şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Canim merhaba, 1/22 orani dusuk olmus ama insallah geriden gelenlerle sayin yukselecektir kalite ve yas sorunu yasayanlar 3. Gunde dondurma islemini yapinca daha avantajli oluyorlar.
Ama senin ilk denemendi saniyorum?

Endiselenmeden beklemeye devam

Evet canım ilk denememdi eşimin spermi çok azdı ve morfoloji sorunu vardı çok endişeliyim şuan..

Evet canım ilk denememdi eşimin spermi çok azdı ve morfoloji sorunu vardı çok endişeliyim şuan..
Merhaba, bizimde morfoloji problemi vardı ve transferden sonra kalan embriyolar 5. Güne sağlıkla gelemedi. Arkada dondurulmuşun olmaması beni üzüyor ama şöyle düşünüyorum demekki bir problemleri vardı o embriyoların, transfer olsam da düşükle sonuçlanacaktı. Aslında lazım olan sadece bir tane sağlıklı embriyo. Ki benim 9 yumurtayla olan sonuç bu, senin hala gelişen 7 embriyon var. Eminim 6. Günde gününü yakalayanlar olacaktır

Çok teşekkür ederim canım çok üzgünüm bir yandan da senin dediğin gibi düşünüyorum ama yine de üzgünüm.. o geriden gelenler 6. Güne ulaşsa bile kalitesi iyi olmaz dimi

Çok teşekkür ederim canım çok üzgünüm bir yandan da senin dediğin gibi düşünüyorum ama yine de üzgünüm.. o geriden gelenler 6. Güne ulaşsa bile kalitesi iyi olmaz dimi
Embriyoların her günü birbirinden ayrıdır, her gün yeniden değerlendiririz demişti bana embriyolog. yani bugün kötü görünür yavaştır, yarın çok güzel bölünür, kaliteli olur. Bi yarın olsun, güzel haberler alırsın inşallah.

Kızlar pozitif sonucunu alan arkadaşları tebrik ediyorum sanırım 5 gebemiz oldu :) çalıştığım için ara ara bakabiliyorum çok çok mutlu oldum inşallah her şey yolunda gider sağlıkla alırsınız kucağınıza ben de bu perşembe transfer öncesi muayne için İstanbula gideceğim büyük ihtimalle Martın 2 si veya 3 ünde transferim olacak 5. denemem olmasına rağmen çok heyecanlıyım inşallah Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.

İnşallah dua et benim içinde ne olur . Acaba 6. Gün embriyo ile hamile kalan oldu mu muhakkak vardır baktım birazda buraya pek bir şey bulamadım

İnşallah dua et benim içinde ne olur . Acaba 6. Gün embriyo ile hamile kalan oldu mu muhakkak vardır baktım birazda buraya pek bir şey bulamadım
Daha dün okudum var tabi aslında durum bildiğim kadarıyla şu: 5. Gün blast olması gerekiyor ama bazen 6. Günde ulaşabiliyorlar blast evresine 6 diye bakma duruma görünüm 5 benim de 1 tane 6. Gün var donmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…