şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Catlatma iğnelerimi de oldum hadi bakalim hayırlısı kizlar bide opudan cikinca nasildiniz ne kadar sürdü ağrınız varmiydi ben sadece eşimle gidecem çünkü
Canım benim biraz ağrım olmuştu ama ağrı kesici yaptılar o iyi geldi ped al yanına bol şanslar inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

İçeriği temiz boyalar varmış ya ablam onunla boyuyordu gebeyken de dr izin vermişti... Şahsi fikrim yapmaman yönünde ama
Ya canım normalde hiç böyle boyatan bi tip değilim ama dibim çok çıktı ve çok çirkin duruyor kendi rengine boyatıp bidaha ellemek istemiyorum

Günaydın kızlar,
Merkezden aradılar bugün 5. Gündü 22 taneden 1 tane kalmış 7 taneside geriden geliyormuş..onları yarına kadar bekleyeceğim dedi embriyolog.. acaba diyorum 3. Gün 22 tane vardı o şekilde dondursa şans olur muydu 5 e kadar beklemeseydi..

Kilonuz nedir acaba kendim kadar az iğne kullanan duymadım ben de 75 merionel 75 fostimon aldım . Sonbir iki gün 150 merionele çıktı. 16.gün toplama yapıldı.
Sizde belki fazla yumurta vardi ve kilonuz mu cok dusuk? Yuksek dozla orantisiz bi buyume olsun istemiyolar genelde cok yunurtasi olanlarda...
Bu arada ben de ilk uc gun 150 ile basladim, sizinkiyle ayni hesaba geliyo sanirim. Az once ciktim doktordan, bugun itibariyle 225e yukseltti. Benkm kilom normal, pko oldugu icin yumurta cok saddce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…