- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #2.401
Sabah uyandığınızda ilk idrarla yapmaniz lazim eczaci bana oyle demişti hcg degeri o saatte en yuksek oluyormuş..Evet kuzum akşam fırsatım oluyor yapmayasuyu felan da gün içerisinde çok tüketiyorum belki ondan da silik çıkıyor olabilir emin değilim ama yinede
Evet kuzum biliyorum ama sabah zamanım olmuyor pek akşam yapıyorumSabah uyandığınızda ilk idrarla yapmaniz lazim eczaci bana oyle demişti hcg degeri o saatte en yuksek oluyormuş..
Birde ben gece 4 kere felan idrara çıkıyorum su içiyorum gittikçe de o yüzden sabaha kadar birikmiyor benim zaten o yüzden önemsemedim akşam yaptım hepSabah uyandığınızda ilk idrarla yapmaniz lazim eczaci bana oyle demişti hcg degeri o saatte en yuksek oluyormuş..
Var kuzum koyulaşmaKızlar düne göre sanki biraz koyulaşma var gibi dimi hatırlayanlar yorum yapabilir mi dün de atmıştım test bugünkü de bu şekilde çıktısol tarafta ki bugün ki test
Canım opu 'dan sonra bende kulandım 31 yumurta toplandı ohss oldum ama dostinex çok iyi geldi bana günde 1 tane 8 gün içtim ama mide bulantısı benide perişan etmişti. Sen düzenli iç inşallah işe yarayacaktır birde adet oldun mu ozaman tam rahatliyorsun.Kızlar ya dostinex kullanan var mı aksamlari yatmadan al dedi ama bütün günüm bulanti halsizlikle geciyor ne yesem kusacak gibiyim böyle olan var mı ve opudan sonra hala karnımın şişi cokta inmedi
Güzel haberlerini bekliyoruz canımYok kuzum ya bekliyorum hala çıkmadı en kötü ihtimalle yarın sabah çıkar herhalde
Gözünüz aydın, darısı bekleyenlerin başınaMujdemi isteriiim :)) hcg 67,1
Ayin 13'u 2 adet 3. Gun embriyosu transferi
Biraz gerginlik oldu bende, agrı adet ağrısı gibiydi,anesteziden sersemlemiştim biraz dün bütün gün leyla gibi gezdim. lekelenmede akşam durmuştu..Kizlar opu sonrasi ağrı ve lekelenmeniz oldumu aynı gün banyo yaptinizmi
İnsallah ya cok sagolunCanım opu 'dan sonra bende kulandım 31 yumurta toplandı ohss oldum ama dostinex çok iyi geldi bana günde 1 tane 8 gün içtim ama mide bulantısı benide perişan etmişti. Sen düzenli iç inşallah işe yarayacaktır birde adet oldun mu ozaman tam rahatliyorsun.
Bu arada ben spor yapıp yapamayacağımı sormuştum doktora, adet olana kadar yapma hareketlerini biraz kısıtla dedi. Ohss olmasa bile yumurta dönme riski olabiliyormuş aşırı uyarıldığı için. Siz de dikkat edin yaniKizlar opu sonrasi ağrı ve lekelenmeniz oldumu aynı gün banyo yaptinizmi
Canim hacettepede fiyatlar nasil? Gurkan bozdaga bende gitmistim. İlk muayenemde. Devam etmedimHacettepe üniversitesi ankara doktorum gürkan bozdağ
Hayırlı uğurlu olsun inşallah kuzum artarak devam eder hcg değerin bizlere de dua et kuzumMujdemi isteriiim :)) hcg 67,1
Hayirli olsn cnmMujdemi isteriiim :)) hcg 67,1
Aslında güzel döllenmiş 6 tane. Şuan kalmadı o zaman başka donmuş. İnşaşlah pızitifi hemen görürsünüz.Doktorda değerime göre pco görüntüsü bekliyordu sanırım, ilk muayenede ben 15-20 arası yumurta bekliyordum demişti. Ama pco yok, değerim neden yüksek bilemiyorum. Benim 9 da 6 döllendi, 3. gün çift transfer oldum, kalanlarıda izlediler 6. Gün bir tanesi orta kaliteydi biz dondurmak istemedik. Ama bizde sperm morfoloji sorunu var, yumurtalar kaliteliydi
Saol cnmBu arada ben spor yapıp yapamayacağımı sormuştum doktora, adet olana kadar yapma hareketlerini biraz kısıtla dedi. Ohss olmasa bile yumurta dönme riski olabiliyormuş aşırı uyarıldığı için. Siz de dikkat edin yani
Canım gözün aydın inşallah sağlıkla ilerlesin gebeliğinMujdemi isteriiim :)) hcg 67,1
Taze 3.gun 6 hucreliydiCanım gözün aydın inşallah sağlıkla ilerlesin gebeliğindondurulmuş embriyo muydu senin
Oo toplamda 600 mg iğne olmuşsınuzdeğerlerimiz çok benziyor. Yaşım 32, kilom 55, amh’ım 1.15’ti. 300 gonalf 300 merional kullandım, toplamda 11 gün. 7 yumurtam toplandı benim de, 4’ü embriyo olmuş.
Müjdeler seninleMujdemi isteriiim :)) hcg 67,1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?