- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #2.321
Ya keşke özele gitseydiniz yarına kadar zaman geçmek bilmez inşallah güzel haberler alırsınız :)Test gunum persembe ama sabah artik dayanamadim artik ASM'de kan verdim. Sonucu yarin cikacakmis... enabiza gec yansiyor sabah gelin alin dedi sonucu, gene bi bekleme işi cikti :))
Moralini bozma bence mutlaka elinde kalan olacaktır. Hiç bozma moraliniSabah doktor aradi kizlar, 7 yumurtadan 4’u dollenmis, digerleri de gelisebilir izliyoruz dedi. Aslinda hazirlamistim kendimi ama ilk duydugumda biraz moralim bozuldu. Daha gen’e gidecekler.. hic elimde kalmazsa diye cok korkuyorum ama korkunun ecele faydasi yok tabi
Ah maşallah, sağlıkla kucağınıza alın inşallah5 haftalik olmusum :)
oo Maşallah gebelik takvimi yapsanıza sayfamızda bol bol gebe görelim ne güzel :)5 haftalik olmusum :)
InsallahMoralini bozma bence mutlaka elinde kalan olacaktır. Hiç bozma moralini
İyi iyi çok şükür kuzum bizlere de dua etBenim değerim 118 den 213 e çıkmış tekrar ölçmene gerek yok dedi kafana takmıyorsan dedi
İyi iyi çok şükür kuzum bizlere de dua et
Guzel cikar inşallah uzmeyin kendiniziKızlar bende ikinci testi mi bugün yaptım sonuç öğleden sonra çıkabilirmiş bana da dua edin ilk değerim 20.31 Di bana düşük geldi biraz korkuyorum kimyasal olabilir diye
Yok canım yaa bekliyorum hala çalışıyorum bide bugün baya yoğunumKuzum senin sonuç çıktı mı??
Yok yapmadim, e nabiza girip duruyorum :))Evet kuzum ya öyle oluyor malesef sen yinede ara ara bak e nabız a evde hiç idrar la test yaptın mı canım
Ben daha transfer olmadım bana dondurulmuş yapacakmış doktorum o bir taneyide dondurmuslar. Haklısınız ama epey vardı demekki hepsi sagliksizdi. Şimdi bir tane kalınca bu seferde çözülürken bozulur mu tereddütü oluştuVar tabi 6. Gun embriyosuyla hamile kalan, hatta baska bir topicte yeni konusuldu bu konu, ozge’ydi sanirim arkadasin nick’i. Hic caninizi sikmayin, lazim olan 1 tane, insallah sizinki de tutmustur, hic gerek kalmaz digerlerine. yarini bekleyin bakalim ne duruma gelecekler, stres olmayin, uzmeyin kendinizi,1 transfer olmussunuz, insallah o saglikla tutunur size
İnşallah çok çok teşekkür ediyorumPardon, transfer olan siz degildiniz sanirim karistirmisim nickleri.. ama insallah sizin de guzel haberlerinizi aliriz, bu bir isarettir
Kuzumm sakın moralini bozma bak hatırlasana benim 32 toplanmıştı 1 tane ulaşmış bu kadar çok olup ohss çekeceğine benim gibi öz olsun sağlam olsun çok güzel haberler alacaksın biliyorumSabah doktor aradi kizlar, 7 yumurtadan 4’u dollenmis, digerleri de gelisebilir izliyoruz dedi. Aslinda hazirlamistim kendimi ama ilk duydugumda biraz moralim bozuldu. Daha gen’e gidecekler.. hic elimde kalmazsa diye cok korkuyorum ama korkunun ecele faydasi yok tabi
Test gunum persembe ama sabah artik dayanamadim artik ASM'de kan verdim. Sonucu yarin cikacakmis... enabiza gec yansiyor sabah gelin alin dedi sonucu, gene bi bekleme işi cikti :))
Test gunum persembe ama sabah artik dayanamadim artik ASM'de kan verdim. Sonucu yarin cikacakmis... enabiza gec yansiyor sabah gelin alin dedi sonucu, gene bi bekleme işi cikti :))
Kan barkodunuzu aldiysaniz nette hangi ildeyseniz oranin tahlil sonuclari diye yaziyip ilk cikan yerden tc ve barkodla bakabilirsiniz sabah verdiyseniz 3-4 gibi cikar normal saglik ocagindaki..Yok yapmadim, e nabiza girip duruyorum :))
PaNdemi dolayisi ile barkod sistemi de gecikiyor dedi, gitsem mi bi acaba??Kan barkodunuzu aldiysaniz nette hangi ildeyseniz oranin tahlil sonuclari diye yaziyip ilk cikan yerden tc ve barkodla bakabilirsiniz sabah verdiyseniz 3-4 gibi cikar normal saglik ocagindaki..
Çok tebrik ederim kuzumm çok sevindimBenim değerim 118 den 213 e çıkmış tekrar ölçmene gerek yok dedi kafana takmıyorsan dedi
Ne ilgisi var pandemiyle ben gecen hafta kac kez kan verdim barkodun fazlasini alip hep ogleden sonra kendim baktim netten..PaNdemi dolayisi ile barkod sistemi de gecikiyor dedi, gitsem mi bi acaba??
Bana da dondurulmuş transfer edilecek, son zamanlarda dondurulmuşu tercih ediyorlar sanırıö bozulma oranları baya düşmüş. İyi düşünelim iyi olsun, kalitesiz tutmaz diyenlerin bile tutan o kadar çok ki. Sağlıklı olsun daBen daha transfer olmadım bana dondurulmuş yapacakmış doktorum o bir taneyide dondurmuslar. Haklısınız ama epey vardı demekki hepsi sagliksizdi. Şimdi bir tane kalınca bu seferde çözülürken bozulur mu tereddütü oluştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?