şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Kızlar merhabalar doktor iğne olarak neyi ne kadarlık verdi
Bu çok kişiye özel Bi şey canım. Dr yumurta sayın hormonlarına göre karar veriyor. Hatta bazı kişilerde başladığı dozu değiştirerek ilerliyor. Bende pco görünümü vardı, ohss yi göze alıyorum gonal f 900 den her gün 275 dedi. Ben de tamam dedim sonra çatlamasınlar diye cetrodite eklendi. Sonra da çatlasınlar diye 4 tane gonapeptyl... güvenebileceğin biriyle yola çıkmak önemli bana kalırsa...

Çok saol cnm sen de ıns pozitif görürsün ve sağlıkla ilerler ıns gebeliginde

Catlatma iğnelerimi de oldum hadi bakalim hayırlısı kizlar bide opudan cikinca nasildiniz ne kadar sürdü ağrınız varmiydi ben sadece eşimle gidecem çünkü
Bende pko olduğu için benim ohss oldu çok ağrım vardı ama biraz azaldı tabi herkeste bu olmuyor anestezi ile yapıyorlar merak etme biraz kanaman olabilir yanına bir ped ve iç çamaşırı yedek alabilirsin ben almıştım ama çamaşıra gerek olmadı ama beni güvende hissettirmisti. Bende eşimle gittim opudan sonra zaten dinlendiriyor laf bir saat kadar durumuna göre hadi iyi şanslar canım

Fazla yumurtaniz mi vardi ohss oyle oluyo galiba dimi?

Catlatma iğnelerimi de oldum hadi bakalim hayırlısı kizlar bide opudan cikinca nasildiniz ne kadar sürdü ağrınız varmiydi ben sadece eşimle gidecem çünkü
Odadan çıkıp, geri odada gözünü açman 20 dk falan. İlk 5 dk bi sersemlik oluyor hemen ayılıyorsun. Benim 9 yumurta toplandı, ağrım falan olmadı. Bir saat civarı dinlendirdiler, çıktık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…