- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #2.341
Çok iyi, çok güzel bi haberKizlar nirmalde kontrolde 6 yumurta demsiti dr kontrolumu farklı dr yapıyordu 11 tane yumurta toplandı şaşırdım baya
Yaaa ne güzel bir haberKizlar nirmalde kontrolde 6 yumurta demsiti dr kontrolumu farklı dr yapıyordu 11 tane yumurta toplandı şaşırdım baya
İnşallah bizlerde güzel sonuçlar alırızBana da dondurulmuş transfer edilecek, son zamanlarda dondurulmuşu tercih ediyorlar sanırıö bozulma oranları baya düşmüş. İyi düşünelim iyi olsun, kalitesiz tutmaz diyenlerin bile tutan o kadar çok ki. Sağlıklı olsun da
Bu çok güzel bir haberKizlar nirmalde kontrolde 6 yumurta demsiti dr kontrolumu farklı dr yapıyordu 11 tane yumurta toplandı şaşırdım baya
Valla biraz da pimpiriklendim.güzel bisey de fazla olmasi.takibini iyi yaptımi acaba diye kontrolumu yapan drBu çok güzel bir haber
Yapmıştır sen hiç merak etme öncesinde söylediği rakam görünen öngördüğü rakamdır son opu günü demekki birkaç adet daha büyüdü canımValla biraz da pimpiriklendim.güzel bisey de fazla olmasi.takibini iyi yaptımi acaba diye kontrolumu yapan dr
Inş cnmYapmıştır sen hiç merak etme öncesinde söylediği rakam görünen öngördüğü rakamdır son opu günü demekki birkaç adet daha büyüdü canım
kalp atisini duymadan dusunmuyorum canimoo Maşallah gebelik takvimi yapsanıza sayfamızda bol bol gebe görelim ne güzel :)
Canım 5. Gün embriyosu daha gelişmiş olduğu için onu tercih ediyorlar zaten embriyoların da anormallik görse riske atmazlardı benimde 6. Gün izledikleri olmuştu canım ben baya araştırmıştım bazen 6. Güne giden embriyo daha kaliteli ve tutma şansı daha çok oluyo zaten 5 ve 6. Gün embriyosu aynı oluyor sadece biri daha geç gidiyorGünaydın kızlar,
Merkezden aradılar bugün 5. Gündü 22 taneden 1 tane kalmış 7 taneside geriden geliyormuş..onları yarına kadar bekleyeceğim dedi embriyolog.. acaba diyorum 3. Gün 22 tane vardı o şekilde dondursa şans olur muydu 5 e kadar beklemeseydi..
Günaydın kızlar,
Merkezden aradılar bugün 5. Gündü 22 taneden 1 tane kalmış 7 taneside geriden geliyormuş..onları yarına kadar bekleyeceğim dedi embriyolog.. acaba diyorum 3. Gün 22 tane vardı o şekilde dondursa şans olur muydu 5 e kadar beklemeseydi..
Yaa çok çok teşekkür ederim o kadar rahatladım ki sizler yazınca böyle çok sağolunCanım 5. Gün embriyosu daha gelişmiş olduğu için onu tercih ediyorlar zaten embriyoların da anormallik görse riske atmazlardı benimde 6. Gün izledikleri olmuştu canım ben baya araştırmıştım bazen 6. Güne giden embriyo daha kaliteli ve tutma şansı daha çok oluyo zaten 5 ve 6. Gün embriyosu aynı oluyor sadece biri daha geç gidiyorbozulur mu diye düşünme bende öyle düşündüm baya hatta burda da konuştuk ama doktoruma sordum %5 gibi çok küçük bi oran bunları düşünme sen kendini hazırla dedi biliyorum demesi kolay ama boşyere üzme tatlı canını
Aynen bebeğimYaptır kuzum yaa kendini mutlu hissetmek de önemli sonuçta Di mimutlu anne mutlu bebek
Evet bende bu şekilde düşünüyordum bugün arayana kadar embriyolog sonra sonuç bu olunca bu seferde tereddüt daha ağır bastı istemsizce aklım 3. Gün olsaydı nasıl olurdu düşüncesine gitti.. bu dönemlerde o kadar hassasız ki her durumu düşünüyoruz. Çok teşekkür ediyorumYapılan tüm çalışmalar 5. güne giden (blast olan) embriyonun 3. gün embriyosundan çok daha yüksek ihtimalle doğuma neden olduğunu gösteriyor. Bazen 3. günü transfer etmelerinin nedeni anne rahminin labaratuar ortamından daha iyi olduğunu düşünmeleri. Bunu da her labaratuar ve doktor düşünmüyor. Bazıları da 5. güne gidecek olan labaratuarda da anne rahminde de gider diyor. Yani zaten yolda ölecek embryoları transfer etmenin anlamı yok, bekleyin diyorlar. Sizin de 5. güne ulaşan en az 1 embryonuz var. İnşallah bebek olur kucağınıza alırsınız. 6. gün de blast olanlar çıkacaktır :)
Canım benim malesef 6. Günde dondurulan olmadı benim 3 yumurtam geç döllendi onları izledi 6. Günde ama embriyolog aradığında baya araştırmıştım 6. Gün embriyosunu hamile kalan var mı yok mu diye içini ferah tut canım 1 tane kaliteli embriyon var ve yedeğinde olacak Allahın izniyleYaa çok çok teşekkür ederim o kadar rahatladım ki sizler yazınca böyle çok sağolunpeki canım seninki 6. Günde mi donduruldu
Yok canım ben hep aynı doktora gittim ilk muayenede 15 17 arası diyordu opuda 22 topladı onlar tahmini diyorKizlar nirmalde kontrolde 6 yumurta demsiti dr kontrolumu farklı dr yapıyordu 11 tane yumurta toplandı şaşırdım baya
Yerim seni çok teşekkür ederim inşallah yarına güzel haberler veririmCanım benim malesef 6. Günde dondurulan olmadı benim 3 yumurtam geç döllendi onları izledi 6. Günde ama embriyolog aradığında baya araştırmıştım 6. Gün embriyosunu hamile kalan var mı yok mu diye içini ferah tut canım 1 tane kaliteli embriyon var ve yedeğinde olacak Allahın izniylebozulma olayına da çok takılma canım ben çok takılmıştım hatta uyuyamadım gece ama şöyle düşün eğer doktor labaratuvarına güvenmese seni riske atmaz çünkü doktorun yaptığı iyi şeyde kötü şeyde onun ve merkezin reklamı aslında bakarsan bide ben senden çok umutluyum
Rabbim bi sonraki seferde nasip etsin.0.1 olmadı... maalesef...
Canım herkesin farklı benimde 19da 4 tane çıktı kiminin 11 12 gidiyor bu biraz değişken bişey sanırım hiç takılma sen pozitif ol zaten bence yedeğe ihtiyacın olmıcak Allahın izniyleYerim seni çok teşekkür ederim inşallah yarına güzel haberler veririm32 yumurtadan 1 tane çıkınca insan biraz şok oluyor üstüne birde ohss o kadar ağrı moralim hepten bozulmuştu valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?