- 19 Ocak 2021
- 2.023
- 3.362
- 83
- 35
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #2.281
Benim Dr taze yapmıyormuş zaten hiçbi şeye bakmadıKizlar transferi ne zmaan yapicagi opudan sonrami yoksa sonraki 2 .gunmu belli oluyor
Yaptır kuzum yaa kendini mutlu hissetmek de önemli sonuçta Di miYa canım normalde hiç böyle boyatan bi tip değilim ama dibim çok çıktı ve çok çirkin duruyor kendi rengine boyatıp bidaha ellemek istemiyorum
Canim merhaba, 1/22 orani dusuk olmus ama insallah geriden gelenlerle sayin yukselecektirGünaydın kızlar,
Merkezden aradılar bugün 5. Gündü 22 taneden 1 tane kalmış 7 taneside geriden geliyormuş..onları yarına kadar bekleyeceğim dedi embriyolog.. acaba diyorum 3. Gün 22 tane vardı o şekilde dondursa şans olur muydu 5 e kadar beklemeseydi..
Güzel haberler bekliyoruzHerkese günaydın :) bugün test günüm... heyecan dorukta...
Evet canım ilk denememdi eşimin spermi çok azdı ve morfoloji sorunu vardı çok endişeliyim şuan..Canim merhaba, 1/22 orani dusuk olmus ama insallah geriden gelenlerle sayin yukselecektirkalite ve yas sorunu yasayanlar 3. Gunde dondurma islemini yapinca daha avantajli oluyorlar.
Ama senin ilk denemendi saniyorum?
Endiselenmeden beklemeye devam
Tsk ederim cnmCanım benim biraz ağrım olmuştu ama ağrı kesici yaptılar o iyi geldi ped al yanına bol şanslar inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Merhaba, bizimde morfoloji problemi vardı ve transferden sonra kalan embriyolar 5. Güne sağlıkla gelemedi. Arkada dondurulmuşun olmaması beni üzüyor ama şöyle düşünüyorum demekki bir problemleri vardı o embriyoların, transfer olsam da düşükle sonuçlanacaktı. Aslında lazım olan sadece bir tane sağlıklı embriyo. Ki benim 9 yumurtayla olan sonuç bu, senin hala gelişen 7 embriyon var. Eminim 6. Günde gününü yakalayanlar olacaktırEvet canım ilk denememdi eşimin spermi çok azdı ve morfoloji sorunu vardı çok endişeliyim şuan..
Çok teşekkür ederim canımMerhaba, bizimde morfoloji problemi vardı ve transferden sonra kalan embriyolar 5. Güne sağlıkla gelemedi. Arkada dondurulmuşun olmaması beni üzüyor ama şöyle düşünüyorum demekki bir problemleri vardı o embriyoların, transfer olsam da düşükle sonuçlanacaktı. Aslında lazım olan sadece bir tane sağlıklı embriyo. Ki benim 9 yumurtayla olan sonuç bu, senin hala gelişen 7 embriyon var. Eminim 6. Günde gününü yakalayanlar olacaktır
Embriyoların her günü birbirinden ayrıdır, her gün yeniden değerlendiririz demişti bana embriyolog. yani bugün kötü görünür yavaştır, yarın çok güzel bölünür, kaliteli olur. Bi yarın olsun, güzel haberler alırsın inşallah.Çok teşekkür ederim canımçok üzgünüm bir yandan da senin dediğin gibi düşünüyorum ama yine de üzgünüm.. o geriden gelenler 6. Güne ulaşsa bile kalitesi iyi olmaz dimi
Güzel haberlerini bekliyoruz :) heyecanlaHerkese günaydın :) bugün test günüm... heyecan dorukta...
Organik boyalarla boyatabilirsin sanırım daha 1 ay varmış doktoruna yada hemşirene sor istersenYa kızlar ben önümüzdeki adetle transfer olucam saçlarımı boyatmak istiyorum sizce bi zararı olur mu?
İnşallah değerlerin çok güzel çıkar ve bebeğini kucağına alırsın canımKızlar bende ikinci testi mi bugün yaptım sonuç öğleden sonra çıkabilirmiş bana da dua edin ilk değerim 20.31 Di bana düşük geldi biraz korkuyorum kimyasal olabilir diye
İnşallahEmbriyoların her günü birbirinden ayrıdır, her gün yeniden değerlendiririz demişti bana embriyolog. yani bugün kötü görünür yavaştır, yarın çok güzel bölünür, kaliteli olur. Bi yarın olsun, güzel haberler alırsın inşallah.
Dualarimdasin canım güzel haberler gelecek inşallahKızlar bende ikinci testi mi bugün yaptım sonuç öğleden sonra çıkabilirmiş bana da dua edin ilk değerim 20.31 Di bana düşük geldi biraz korkuyorum kimyasal olabilir diye
Heycanla bekliyorum canım sonucunu inşallah sağlıklı artmıştır değerinKızlar bende ikinci testi mi bugün yaptım sonuç öğleden sonra çıkabilirmiş bana da dua edin ilk değerim 20.31 Di bana düşük geldi biraz korkuyorum kimyasal olabilir diye
Hadi bakalım hayırlısıyla yükselecek inşallahKızlar bende ikinci testi mi bugün yaptım sonuç öğleden sonra çıkabilirmiş bana da dua edin ilk değerim 20.31 Di bana düşük geldi biraz korkuyorum kimyasal olabilir diye
Daha dün okudum var tabiİnşallahdua et benim içinde ne olur . Acaba 6. Gün embriyo ile hamile kalan oldu mu muhakkak vardır baktım birazda buraya pek bir şey bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?