şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Moralini bozma bence mutlaka elinde kalan olacaktır. Hiç bozma moralini

Ben daha transfer olmadım bana dondurulmuş yapacakmış doktorum o bir taneyide dondurmuslar. Haklısınız ama epey vardı demekki hepsi sagliksizdi. Şimdi bir tane kalınca bu seferde çözülürken bozulur mu tereddütü oluştu

Kuzumm sakın moralini bozma bak hatırlasana benim 32 toplanmıştı 1 tane ulaşmış bu kadar çok olup ohss çekeceğine benim gibi öz olsun sağlam olsun çok güzel haberler alacaksın biliyorum

Test gunum persembe ama sabah artik dayanamadim artik ASM'de kan verdim. Sonucu yarin cikacakmis... enabiza gec yansiyor sabah gelin alin dedi sonucu, gene bi bekleme işi cikti :))

Test gunum persembe ama sabah artik dayanamadim artik ASM'de kan verdim. Sonucu yarin cikacakmis... enabiza gec yansiyor sabah gelin alin dedi sonucu, gene bi bekleme işi cikti :))

Yok yapmadim, e nabiza girip duruyorum :))
Kan barkodunuzu aldiysaniz nette hangi ildeyseniz oranin tahlil sonuclari diye yaziyip ilk cikan yerden tc ve barkodla bakabilirsiniz sabah verdiyseniz 3-4 gibi cikar normal saglik ocagindaki..

Bana da dondurulmuş transfer edilecek, son zamanlarda dondurulmuşu tercih ediyorlar sanırıö bozulma oranları baya düşmüş. İyi düşünelim iyi olsun, kalitesiz tutmaz diyenlerin bile tutan o kadar çok ki. Sağlıklı olsun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…