şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Kiloya göre iğne veriyoruz demiş bir embriyolog ama benim de kilom yok, gonalf ve merional 300 kullandım.56 kiloyum. Bence hormon değerleriyle vs. Alakalı iğneler
150 gonal 150 merionel mi kullandınız . Yaşınız ve değerlerinşz nasıl . Bende 8 yum toplandı. Yaşım 31 amh 1.25 ve 53 kiloyum

Kızlar ya dostinex kullanan var mı aksamlari yatmadan al dedi ama bütün günüm bulanti halsizlikle geciyor ne yesem kusacak gibiyim böyle olan var mı ve opudan sonra hala karnımın şişi cokta inmedi

Kızlar ya dostinex kullanan var mı aksamlari yatmadan al dedi ama bütün günüm bulanti halsizlikle geciyor ne yesem kusacak gibiyim böyle olan var mı ve opudan sonra hala karnımın şişi cokta inmedi
Canım ben kullandım 2 defa kullandım şimdiye kadar ilk kullandığımda prolaktin için kullandım ve dediğin gibi sersem gibiydim 2.sinde ohss için kullandım canım gece uyumadan hemen önce alıyordum ve sadece baş ağrısı yaptı

Amh ınız normalden yüksek sanki pco mu var. Kilomuz aynı. Bir Günde 300 mg demek... benım 3 ü döllendi bu arada.
Doktorda değerime göre pco görüntüsü bekliyordu sanırım, ilk muayenede ben 15-20 arası yumurta bekliyordum demişti. Ama pco yok, değerim neden yüksek bilemiyorum. Benim 9 da 6 döllendi, 3. gün çift transfer oldum, kalanlarıda izlediler 6. Gün bir tanesi orta kaliteydi biz dondurmak istemedik. Ama bizde sperm morfoloji sorunu var, yumurtalar kaliteliydi

Bazıları haftada 2 felan kullabmis icinde 9 tane var günlük iciyorum hic bir opu beni böyle zorlamamistı ya valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…