- 23 Şubat 2021
- 7
- 22
- 3
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #2.461
Aynen bende de baya akıntı oldu yarın yumurta toplama işlemim olacak inşallahYok canım bende öyle düşünüyordum ama ilaç etkisisordum hemşireme zaten çatlaması imkansızdı o zaman yeni başlamıştım ama çok yumurtlama akıntım oluyordu
Günaydın kızlar opunun ertesi günü
Bn de dün opu oldum aynen aramalarını bekliyorum canım şimdi haber geldi 7 adet dollenme gerceklesmis
Canım şimdi aeadilar 9 tanede 7 adet döllenmişGünaydın kızlar opunun ertesi günü
Bn de dün opu oldum aynen aramalarını bekliyorum kalitesini de soyluyorlarmoydi
En son hcg 1986 idi bugün kontrolüm var hcg kontrolüm 2 gün geçti. Ben hemogram da veriyorum ohss açısından takip ediyor doktorum. Öğleden sonra gidip veririm kuzum. Kese için de acele etmiyoruz sıvım çok ya azalsın biraz o zaman bakacak eşim. Yaklaşık 2 katına çıkması yeterli şuan bizim için. İçimizde gram heyecan da olamıyor ki ohss yüzündenYok canım 2 gündür gitmiyorum yorgunluk hele hiç yaramıyor. Senin en son hcg kaç çıkmıştı kese randevun ne zaman? Baksana biri opudan sonra içmiş çok faydasını görmüş
Kuzum gerekirse özelde versen çok zor olmayacaksa. Bu kadar uzun nasıl dayanıyorsun. Ben 2 defa geçirdim kimyasal gebelik değerin çıksın konuşuruz canım. Artış varsa kimyasal demeyiz genelde. Sen kulak asma arkadşaına. Ne sinir oluyorum böylelerine anlatamam. Anca moral bozsunlar en morale ihtiyaç duyan insanlara.Kızlar aranızda daha önce kimyasal gebelik yaşayan var mı nasıl olmuştu değerleriniz kaçtı mesela iş yerimde canımı sıkan biri oldu da bana senin ki kesin kimyasal olmuş dedi yaa değerim de daha açıklanmadı dünden beri
Merhaba bnm 20 şubatta trasferm oldu. Siz başladınız mı işlemlereşubat ayında inşallh tüp bebek yaptrcam . benimle birlikte olan var mı ?
5 tane dediler bana da yarın da kalitesini ve transfer gununu soyliceklermisCanım şimdi aeadilar 9 tanede 7 adet döllenmiş
Bana perşembe aricaz dediler iki günde bir bakiyorlarmis5 tane dediler bana da yarın da kalitesini ve transfer gununu soyliceklermis
Aynen öyle kuzum merkez uzak bir saatlik yol mesafesi kuzum ama eğer bu değer iyi çıkarsa diğerlerini merkez de özele gidecem beklemek deli ediyor artık yaaKuzum gerekirse özelde versen çok zor olmayacaksa. Bu kadar uzun nasıl dayanıyorsun. Ben 2 defa geçirdim kimyasal gebelik değerin çıksın konuşuruz canım. Artış varsa kimyasal demeyiz genelde. Sen kulak asma arkadşaına. Ne sinir oluyorum böylelerine anlatamam. Anca moral bozsunlar en morale ihtiyaç duyan insanlara.
17-18 mm i geçtikten sonra toplanıyor genelde. 2-3 güne sizinkilerde 20 mm e yaklaşır. Opu tarihini alırsınız bir dahaki randevudaKontrolden ciktim dr 2 kutu daha gonal f 450 verdi. Birde cetrotide yazdi 2 tane . 2 gun sonra tekrar randevu verdiler. Sanirim yolunda gidiyor hersey.. ama adam o kadar yogunki kac tane olgunlasmis vs bisey demedi. Sordum sorun yok dedi . Yumurta buyuklugu ne olmasi gerekiyor acaba? Bende muayene sirasinda 13, 8,11 vs gibi sayilar duydum hemsireye yazdirdi.
Canım senden neden genetik test istediler ki? Benim 5.güne giden 16 adet birinci sınıf embriyom vardı hepsi donduruldu. Yani senin sorun gayet mantikliymis sonuçta 5.güne giden embriyo bunlar ve normalde genetik test yapılmadan transfer ediliyor bunlar. Ozaman bundan şu çıkıyo 5. Gün embriyosuda olsa genetik yaptırmadan yapılıyorsa aklımızda hep şüphe olması lazimKızlar moralim cok bozuk bana fikir verir misiniz söyle anlataym
Bugün embriyolarımın 5.günü 15 tane embriyom olusti sükür biz genetik taramalı yaptiriyoruz bunların sadece 4 tanesi genetik teste uygunmus test icin embriyolarin disariya bir hucre atması gerekiyormus 4 ünde olmus bunlar gidecek teste geri kalanı yarın belli olacak bende dedim ki eger benim embriyolarm kalitelo ise tek sorun teste uygun olmamasiysa atılmasn ben onlari dondurmak istiyorum kadın cok sasirdi nasil yani diyor bunu siz goze alacaksiniz belki hastalikli olur vsvs ama insanlar tarama yapmadan tramsfer oluyor eger kaliteli embriyolar ise ben sirf teste uygun degil die neden imha ettireyim ki siz ne karar verirdiniz
Lusin ün gün kan değerlerin kaçtı yazabilir misin acaba? Benim ilk değerim 161 di ikincisi 400 çıktıEn son hcg 1986 idi bugün kontrolüm var hcg kontrolüm 2 gün geçti. Ben hemogram da veriyorum ohss açısından takip ediyor doktorum. Öğleden sonra gidip veririm kuzum. Kese için de acele etmiyoruz sıvım çok ya azalsın biraz o zaman bakacak eşim. Yaklaşık 2 katına çıkması yeterli şuan bizim için. İçimizde gram heyecan da olamıyor ki ohss yüzündençektiğim acılar yüzünden. beta arttıkça sıvı artıyor bu bir hafta dikkat et kuzum. İnşallah benim gibi olmazsın. Sana şöyle izah edeyim 70.5 idim ben şuan 74.8 im. Bir hafta oldu. Ama sana şunu çok net söylerim kelle paça gerçekten iyi geldi. Lütfen onu kullan suyunu iç olmazsa olur mu
Dün babam midemi bulandırmayan bir karışım yaptırdı onu içiyorum.
Onun dışında soda su yoğurtlu ayran içiyorum su yerine minerale abanıyorum. Çok yorgunum büşra ya. Ben hayatımda böyle şey yaşamadım.
Yazayım canımLusin ün gün kan değerlerin kaçtı yazabilir misin acaba? Benim ilk değerim 161 di ikincisi 400 çıktı
Maşallah değerlerin çok güzel keseyi görmek için zaman vermediler mi?Yazayım canım
İlk baktığımda 7. Gün falandı ohss gelişince baktırmıştık erkenden
İlk 191
2 gün sonra 585
2 gün sonra 1066 (kanamam oldu)
Ertesi gün 1500
Ertesi gün 1986
Bugün 2 gün geçti göreceğiz kuzum birazdan vermeye gideceğiz
Maşallah değerlerin çok güzel keseyi görmek için zaman vermediler mi?
Lusin anladım canım. bir an önce toparlanman dileğiyle... dilerim karnın bir an önce iner ya zor durumun senin de.Canım karnım çok şiş keseyi görmek için bastırması lazım ya da vajinal bakması lazım zaten yeterince acı çekiyorum diye biz de talep etmedik doktor da çağırmadı. Eşim radyoloji uzmanı o bakar gerekirse istediğimiz zaman ama şuan istemiyoruz. Bastırıp yerini daraltmak ya da vajinal ile zorlamak istemiyoruz. Önce ben toparlayayım biraz daha. İstediğimiz zaman bakma imkanımız var kuzum çok şükür.
Benim tek sorunum 4 adet basarisiz tüp bebek deneyimim var esim azosperm ikimizde genetik testleri normal hic tutunma olmadigi icin de hoca genetik taramalı yapalim belki emnriyolarin genetigi bozuk o yüzden tutunmuyordur dedi ama ben sirf teste uygun degil die eger kaliteli ve normal olan embriyomu neden imha edeyim belki hic test yaptirmayacaktimCanım senden neden genetik test istediler ki? Benim 5.güne giden 16 adet birinci sınıf embriyom vardı hepsi donduruldu. Yani senin sorun gayet mantikliymis sonuçta 5.güne giden embriyo bunlar ve normalde genetik test yapılmadan transfer ediliyor bunlar. Ozaman bundan şu çıkıyo 5. Gün embriyosuda olsa genetik yaptırmadan yapılıyorsa aklımızda hep şüphe olması lazimbence bu konuda aydınlatmalıydı seni
Kızlar moralim cok bozuk bana fikir verir misiniz söyle anlataym
Bugün embriyolarımın 5.günü 15 tane embriyom olusti sükür biz genetik taramalı yaptiriyoruz bunların sadece 4 tanesi genetik teste uygunmus test icin embriyolarin disariya bir hucre atması gerekiyormus 4 ünde olmus bunlar gidecek teste geri kalanı yarın belli olacak bende dedim ki eger benim embriyolarm kalitelo ise tek sorun teste uygun olmamasiysa atılmasn ben onlari dondurmak istiyorum kadın cok sasirdi nasil yani diyor bunu siz goze alacaksiniz belki hastalikli olur vsvs ama insanlar tarama yapmadan tramsfer oluyor eger kaliteli embriyolar ise ben sirf teste uygun degil die neden imha ettireyim ki siz ne karar verirdiniz
Ben de dondururdumBenim tek sorunum 4 adet basarisiz tüp bebek deneyimim var esim azosperm ikimizde genetik testleri normal hic tutunma olmadigi icin de hoca genetik taramalı yapalim belki emnriyolarin genetigi bozuk o yüzden tutunmuyordur dedi ama ben sirf teste uygun degil die eger kaliteli ve normal olan embriyomu neden imha edeyim belki hic test yaptirmayacaktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?