor markadan markaya. Her şey yolunda gidecekKızlar bebe time gebelik testi hassasiyeti konusunda bilgisi olan var mı ya elimde sadece bebe time testinden bir tane var yaptım ama tek çizgi şu an bekliyorum 20 dk da çıkıyor yazıyo en fazla belki çıkar diye yoksa yükselmedi mi hcg yaa
Çok yakın zamanda geçecek gibi bir his var içimde kuzumBugünkü değerm 1986 geldi. Kan tahlilini 2 güne bir çekecek bir sonraki tahlil salı günü yapılacak.
Ohss hala anamdan emdiğim sütü burnumdan getirse de dayanıyorum.
Peki ilk başlangıçta yani tedaviye başladığımız gün ultrasona göre bir yorum yapıyorlar mı? Şu kadar yumurta olabilir vs gibi.Ben de yeni başlayacağım daAynı dozu kullanmışız. Kontrolde yumurta boyutlarını ölçüp söylüyor zaten gidişat az çok belli olur. Muhtemelen çatlatmama iğnesine de başlatır kontrolden sonra. Ben 9 gün kullanmıştım. Umarım kısa zamanda büyütüp, toplatırsınız
Aşağı yukarı aynı saatlerde veriyorum bi iki saat oynuyor tabiÇok yakın zamanda geçecek gibi bir his var içimde kuzum
Şey sorsam sana kan tahlillerini aynı saatlerde mi vermek gerekir ya da sen dikkat ediyor musun buna
Merhabalar .Zorlu bir ameliyat mı ne kadar sürede toparladı eşiniz ?Cok teskkur ederm sükür eşim çıktı tesa ile bulundu bakalm bnm opu ne olacak
Evet yorum yapıyor. Benim amh 4 çıkmıştı. Amh ye göre daha çok yumurta bekliyordum15-20 arası dedi. Kötü değil ama normal, 300 le başlıyorum dedi. Sonraki görüşmelerde zaten hep ölçüp söyledi önce endometrium sonra yumurta boyutlarını, hemşirede bi kağıda not alıyor. 9 yumurta toplandı, 9u da olgundu.Peki ilk başlangıçta yani tedaviye başladığımız gün ultrasona göre bir yorum yapıyorlar mı? Şu kadar yumurta olabilir vs gibi.Ben de yeni başlayacağım da
Evet ilk muayenede de görünüyor yumurtalar, belki küçükleri varsa onlar sonradan görünür olabilir.. benim doktorum en başından beri 8 civarı olur diyordu, 7 toplandı bugün.Peki ilk başlangıçta yani tedaviye başladığımız gün ultrasona göre bir yorum yapıyorlar mı? Şu kadar yumurta olabilir vs gibi.Ben de yeni başlayacağım da
Canım içini rahat tut gerilme yarın kan sonucumuz çok güzel çıkacakCanım erken gebelik testi yaptığım da silik çıkmıştı hemde çok ama aynı gün kan testinde 20.31 çıktı hcg bu akşam yaptığım da normal gebelik testi bunda da silik çizgi var şu an benim amacım acaba artışa geçti mi diye merak ettim o yüzden yaptım hassasiyeti öğrenebilsem mesela hcg kaç olunca bu testlere yansıyor onu merak ediyorum
Sordun mu druna canım belki ihtiyaca göre veriyorlardır genelde fitikin yanında bide iğne veriyorlar sana vermediler dimi. Bende opudan sonra beş gün cetrodite, oscapar kan sulandiriciyida regle kadar kullanacakmisim.Benim çatlatma iğnesi sondu, opudan sonra 4 gün antibiyotik ve prednol kullandım. Transferden sonra devam eden coraspin, folik asit ve günde üç kere progestan fitil. Bende niye benim az diye düşünüyorum, herkes iğnelere devam ediyor gibi
Kaçı döllendi yumurtalarınızın?Evet yorum yapıyor. Benim amh 4 çıkmıştı. Amh ye göre daha çok yumurta bekliyordum15-20 arası dedi. Kötü değil ama normal, 300 le başlıyorum dedi. Sonraki görüşmelerde zaten hep ölçüp söyledi önce endometrium sonra yumurta boyutlarını, hemşirede bi kağıda not alıyor. 9 yumurta toplandı, 9u da olgundu.
İnşAllah kuzum benim ben yarın test vericem ama salı günü çıkacak sonuç malesef çok küçük burası böyle geç çıkıyor sonuçlar hayırlısı değerler artsın daCanım içini rahat tut gerilme yarın kan sonucumuz çok güzel çıkacak
O zaman pek bilmiyorum şimdi okudukça öğreniyorum herkesin kullandığını, onun için soramadımSordun mu druna canım belki ihtiyaca göre veriyorlardır genelde fitikin yanında bide iğne veriyorlar sana vermediler dimi. Bende opudan sonra beş gün cetrodite, oscapar kan sulandiriciyida regle kadar kullanacakmisim.
malesef pek parlak sonuç alamadık. İlk gün 6 sı döllendi diğerlerini izliyoruz dediler. 3. Gün iki embriyo transferi oldum. 8 hücreli gününe uygun gelişim gösteriyormuş. diğerlerini de 6. Güne kadar izleyeceğiz dediler. 6 gün aradılar ve bi tanesinin orta kalite olduğunu diğerlerinin yavaş geliştiğini istersek birini dondurabileceğimizi söylediler. Biz de istemedik. Yani dondurulmuşum kalmadıKaçı döllendi yumurtalarınızın?
Yaa bende 2 tane gonopepty 1 tane ovitrelle var e2 degerimede bakmadi son muayenedeBenim çatlatma iğnesi Ovitrelle ydi canım bir tane kullandım ben o kişiden kişiye değişiyormuş bana yeteceğini söyledi doktorum bide hormona göre yazıyorlar mış çatlatma iğnesi ni benim e2 ve progesteron a bakıp öyle karar verdi doktorum taze transfer olup olmayacağına da o hormonlara aynı gün baktığında karar vermişti canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?