şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Valla aynen öyle düsünuyorum bende belki biseyler yolunda degildi 1 embriyo icin neler yapiyoruz o kadar embriyoları ziyan edemem

Merhaba genetik testi ne amaçla yapılacaktı ona göre öneri verebilirim

Yaa canım çok çok sevindim

Merhaba genetik testi ne amaçla yapılacaktı ona göre öneri verebilirim

Başarısız deneme olmuş daha önce. Embryolar tutunmamış. Ama genetik hastalık falan hiçbir şey yok bilinen. Ya da sağlıksız çocuk yok. Tutunmaması belki genetik bozukluktandır diye yapılıyormuş.

Yaa saçmalama canını sıkma nolur güzel olacak değerlerin hiç merak etme kulak asma olumsuz konusanlara

Kızlar merhaba gruba yazmayı atlamışım ya msjlarda baya çok olmuş akşama hepsini tek tek okuyacağım
Adetin 2.günü muayene oldum 19.02.2021
Gonol f 300 vuruyorum bugün 5.gün
Kasıklarım da ağrı gaz sancı var birazda karnım da şişlik var yarın kontrole gidicem bakalım büyümüşmü yumurtacıklar
Lh prolactin ve amh bakıldı değerlerim güzel çıktı ultroson da da doktor bey söylemişti yumurta rezervin güzel diye kan da bu onaylandı inşallah güzel sonuçlar alırız
Dondurulmuş transfer olacak büyük ihtimal dedi doktorumuz yaşınızın gençliği ve yumurta sayısının çokluğu sebebi ile dedi
Rabbim bu mübarek 3 aylarda hepimizin kalbini ve kucağını dolduracak güzel haberler alalım

Ne kadar saçma bişi söylemişler ya, ilk defa duydum böyle bişi. Bizim de 5. Güne çıkanlar genetik teste gönderilecek, ama fazla çıkarsa masraflı olacağından doktorum biyopsi alıp dondururuz dedi. Bir sürü insan hiç gene gitmeden donduruyor ya da transfer ediyor ki 5. Embriyodu gayet kaliteli. Siz de biyopsi alma opsiyonunu bir sorun bence. Ve be güzel 5. Güne 15 tane embriyo gelmiş, en azından 1. Kalite olanları dondurun ne derlerse desinler. Yumurtalar bitsindr yine tedavi parası verin diye mi böyle diyolar anlamadım, sinir oldum ben bile

Başarısız deneme olmuş daha önce. Embryolar tutunmamış. Ama genetik hastalık falan hiçbir şey yok bilinen. Ya da sağlıksız çocuk yok. Tutunmaması belki genetik bozukluktandır diye yapılıyormuş.
Ben de ngs’yi 2 sağlıksız gebelik nedeniyle yaptıracağım(erken haftalarda gelişimi durdu,genetik incelemede bebekte sorun çıktı), bizim de bütün testler normal, ailede de birşey yok, bu herkesin başına gelebilir ama tüp yaptırırken sağlam adımla gitmek istiyorum doktorlar da önerdiği için yaptırıyorum ama böyle bir durum yaşasaydım muhtemelen hepsini dondururdum ve genetikten hiçbiri sağlam gelmezse kalanlar için risk alıp almamayı o zaman düşünürdüm. ZEYNEPP5555

Yaaaa kıyamam sana Ben her gün iyiye gideceğim 8. Haftada tamamen bitecek zannediyorum öyle inanmak istiyorum. Sen içebiliyorsan çok sevindim iyi gelmesine... karışımda neler var Allah yardımcın olsun ben 2 kg aldım

Zaten çoğu kişi tarama yaptırmıyor ilk denemelerde. Problem varsa embriyolarda düşükle sonuçlanıyor. Sizin genetik tarama yaptırma gerektirecek ekstra bi durumunuz var mı? Mesela ileri kadın yaşı, ya da eşinizin ya da sizin ailelerinizde genetik problemli düşük ya da doğum öyküsü. Böyle durumlar yoksa dondurulur gibi geldi bana. Keşke embriyom kalsaydı da dondursaydım valla. Şu an transfer olduğum embriyolarda da zaten bu risk var, tarama yaptırmadık.

Kızlar benimde biliyorsunuz dün 1 tane 5 güne ulaşan olmuştu 7 tanesi geriden geliyordu bugün 6. Gün arası embriyolog 2 tanesi gününe ulaşmış çok şükür o ikisinide dondurdum dedi ama kalitelerini sormayı unuttum hani bu 4 a 2 b filan varya gerçi çok anlamıyorum ne için o kategorilendirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…