- 21 Ağustos 2020
- 2.680
- 5.826
- 108
- 31
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #2.361
Canım bi sonraki denemende inşallah olur Rabbim bu yolda emek veren herkese yardım etsin0.1 olmadı... maalesef...
İnşallah bir dahaki denemenizde pozitifi görürsünüz insan üzülüyor ama yapacak bir şey yokRabbim bi sonraki seferde nasip etsin.dualarım iyi dileklerim sizinle
Canım iyi haberlerini bekliyoruzYok canım yaa bekliyorum hala çalışıyorum bide bugün baya yoğunum
İnşallah hepimizin tatlım benimCanım herkesin farklı benimde 19da 4 tane çıktı kiminin 11 12 gidiyor bu biraz değişken bişey sanırım hiç takılma sen pozitif ol zaten bence yedeğe ihtiyacın olmıcak Allahın izniyle
Çok üzüldüm0.1 olmadı... maalesef...
Hayırlısı bir dahaki sefer demek ki0.1 olmadı... maalesef...
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah kuzum biliyorum ne desek senin acını dindiremez ama Allah büyüktür dualarını eksik etme yinede olacak inşallah0.1 olmadı... maalesef...
Bekliyorum hala kuzum ya akşam açıklanır mış e nabız dan bakıyorum sürekli ama çok korkuyorum
Hayırlısı sağlıkla olacağı zaman inşallah0.1 olmadı... maalesef...
Valla bende sürekli girip bakıyorum canm test yaptığın hastahanenin sonuç sayfasına bak orda çıkıyorBekliyorum hala kuzum ya akşam açıklanır mış e nabız dan bakıyorum sürekli ama çok korkuyorum
Gebze’de anadolu sağlık merkezi. 16 şubatta iki tane 3. Gün embriyosu transferim oldu, test günümü bekliyorum. 9 yumurta toplanmıştı. Yarın sanırım senin opun. Güzel, kaliteli yumurtalar toplanır inşall
150 gonal 150 merionel mi kullandınız . Yaşınız ve değerlerinşz nasıl . Bende 8 yum toplandı. Yaşım 31 amh 1.25 ve 53 kiloyumKiloya göre iğne veriyoruz demiş bir embriyolog ama benim de kilom yok, gonalf ve merional 300 kullandım.56 kiloyum. Bence hormon değerleriyle vs. Alakalı iğneler
Ben 9 gün gonalf 300 kullandım. Yaşım 31 amh 4.13 kilom 52 ve 9 yumurta toplandı.150 gonal 150 merionel mi kullandınız . Yaşınız ve değerlerinşz nasıl . Bende 8 yum toplandı. Yaşım 31 amh 1.25 ve 53 kiloyum
Amh ınız normalden yüksek sanki pco mu var. Kilomuz aynı. Bir Günde 300 mg demek... benım 3 ü döllendi bu arada.Ben 9 gün gonalf 300 kullandım. Yaşım 31 amh 4.13 kilom 52 ve 9 yumurta toplandı.
Canım ben kullandım 2 defa kullandım şimdiye kadar ilk kullandığımda prolaktin için kullandım ve dediğin gibi sersem gibiydim 2.sinde ohss için kullandım canım gece uyumadan hemen önce alıyordum ve sadece baş ağrısı yaptıKızlar ya dostinex kullanan var mı aksamlari yatmadan al dedi ama bütün günüm bulanti halsizlikle geciyor ne yesem kusacak gibiyim böyle olan var mı ve opudan sonra hala karnımın şişi cokta inmedi
Doktorda değerime göre pco görüntüsü bekliyordu sanırım, ilk muayenede ben 15-20 arası yumurta bekliyordum demişti. Ama pco yok, değerim neden yüksek bilemiyorum. Benim 9 da 6 döllendi, 3. gün çift transfer oldum, kalanlarıda izlediler 6. Gün bir tanesi orta kaliteydi biz dondurmak istemedik. Ama bizde sperm morfoloji sorunu var, yumurtalar kaliteliydiAmh ınız normalden yüksek sanki pco mu var. Kilomuz aynı. Bir Günde 300 mg demek... benım 3 ü döllendi bu arada.
Bazıları haftada 2 felan kullabmis icinde 9 tane var günlük iciyorum hic bir opu beni böyle zorlamamistı ya vallaCanım ben kullandım 2 defa kullandım şimdiye kadar ilk kullandığımda prolaktin için kullandım ve dediğin gibi sersem gibiydim 2.sinde ohss için kullandım canım gece uyumadan hemen önce alıyordum ve sadece baş ağrısı yaptı
1 gü n sonra ılık duş alabilirsiniz demislerdi agrı ve lekelenme normalKizlar opu sonrasi ağrı ve lekelenmeniz oldumu aynı gün banyo yaptinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?