şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

İnşallah bizlerde güzel sonuçlar alırız aynen sağlıksız olup rüyanda çok bu yüzden biraz tereddüt etmiştim bende

Valla biraz da pimpiriklendim.güzel bisey de fazla olmasi.takibini iyi yaptımi acaba diye kontrolumu yapan dr
Yapmıştır sen hiç merak etme öncesinde söylediği rakam görünen öngördüğü rakamdır son opu günü demekki birkaç adet daha büyüdü canım

oo Maşallah gebelik takvimi yapsanıza sayfamızda bol bol gebe görelim ne güzel :)
kalp atisini duymadan dusunmuyorum canim .. bir de bugun biraz lekelenme oldu bende, endiselendim acikcasi. var mi boyle lekelenmeler yasayanlar 5inc 6inci haftalar doneminde?

Canım 5. Gün embriyosu daha gelişmiş olduğu için onu tercih ediyorlar zaten embriyoların da anormallik görse riske atmazlardı benimde 6. Gün izledikleri olmuştu canım ben baya araştırmıştım bazen 6. Güne giden embriyo daha kaliteli ve tutma şansı daha çok oluyo zaten 5 ve 6. Gün embriyosu aynı oluyor sadece biri daha geç gidiyor bozulur mu diye düşünme bende öyle düşündüm baya hatta burda da konuştuk ama doktoruma sordum %5 gibi çok küçük bi oran bunları düşünme sen kendini hazırla dedi biliyorum demesi kolay ama boşyere üzme tatlı canını

Yapılan tüm çalışmalar 5. güne giden (blast olan) embriyonun 3. gün embriyosundan çok daha yüksek ihtimalle doğuma neden olduğunu gösteriyor. Bazen 3. günü transfer etmelerinin nedeni anne rahminin labaratuar ortamından daha iyi olduğunu düşünmeleri. Bunu da her labaratuar ve doktor düşünmüyor. Bazıları da 5. güne gidecek olan labaratuarda da anne rahminde de gider diyor. Yani zaten yolda ölecek embryoları transfer etmenin anlamı yok, bekleyin diyorlar. Sizin de 5. güne ulaşan en az 1 embryonuz var. İnşallah bebek olur kucağınıza alırsınız. 6. gün de blast olanlar çıkacaktır :)

Yaa çok çok teşekkür ederim o kadar rahatladım ki sizler yazınca böyle çok sağolun peki canım seninki 6. Günde mi donduruldu

Evet bende bu şekilde düşünüyordum bugün arayana kadar embriyolog sonra sonuç bu olunca bu seferde tereddüt daha ağır bastı istemsizce aklım 3. Gün olsaydı nasıl olurdu düşüncesine gitti.. bu dönemlerde o kadar hassasız ki her durumu düşünüyoruz. Çok teşekkür ediyorum hepimiz için güzel şeyler olsun inşallah

Yaa çok çok teşekkür ederim o kadar rahatladım ki sizler yazınca böyle çok sağolun peki canım seninki 6. Günde mi donduruldu
Canım benim malesef 6. Günde dondurulan olmadı benim 3 yumurtam geç döllendi onları izledi 6. Günde ama embriyolog aradığında baya araştırmıştım 6. Gün embriyosunu hamile kalan var mı yok mu diye içini ferah tut canım 1 tane kaliteli embriyon var ve yedeğinde olacak Allahın izniyle bozulma olayına da çok takılma canım ben çok takılmıştım hatta uyuyamadım gece ama şöyle düşün eğer doktor labaratuvarına güvenmese seni riske atmaz çünkü doktorun yaptığı iyi şeyde kötü şeyde onun ve merkezin reklamı aslında bakarsan bide ben senden çok umutluyum

Yerim seni çok teşekkür ederim inşallah yarına güzel haberler veririm 32 yumurtadan 1 tane çıkınca insan biraz şok oluyor üstüne birde ohss o kadar ağrı moralim hepten bozulmuştu valla

Yerim seni çok teşekkür ederim inşallah yarına güzel haberler veririm 32 yumurtadan 1 tane çıkınca insan biraz şok oluyor üstüne birde ohss o kadar ağrı moralim hepten bozulmuştu valla
Canım herkesin farklı benimde 19da 4 tane çıktı kiminin 11 12 gidiyor bu biraz değişken bişey sanırım hiç takılma sen pozitif ol zaten bence yedeğe ihtiyacın olmıcak Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…