- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #2.301
Aslında 5.-6. Gün embriyosu daha gelişmiş, daha ilerlemiş Blastosist denilen aşamaya ulaşmış oluyor. 3. Gün embriyosu genelde 8 hücreli oluyormuş. Blastosist aşamasına gelen sınırsız hücreye ulaşmış oluyormuş. Bana şans daha yüksek gibi geliyor. Modunu düşürmemeye çalış, yarını bekleyelim. İnşallah güzel haberler gelecekİnşallahdua et benim içinde ne olur . Acaba 6. Gün embriyo ile hamile kalan oldu mu muhakkak vardır baktım birazda buraya pek bir şey bulamadım
Evet kuzum ya öyle oluyor malesef sen yinede ara ara bak e nabız a evde hiç idrar la test yaptın mı canımTest gunum persembe ama sabah artik dayanamadim artik ASM'de kan verdim. Sonucu yarin cikacakmis... enabiza gec yansiyor sabah gelin alin dedi sonucu, gene bi bekleme işi cikti :))
Son reglini baz alıyorsun canmkizlar ben 15inde test yaptim, pozitifti. 4 subatta transferim gerceklesti, 5inc gun ebryosu idi, ben simdi kac haftalik hamileyim..?
ben transferden 5 gun once boyadim, bir sey olacagini duusnmuyorum.Organik boyalarla boyatabilirsin sanırım daha 1 ay varmış doktoruna yada hemşirene sor istersen
5 haftalik olmusum :)Son reglini baz alıyorsun canm
Hayırlıca kucağına alacağın günde gelir inşallah5 haftalik olmusum :)
Canım değerlerin kaç tı ilk ölçmeye başladığında5 haftalik olmusum :)
30 ocak döllenme günü 14 gün önce de yumurtanın büyümeye başladığı adetin iz olsa16 ocak gibi de son adet tarihiniz oluyor. 16 ocaktan hesaplayabilirsinkizlar ben 15inde test yaptim, pozitifti. 4 subatta transferim gerceklesti, 5inc gun ebryosu idi, ben simdi kac haftalik hamileyim..?
Korkmq bence yükselecek inanıyorum ben :)Kızlar bende ikinci testi mi bugün yaptım sonuç öğleden sonra çıkabilirmiş bana da dua edin ilk değerim 20.31 Di bana düşük geldi biraz korkuyorum kimyasal olabilir diye
Helal olsun cok guzel hesaplamissininz. son adet gunum 17 ocakti. 4 subat transfer.. yalniz ben yurtdsindayim ve bi kan test bile yapmadilar.. 6 martta ilk ultrason randevum var, ve ben cok tuhaf hissediyorum, hatta hic hamile gibi hissetmiyorum.. hormon hapi ve vaginal fitil kullaniyrum hala ve olum gibi geliyor artik..30 ocak döllenme günü 14 gün önce de yumurtanın büyümeye başladığı adetin iz olsa16 ocak gibi de son adet tarihiniz oluyor. 16 ocaktan hesaplayabilirsin5+2 oluyor dondurulmuş transfere diye hesap kitap yaptım
İnşallah dediğin gibi olur canımDaha dün okudum var tabiaslında durum bildiğim kadarıyla şu: 5. Gün blast olması gerekiyor ama bazen 6. Günde ulaşabiliyorlar blast evresine 6 diye bakma duruma görünüm 5 benim de 1 tane 6. Gün var donmuş.
İnşallah kuzum haber vericemAslında 5.-6. Gün embriyosu daha gelişmiş, daha ilerlemiş Blastosist denilen aşamaya ulaşmış oluyor. 3. Gün embriyosu genelde 8 hücreli oluyormuş. Blastosist aşamasına gelen sınırsız hücreye ulaşmış oluyormuş. Bana şans daha yüksek gibi geliyor. Modunu düşürmemeye çalış, yarını bekleyelim. İnşallah güzel haberler gelecek
Kiloya göre iğne veriyoruz demiş bir embriyolog ama benim de kilom yok, gonalf ve merional 300 kullandım.56 kiloyum. Bence hormon değerleriyle vs. Alakalı iğnelerKilonuz nedir acaba kendim kadar az iğne kullanan duymadım ben de 75 merionel 75 fostimon aldım . Sonbir iki gün 150 merionele çıktı. 16.gün toplama yapıldı.
Var tabi 6. Gun embriyosuyla hamile kalan, hatta baska bir topicte yeni konusuldu bu konu, ozge’ydi sanirim arkadasin nick’i. Hic caninizi sikmayin, lazim olan 1 tane, insallah sizinki de tutmustur, hic gerek kalmaz digerlerine. yarini bekleyin bakalim ne duruma gelecekler, stres olmayin, uzmeyin kendinizi,1 transfer olmussunuz, insallah o saglikla tutunur sizeİnşallahdua et benim içinde ne olur . Acaba 6. Gün embriyo ile hamile kalan oldu mu muhakkak vardır baktım birazda buraya pek bir şey bulamadım
Guzel haberlerini bekliyoruz, insalah guzelce yukselmistir degerin. Stresimiz hic bitmiyor ya, yumurta buyucek mi, toplandi dollenecek mi, dollendi 5. Gune cikacak mi, transfer edildi tutacak mi, pozitif oldu deger yukselecek mi.. baktiginda maksimum 3 aylik surec, 10 yil yaslandiriyor biziKızlar bende ikinci testi mi bugün yaptım sonuç öğleden sonra çıkabilirmiş bana da dua edin ilk değerim 20.31 Di bana düşük geldi biraz korkuyorum kimyasal olabilir diye
Pardon, transfer olan siz degildiniz sanirim karistirmisim nickleri.. ama insallah sizin de guzel haberlerinizi aliriz, bu bir isarettirİnşallahdua et benim içinde ne olur . Acaba 6. Gün embriyo ile hamile kalan oldu mu muhakkak vardır baktım birazda buraya pek bir şey bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?