şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Sabah uyandığınızda ilk idrarla yapmaniz lazim eczaci bana oyle demişti hcg degeri o saatte en yuksek oluyormuş..
Birde ben gece 4 kere felan idrara çıkıyorum su içiyorum gittikçe de o yüzden sabaha kadar birikmiyor benim zaten o yüzden önemsemedim akşam yaptım hep

Kızlar ya dostinex kullanan var mı aksamlari yatmadan al dedi ama bütün günüm bulanti halsizlikle geciyor ne yesem kusacak gibiyim böyle olan var mı ve opudan sonra hala karnımın şişi cokta inmedi
Canım opu 'dan sonra bende kulandım 31 yumurta toplandı ohss oldum ama dostinex çok iyi geldi bana günde 1 tane 8 gün içtim ama mide bulantısı benide perişan etmişti. Sen düzenli iç inşallah işe yarayacaktır birde adet oldun mu ozaman tam rahatliyorsun.

İnsallah ya cok sagolun

Kizlar opu sonrasi ağrı ve lekelenmeniz oldumu aynı gün banyo yaptinizmi
Bu arada ben spor yapıp yapamayacağımı sormuştum doktora, adet olana kadar yapma hareketlerini biraz kısıtla dedi. Ohss olmasa bile yumurta dönme riski olabiliyormuş aşırı uyarıldığı için. Siz de dikkat edin yani

Aslında güzel döllenmiş 6 tane. Şuan kalmadı o zaman başka donmuş. İnşaşlah pızitifi hemen görürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…