- 21 Ağustos 2020
- 2.680
- 5.826
- 108
- 31
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #2.221
Hayırlı olsunDr bisey demedi bende unuttum sormayi son muayenede kasik ağrım coktu hemsire sonra dedi iste hersey yolunda giderse cuma transfer olur diye 2 yumurta var zaten bende
Amin hepimizin güzel olur insallahHayırlı olsungüzel sonuçlar alın inşallah
Ayy iyi bari sevindim cnm sagolCetrotide kadar yakmıyo canım
Aminnn sali opu iste cok heyecanliyimGüzel sonuçlarla gel canım
Mutlu sona ilk adım diyelim, yakma değil de iğnesi cinstiNeyse bari sizinde yakinmis bende tedirgin oldum bi an 3 tane olunca..23.30 yapicam yakiyomu bunlar peki
İçeriği temiz boyalar varmış ya ablam onunla boyuyordu gebeyken de dr izin vermişti... Şahsi fikrim yapmaman yönünde amaYa kızlar ben önümüzdeki adetle transfer olucam saçlarımı boyatmak istiyorum sizce bi zararı olur mu?
3 toplandı 2 tanesi döllenmiş onu da dün arayıp söylediler bugün aramayıp gözlemeneceği söylendi. Kalitesini sormadımumarım iyidi
Ayni diger igneler gibi yapiyosunuz degilmi gene emin olmak istedimMutlu sona ilk adım diyelim, yakma değil de iğnesi cinstiolup bitiyor hemen...
Hadi hayırlısı olsun benimde salı günüYarın yumurta toplama var kızlar ıns güzel kalitelidirler
Evet evet peşpeşe bende 4 taneydi ya 2 sol 2 sağ yapmıştımAyni diger igneler gibi yapiyosunuz degilmi gene emin olmak istedim
Yarın ararlar. Valla dışardan bakınca tüp bebek yaptı oldu bitti sanıyorsun sürece girmeden. Meğer ne zormuş. 2 taneyse 5.günü beklemezler yarın dondururlar o zaman.3 toplandı 2 tanesi döllenmiş onu da dün arayıp söylediler bugün aramayıp gözlemeneceği söylendi. Kalitesini sormadımumarım iyidir
Tsk ederim cnmEvet evet peşpeşe bende 4 taneydi ya 2 sol 2 sağ yapmıştım
Ya kızlar ben önümüzdeki adetle transfer olucam saçlarımı boyatmak istiyorum sizce bi zararı olur mu?
Saol cnmHadi hayırlısı olsun benimde salı günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?