- 28 Haziran 2020
- 1.937
- 2.645
- 83
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #2.421
Tebrik ederim çok sevindimMujdemi isteriiim :)) hcg 67,1
Ayin 13'u 2 adet 3. Gun embriyosu transferi
Aynen kalmadı, olmazsa başa döneceğiz. Hayırlısı bakalım.Aslında güzel döllenmiş 6 tane. Şuan kalmadı o zaman başka donmuş. İnşaşlah pızitifi hemen görürsünüz.
Hayırlı olsunMujdemi isteriiim :)) hcg 67,1
Evet yüksekti benim ilaç dozlarım, doktora sormuştum, işimizi şansa bırakmak istemedim yüksek başlayalım pişman olmaktan iyidir demişti. Ama benim 1 doğal hamileliğim erken dönem düşük olmuştu, belki onunla da alakalıdır. Ankara’da Temel Ceyhan’a gidiyorum, gülhane’nin de prof’u aynı zamanda özel muayenesi de var. Genart’la çalışıyorOo toplamda 600 mg iğne olmuşsınuzmerkeziniz neresi ve doktorunuz nasıl memnun musunuz
Rapor çıktı bize 5100 tüp bebek 1500 ilaçlara verdik.Canim hacettepede fiyatlar nasil? Gurkan bozdaga bende gitmistim. İlk muayenemde. Devam etmedimra
Canım gözün aydın allahım sağlıkla kuçağına almak nasip etsinMujdemi isteriiim :)) hcg 67,1
Hayırlı olsun 2sidemi tuttu? Kalitesi nasıldı? Bugün benimde 3.gün emriyo transferim yapıldı. Transferden sonra yattınızmı? Nasıl beslendiniz? Çok heycanlıyım 5 inde bende kan testi vericemHayırlı olsun9.gün sanırım, çok güzel gelmiş değer
Gözün aydın canım benimTaze 3.gun 6 hucreliydi
YaaaBirde ben gece 4 kere felan idrara çıkıyorum su içiyorum gittikçe de o yüzden sabaha kadar birikmiyor benim zaten o yüzden önemsemedim akşam yaptım hep
Hayırlı uğurlu olsun inşallahMujdemi isteriiim :)) hcg 67,1
Gözünüz aydın, katlansın artsın inşallah. Sağlıkla kucağınıza alın.Mujdemi isteriiim :)) hcg 67,1
Bana da yaşla alakalı doz olayı sen 37-38 yaşında olsaydın amh düşüklüğü de olsaydı sana yüksek dozdan başlardım dedi. Her doktorun yöntemi farklı demek kiEvet yüksekti benim ilaç dozlarım, doktora sormuştum, işimizi şansa bırakmak istemedim yüksek başlayalım pişman olmaktan iyidir demişti. Ama benim 1 doğal hamileliğim erken dönem düşük olmuştu, belki onunla da alakalıdır. Ankara’da Temel Ceyhan’a gidiyorum, gülhane’nin de prof’u aynı zamanda özel muayenesi de var. Genart’la çalışıyor
Guzel haberler alin insallah benimde yarin cok heyecanliyimAkadaslar bende bugün opu oldum
Güzel haberler bekliyorum insallah
Güzel geçti 10 yumurta toplandıGuzel haberler alin insallah benimde yarin cok heyecanliyimnasılsınız peki?kac yumurta toplandi?
Tebrik ederim çok sevindimMujdemi isteriiim :)) hcg 67,1
Cok iyi cikmis sizin valla.ben 33 yasindayim 2 tane olustu zorla.yumurta rezerv azlığı var bendeGüzel geçti 10 yumurta toplandı
Ben 42 yaşımdayım 10 yumurta sevindirici oldu benim için
Lekelenme dişinda bir problem yok o da normalmis zaten
İnşallah sizde güzel sonuClarla gelirsiniz
İnşallahCok iyi cikmis sizin valla.ben 33 yasindayim 2 tane olustu zorla.yumurta rezerv azlığı var bendeinşallah bu 2 si guzel çıkar
Geçmiş olsun,güzel haberler alırsınız inşallah. Çok iyi toplanmış, sağlıkla çoğalsınlar. Beklemek çok yorucuAkadaslar bende bugün opu oldum
Güzel haberler bekliyorum insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?