şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Oo toplamda 600 mg iğne olmuşsınuz merkeziniz neresi ve doktorunuz nasıl memnun musunuz
Evet yüksekti benim ilaç dozlarım, doktora sormuştum, işimizi şansa bırakmak istemedim yüksek başlayalım pişman olmaktan iyidir demişti. Ama benim 1 doğal hamileliğim erken dönem düşük olmuştu, belki onunla da alakalıdır. Ankara’da Temel Ceyhan’a gidiyorum, gülhane’nin de prof’u aynı zamanda özel muayenesi de var. Genart’la çalışıyor

Hayırlı olsun 9.gün sanırım, çok güzel gelmiş değer
Hayırlı olsun 2sidemi tuttu? Kalitesi nasıldı? Bugün benimde 3.gün emriyo transferim yapıldı. Transferden sonra yattınızmı? Nasıl beslendiniz? Çok heycanlıyım 5 inde bende kan testi vericem

Bana da yaşla alakalı doz olayı sen 37-38 yaşında olsaydın amh düşüklüğü de olsaydı sana yüksek dozdan başlardım dedi. Her doktorun yöntemi farklı demek ki

Guzel haberler alin insallah benimde yarin cok heyecanliyim nasılsınız peki?kac yumurta toplandi?
Güzel geçti 10 yumurta toplandı
Ben 42 yaşımdayım 10 yumurta sevindirici oldu benim için
Lekelenme dişinda bir problem yok o da normalmis zaten
İnşallah sizde güzel sonuClarla gelirsiniz

Mujdemi isteriiim :)) hcg 67,1
Ayin 13'u 2 adet 3. Gun embriyosu transferi
Tebrik ederim çok sevindim Darısı bizlerin başına inşallah transferden sonra nasıl beslendiniz kaç gün yattınız bulaşık makinası yerleştirdiniz mi çamaşır astınız mı ? Günde kaç lt su içtiniz ayrıntılı anlatır msınız

Güzel geçti 10 yumurta toplandı
Ben 42 yaşımdayım 10 yumurta sevindirici oldu benim için
Lekelenme dişinda bir problem yok o da normalmis zaten
İnşallah sizde güzel sonuClarla gelirsiniz
Cok iyi cikmis sizin valla.ben 33 yasindayim 2 tane olustu zorla.yumurta rezerv azlığı var bende inşallah bu 2 si guzel çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…