şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

150 gonal 150 merionel mi kullandınız . Yaşınız ve değerlerinşz nasıl . Bende 8 yum toplandı. Yaşım 31 amh 1.25 ve 53 kiloyum
değerlerimiz çok benziyor. Yaşım 32, kilom 55, amh’ım 1.15’ti. 300 gonalf 300 merional kullandım, toplamda 11 gün. 7 yumurtam toplandı benim de, 4’ü embriyo olmuş.

Kızlar ben cuma günü de kan testi yaptırmıştım o bugün az önce açıklandı 14.46 çıkmış onda hcg cumartesi günü olan testi de özelde yaptırmıştım 20.31 çıkmıştı normal mi bu artış yoksa düşük mü biri cuma biri cumartesi günü yapılan testler bugün verdiğim de daha açıklanmadı hala bekliyorum

Bazıları haftada 2 felan kullabmis icinde 9 tane var günlük iciyorum hic bir opu beni böyle zorlamamistı ya valla
Canım geçmiş olsun. Ohss insanı doğduğuna pişman eden bişeymiş. Şişim bebekle beraber günden güne artıyor. Ben mahvoldum ama doktorum dayan diyor başka bişey demiyor.
Protein ağırlıklı beslen et kelle paça minvalinde sıvılar al şanslısın dostinex alabiliyorsun.
Soda gibi mineralli sıvılar al.
Yoğurt ve haşlanmış yumurta önerilir. Ve sabret.

Bebeğim cumadan cumartesiye 14den 20ye gayet iyi kuzum :)

Ckk tsk ederm Allah hepimizin yardımcısı olsn

Kızlar düne göre sanki biraz koyulaşma var gibi dimi hatırlayanlar yorum yapabilir mi dün de atmıştım test bugünkü de bu şekilde çıktı sol tarafta ki bugün ki test

Eklentiler

• IMG_20210222_193432.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20210221_193107.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 30
Bir güne gayet iyi artmış canim

Gün aşırı testte 2 katına çıkması bekleniyor, bir günde yarısı kadar artmış, yani tam olması gerektiği gibi Bugünküde açıklansın içinizi rahatlatacak sonuç gelecek inşallah

Gün aşırı testte 2 katına çıkması bekleniyor, bir günde yarısı kadar artmış, yani tam olması gerektiği gibi Bugünküde açıklansın içinizi rahatlatacak sonuç gelecek inşallah
Amin kuzum inşallah hep birlikte güzel haberler veririz grupta dualarım herkes ve kendim için

Evet kuzum akşam fırsatım oluyor yapmaya suyu felan da gün içerisinde çok tüketiyorum belki ondan da silik çıkıyor olabilir emin değilim ama yinede
Hem akşam yapıp o kadar sıvı tüketip böyle çıkmasına yine şükret bebeğim sen ilk idrar da aslında en doğrusu, çıktı mı kan sonucu bugün ku

Hem akşam yapıp o kadar sıvı tüketip böyle çıkmasına yine şükret bebeğim sen ilk idrar da aslında en doğrusu, çıktı mı kan sonucu bugün ku
Yok kuzum ya bekliyorum hala çıkmadı en kötü ihtimalle yarın sabah çıkar herhalde

Vajinal progestani nasıl kullanıyorsunuz uzun süreli yatıyormusnz
Canım ben günde üç kere kullanıyorum sabah ki ni biraz erken yapmaya çalışıyorum ki dışarı akmasın diye öğleni mecburen işte yapıyorum koyduktan sonra oturmaya özen gösteriyorum akşam ki ni de uyumadan önce koyuyorum ki yatınca akmasın diye baş veya orta parmağınla olabildiğince ileri itmeye çalış canım ne kadar ileri itersen o kadar çok faydası olur bide her türlü dışarı az da olsa akıyor benim bazen çok akıyor bazen de iyi emiyor içerisi opudan sonra başladım ben hala devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…