- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #2.261
Cok gecmis olsun sizindemi yumurta çoktu?Biraz ağrım vardı iğne vurmalarını istemiştim iğneden sonra yoluna girdi zaten
Bende 30 kadar folikül vardı girerken, sol Yumurtalık taki foliküller boş çıkınca doktor foliküller tekrar yıkama yapmış acaba yumurta vardı da ben mi alamadım diyeCok gecmis olsun sizindemi yumurta çoktu?
Cok gecmis olsunBende 30 kadar folikül vardı girerken, sol Yumurtalık taki foliküller boş çıkınca doktor foliküller tekrar yıkama yapmış acaba yumurta vardı da ben mi alamadım diye. Sanırım o yüzden ağrım oldu. 15 yumurta toplayabilmişti.
Sonucu güzel olsun da inşallahCok gecmis olsunozaman benim baya 5 dklik işim var insallah
AminSonucu güzel olsun da inşallaharkadaşların da dediği gibi iç çamaşırı ve ped alın yanınıza.
Canım benim biraz ağrım olmuştu ama ağrı kesici yaptılar o iyi geldi ped al yanına bol şanslar inşallah güzel haberlerini bekliyoruzCatlatma iğnelerimi de oldum hadi bakalim hayırlısıkizlar bide opudan cikinca nasildiniz ne kadar sürdü ağrınız varmiydi ben sadece eşimle gidecem çünkü
Evet bu süreçte sanırım herşeyi ince eleyip sık dokuyorsunDiğer ay olacakmış transfer şimdi boyatmanın ne zararı olcak ki bilemedim. İyice pimpirkli olduk dimi.
Ya canım normalde hiç böyle boyatan bi tip değilim ama dibim çok çıktı ve çok çirkin duruyor kendi rengine boyatıp bidaha ellemek istemiyorumİçeriği temiz boyalar varmış ya ablam onunla boyuyordu gebeyken de dr izin vermişti... Şahsi fikrim yapmaman yönünde ama
Hadi hayirli haberle gel insHerkese günaydın :) bugün test günüm... heyecan dorukta...
Canım opudan önce kan almıştı e2ye baktı ona göre karar verdiKizlar transferi ne zmaan yapicagi opudan sonrami yoksa sonraki 2 .gunmu belli oluyor
Haberlerini bekliyoruz canım inşallah hayırlı güzel haberlerle gelHerkese günaydın :) bugün test günüm... heyecan dorukta...
Saol cnmCanım opudan önce kan almıştı e2ye baktı ona göre karar verdi
Hayır esim hemen normal hayatına geri döndü tese gibi degil bu anestezi altinda enjektörle testislerden alıyorlarmisMerhabalar .Zorlu bir ameliyat mı ne kadar sürede toparladı eşiniz ?
Kilonuz nedir acaba kendim kadar az iğne kullanan duymadım ben de 75 merionel 75 fostimon aldım . Sonbir iki gün 150 merionele çıktı. 16.gün toplama yapıldı.9 gun 300luk gonalf 5 tane cetrodite 1 tane ovitrelle kullandım bn
Mutlu haberler al insallahHerkese günaydın :) bugün test günüm... heyecan dorukta...
Boyayın ya bişey olmaz daha bir ay var.Ya canım normalde hiç böyle boyatan bi tip değilim ama dibim çok çıktı ve çok çirkin duruyor kendi rengine boyatıp bidaha ellemek istemiyorum
Sizde belki fazla yumurta vardi ve kilonuz mu cok dusuk? Yuksek dozla orantisiz bi buyume olsun istemiyolar genelde cok yunurtasi olanlarda...Kilonuz nedir acaba kendim kadar az iğne kullanan duymadım ben de 75 merionel 75 fostimon aldım . Sonbir iki gün 150 merionele çıktı. 16.gün toplama yapıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?