- 19 Ocak 2021
- 2.023
- 3.362
- 83
- 35
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #2.241
Bu çok kişiye özel Bi şey canım. Dr yumurta sayın hormonlarına göre karar veriyor. Hatta bazı kişilerde başladığı dozu değiştirerek ilerliyor. Bende pco görünümü vardı, ohss yi göze alıyorum gonal f 900 den her gün 275 dedi. Ben de tamam dedimKızlar merhabalar doktor iğne olarak neyi ne kadarlık verdi
Hepsini aynı kullanmışız :)9 gun 300luk gonalf 5 tane cetrodite 1 tane ovitrelle kullandım bn
Sürecin bence en yorucu tarafı beklemek beklemek beklemekYarın ararlar. Valla dışardan bakınca tüp bebek yaptı oldu bitti sanıyorsun sürece girmeden. Meğer ne zormuş. 2 taneyse 5.günü beklemezler yarın dondururlar o zaman.
Sen hangi aşamadasın cnm neresi tup bebek merkezinHepsini aynı kullanmışız :)
Gebze’de anadolu sağlık merkezi. 16 şubatta iki tane 3. Gün embriyosu transferim oldu, test günümü bekliyorum. 9 yumurta toplanmıştı. Yarın sanırım senin opun. Güzel, kaliteli yumurtalar toplanır inşallahSen hangi aşamadasın cnm neresi tup bebek merkezin
Çok saol cnm sen de ıns pozitif görürsün ve sağlıkla ilerler ıns gebeligindeGebze’de anadolu sağlık merkezi. 16 şubatta iki tane 3. Gün embriyosu transferim oldu, test günümü bekliyorum. 9 yumurta toplanmıştı. Yarın sanırım senin opun. Güzel, kaliteli yumurtalar toplanır inşallah
İnşallah sen de güzel haberler alırsın tedavim başarıyla sonuçlanırMerional 150 mg + gonal f 250 söylendi banada
İnşallah cümlemizin kucaklarını doldurur mevlamİnşallah sen de güzel haberler alırsın tedavim başarıyla sonuçlanır
Bende pko olduğu için benim ohss oldu çok ağrım vardı ama biraz azaldı tabi herkeste bu olmuyor anestezi ile yapıyorlar merak etmeCatlatma iğnelerimi de oldum hadi bakalim hayırlısıkizlar bide opudan cikinca nasildiniz ne kadar sürdü ağrınız varmiydi ben sadece eşimle gidecem çünkü
Bende pko olduğu için benim ohss oldu çok ağrım vardı ama biraz azaldı tabi herkeste bu olmuyor anestezi ile yapıyorlar merak etmebiraz kanaman olabilir yanına bir ped ve iç çamaşırı yedek alabilirsin ben almıştım ama çamaşıra gerek olmadı ama beni güvende hissettirmisti. Bende eşimle gittim opudan sonra zaten dinlendiriyor laf bir saat kadar durumuna göre hadi iyi şanslar
Fazla yumurtaniz mi vardi ohss oyle oluyo galiba dimi?Bende pko olduğu için benim ohss oldu çok ağrım vardı ama biraz azaldı tabi herkeste bu olmuyor anestezi ile yapıyorlar merak etmebiraz kanaman olabilir yanına bir ped ve iç çamaşırı yedek alabilirsin ben almıştım ama çamaşıra gerek olmadı ama beni güvende hissettirmisti. Bende eşimle gittim opudan sonra zaten dinlendiriyor laf bir saat kadar durumuna göre hadi iyi şanslar canım
Odadan çıkıp, geri odada gözünü açman 20 dk falan. İlk 5 dk bi sersemlik oluyor hemen ayılıyorsun. Benim 9 yumurta toplandı, ağrım falan olmadı. Bir saat civarı dinlendirdiler, çıktık.Catlatma iğnelerimi de oldum hadi bakalim hayırlısıkizlar bide opudan cikinca nasildiniz ne kadar sürdü ağrınız varmiydi ben sadece eşimle gidecem çünkü
Ayyy cok sevindim benim zaten 2 yumurtam var hadi hayırlısıOdadan çıkıp, geri odada gözünü açman 20 dk falan. İlk 5 dk bi sersemlik oluyor hemen ayılıyorsun. Benim 9 yumurta toplandı, ağrım falan olmadı. Bir saat civarı dinlendirdiler, çıktık.
Evet benden 33 yumurta toplandı ve beni çok zorladı bu durumFazla yumurtaniz mi vardi ohss oyle oluyo galiba dimi?
Kolay olur sizinde, hiç endişelenmeyinAyyy cok sevindim benim zaten 2 yumurtam var hadi hayırlısı
Yaaa cok gecmis olsunEvet
Evet benden 33 yumurta toplandı ve beni çok zorladı bu durum
Çok teşekkür ediyorumYaaa cok gecmis olsunsonu guzel olur inşallah
Biraz ağrım vardı iğne vurmalarını istemiştim iğneden sonra yoluna girdi zatenCatlatma iğnelerimi de oldum hadi bakalim hayırlısıkizlar bide opudan cikinca nasildiniz ne kadar sürdü ağrınız varmiydi ben sadece eşimle gidecem çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?