- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #2.441
İnşallah hepimiz güzel haberler alirizGeçmiş olsun,güzel haberler alırsınız inşallah. Çok iyi toplanmış, sağlıkla çoğalsınlar. Beklemek çok yorucu
Ben kullandim canim dostinex merak etme bir sure sonra mide bulantisi halsizlik zor nefes alip verme yani ohss geciyor bana enerji icecegi ginde 1 kutu 1 hafta ic demislerdi ama transferime daha cok vardi benim ictim zamanla gectiKızlar ya dostinex kullanan var mı aksamlari yatmadan al dedi ama bütün günüm bulanti halsizlikle geciyor ne yesem kusacak gibiyim böyle olan var mı ve opudan sonra hala karnımın şişi cokta inmedi
2. Kalite 6 hucreliydi baska da embriyo yoktu. Ben tutmaz diyordum, rabbim nasip etti. Ilk gun ful yatis, sonra normal hayat, agir kaldirmak ve yukari uzanmak yok, cay kahve cikolata yok. Verilen ilaclar saatinde alinacak. Ben duzenli olarak avakado yedim.. ama bence pozitife prowoman prenatal vitaminin katkisi buyuk, cok yogun bir vitamin kuru ile tum kan degerlerim ignelerden bugune 1 ayda duzeldiHayırlı olsun 2sidemi tuttu? Kalitesi nasıldı? Bugün benimde 3.gün emriyo transferim yapıldı. Transferden sonra yattınızmı? Nasıl beslendiniz? Çok heycanlıyım 5 inde bende kan testi vericem
Karnımın şişliği duruyor canım uykular hala çok zor, yastığımı yükselttim, gazım var, enerji içeceği bir kez içtim devamlı içsem zararı mı olur faydası mı sorusu, değerim 2 katına neden çıkmadı sorusu, tatlı tatlı bastıran uykular... kollarım iğnelerden mosmor. Bilmem güçlü kalmak istiyorum bebeğim için
Yaaa ne kadar zamanda geçti keşke ben de o zaman içseydimBen kullandim canim dostinex merak etme bir sure sonra mide bulantisi halsizlik zor nefes alip verme yani ohss geciyor bana enerji icecegi ginde 1 kutu 1 hafta ic demislerdi ama transferime daha cok vardi benim ictim zamanla gecti
Ben Medical Park Bahçelievler Latif Küpelioğluda 4 denememe başladımŞişli memorialde başlayacağım inşallah tedaviye siz nerede yaptıracaksınız
Cok tebrikler saglikla gelsin insallahMujdemi isteriiim :)) hcg 67,1
Ayin 13'u 2 adet 3. Gun embriyosu transferi
Canım 13 11 iyi 8 biraz küçük olduğu için iğneye devam demiş benimde 3 tane 9 boyutu vardı onlar büyüsün diye devam etmiştim bi 3 4 gün daha kullanabilirsin belki canım iğne benim öyle olmuştu çatlatma iğnesi olduğum günde kalan gonal fide kullan demişlerdiKontrolden ciktim dr 2 kutu daha gonal f 450 verdi. Birde cetrotide yazdi 2 tane . 2 gun sonra tekrar randevu verdiler. Sanirim yolunda gidiyor hersey.. ama adam o kadar yogunki kac tane olgunlasmis vs bisey demedi. Sordum sorun yok dedi . Yumurta buyuklugu ne olmasi gerekiyor acaba? Bende muayene sirasinda 13, 8,11 vs gibi sayilar duydum hemsireye yazdirdi.
Evet olabilir. Bide akintim cok artti belki arada catlayan bile vardir. Oyle tahmin ediyorm yani.Canım 13 11 iyi 8 biraz küçük olduğu için iğneye devam demiş benimde 3 tane 9 boyutu vardı onlar büyüsün diye devam etmiştim bi 3 4 gün daha kullanabilirsin belki canım iğne benim öyle olmuştu çatlatma iğnesi olduğum günde kalan gonal fide kullan demişlerdi
Guzel haberlere insallah...guzel beslenin yatin dinlenin bol bolcumartesi günü transferimi yaptırdım heyacanla bekliyorum,ilaçlardan kaynaklı gögüs ağrısı ,kasık ve bel ağrısı çekiyorum, umarım gerçektede çekerim:)
yatamıyorum maalesef çalışmak zorundayım ama masa başı oldugu için rahatım evimede yakın.Guzel haberlere insallah...guzel beslenin yatin dinlenin bol bol
Yok canım bende öyle düşünüyordum ama ilaç etkisiEvet olabilir. Bide akintim cok artti belki arada catlayan bile vardir. Oyle tahmin ediyorm yani.
İnşallah her şey çok güzel olurDün 4 olan embriyolar bugün 5lemiş kızlar, 3 tanesi 1. Kaliteymiş. İyi heralde dimi? Ayy Allahım 5. Günü bir görseler hayırlısıylaDualarım da transfer olanlarla, herkes güzel haberler alır inşallah.. bugün kan testi alacak olanlar vardı, haber verin
Bn de dün opu oldum aynen aramalarını bekliyorum kalitesini de soyluyorlarmoydiİnşallah her şey çok güzel olur
Bende dün opu oldum Bugun zaman geçmiyor kaç tane dollendi ne oldu çok heyecanliyim
Yok canım 2 gündür gitmiyorum yorgunluk hele hiç yaramıyor. Senin en son hcg kaç çıkmıştı kese randevun ne zaman? Baksana biri opudan sonra içmiş çok faydasını görmüşKarnımın şişliği duruyor canım uykular hala çok zor, yastığımı yükselttim, gazım var, enerji içeceği bir kez içtim devamlı içsem zararı mı olur faydası mı sorusu, değerim 2 katına neden çıkmadı sorusu, tatlı tatlı bastıran uykular... kollarım iğnelerden mosmor. Bilmem güçlü kalmak istiyorum bebeğim içinSen nasılsın
ben de dün enerji içeceği aldırdım ama daha içmedim gebelikte önerilmiyor diye. Ama yarın yarım içeceğim sanırım. Mantığını anlamadım kafein miktarı çok diye mi öneriliyor acaba.
G GulGul90 başka neler yapıyorsun işe gidiyor musun mesela?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?