- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #2.201
Ben 4 gonapeptyl yaptım, ohss den korktuğu için ovitrelle yi iptal ettiKizlar çatlatma ignesi olarak kim neler yaptı acaba bende 3 igne var merak ettim simdi
Senin taze transfer mi olacak peki doktor bişey dedi mi canımKizlar çatlatma ignesi olarak kim neler yaptı acaba bende 3 igne var merak ettim simdi
Ama bak şuan herşey senin için çok güzelO zaman pek bilmiyorum şimdi okudukça öğreniyorum herkesin kullandığını, onun için soramadımÇoğunluk pko sorunu yaşıyor bizim sorunumuz sperm sebepli belki onun için gerek duymadı bana. Bi tane iğne reçete etti, onu da lekelenme olurda yaptıracakmışım, bekliyorum bugün 5. Günümdü
malesef pek parlak sonuç alamadık. İlk gün 6 sı döllendi diğerlerini izliyoruz dediler. 3. Gün iki embriyo transferi oldum. 8 hücreli gününe uygun gelişim gösteriyormuş. diğerlerini de 6. Güne kadar izleyeceğiz dediler. 6 gün aradılar ve bi tanesinin orta kalite olduğunu diğerlerinin yavaş geliştiğini istersek birini dondurabileceğimizi söylediler. Biz de istemedik. Yani dondurulmuşum kalmadı
Bisey demedi cnm hemsire igneleri anlatirken sadece estrofemi unutma o cok onemli herşey yolunda giderse cuma gibi transfer olabilir çünkü dedi..Senin taze transfer mi olacak peki doktor bişey dedi mi canım
Bende 2 gonopepty 1 ovitrelle varBen 4 gonapeptyl yaptım, ohss den korktuğu için ovitrelle yi iptal etti
Ben iki tane gonopepety kullanmıştım canimKizlar çatlatma ignesi olarak kim neler yaptı acaba bende 3 igne var merak ettim simdi
Estrofemi ne için canım bana vermemişti çatlatma da onuBisey demedi cnm hemsire igneleri anlatirken sadece estrofemi unutma o cok onemli herşey yolunda giderse cuma gibi transfer olabilir çünkü dedi..
Canım çizgin görünüyor ve sakın bu testlere bakıp kendini de bebişimize de üzmeKızlar bebe time gebelik testi hassasiyeti konusunda bilgisi olan var mı ya elimde sadece bebe time testinden bir tane var yaptım ama tek çizgi şu an bekliyorum 20 dk da çıkıyor yazıyo en fazla belki çıkar diye yoksa yükselmedi mi hcg yaa
Rahim kalinlastirmak icin 5-6 gundur kullaniyorum once sabah aksam 2 taneydi 2 gun sonra muayenede gunde 3 defa 2 taneye cikti rahimi hazirlayalim dedi..Estrofemi ne için canım bana vermemişti çatlatma da onu
Ben 3 tane gonapeptyl kullandım canımKizlar çatlatma ignesi olarak kim neler yaptı acaba bende 3 igne var merak ettim simdi
Neyse bari sizinde yakinmis bende tedirgin oldum bi an 3 tane olunca..23.30 yapicam yakiyomu bunlar pekiBen 3 tane gonapeptyl kullandım canım
Amin kuzum inşallahCanım çizgin görünüyor ve sakın bu testlere bakıp kendini de bebişimize de üzmeherşey inşallah çok güzel olacak
Dondurulmuşa gerek kalmadan bu transferle sağlıklı bir gebelik elde edersiniz umarımO zaman pek bilmiyorum şimdi okudukça öğreniyorum herkesin kullandığını, onun için soramadımÇoğunluk pko sorunu yaşıyor bizim sorunumuz sperm sebepli belki onun için gerek duymadı bana. Bi tane iğne reçete etti, onu da lekelenme olurda yaptıracakmışım, bekliyorum bugün 5. Günümdü
malesef pek parlak sonuç alamadık. İlk gün 6 sı döllendi diğerlerini izliyoruz dediler. 3. Gün iki embriyo transferi oldum. 8 hücreli gününe uygun gelişim gösteriyormuş. diğerlerini de 6. Güne kadar izleyeceğiz dediler. 6 gün aradılar ve bi tanesinin orta kalite olduğunu diğerlerinin yavaş geliştiğini istersek birini dondurabileceğimizi söylediler. Biz de istemedik. Yani dondurulmuşum kalmadı
Aynen kısmet, hayırlısı olsun diyorum, bekliyorum. Sizinde herşey gönlünüzce olsunDondurulmuşa gerek kalmadan bu transferle sağlıklı bir gebelik elde edersiniz umarımAmh’ınızda iyiymiş aslında, kısmet işte bazı şeyler..
Sizin dondurulmuş mu transfer olacakRahim kalinlastirmak icin 5-6 gundur kullaniyorum once sabah aksam 2 taneydi 2 gun sonra muayenede gunde 3 defa 2 taneye cikti rahimi hazirlayalim dedi..
3 toplandı 2 tanesi döllenmiş onu da dün arayıp söylediler bugün aramayıp gözlemeneceği söylendi. Kalitesini sormadımKaç tane. Kaliteli olsun da canım o daha önemli diyorlar.
Hacettepe üniversitesi ankara doktorum gürkan bozdağTedavin nerde dondu benım transferim martta olacak kısmetse
Dr bisey demedi bende unuttum sormayi son muayenede kasik ağrım coktu hemsire sonra dedi iste hersey yolunda giderse cuma transfer olur diye 2 yumurta var zaten bendeSizin dondurulmuş mu transfer olacak
Cetrotide kadar yakmıyo canımNeyse bari sizinde yakinmis bende tedirgin oldum bi an 3 tane olunca..23.30 yapicam yakiyomu bunlar peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?