- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #2.481
Çok iyi, 5. Güne ulaşsınlar sağlıklaCanım şimdi aeadilar 9 tanede 7 adet döllenmiş
Valla aynen öyle düsünuyorum bende belki biseyler yolunda degildi 1 embriyo icin neler yapiyoruz o kadar embriyoları ziyan edememEski mesajlarınıza baktım sanırım sizin embryolar tutunmadığı için genetik önerilmişler. Bence hepsini dondurun. Genetik testlerinizde henüz bir sorun yok sanırım. Tutunmaması illa genetik bozuk olduğundan olmaz, belki rahim yeterince hazır değildi? Belki onlar sağlam? Ben olsam dondururdum. Ama hamile kalırsam tabi ki tüm testlerimi yapardım, bebek sağlıklı değilse de aldırırdım o ayrı. Ama daha fol yok yumurta yok neden birden sağlıksız diye düşüneyim ki?
merhaba benim de 22 şubat donmuş 5. Gün embriyo transferim yapıldı güzel haberler alırız inşallahMerhaba bnm 20 şubatta trasferm oldu. Siz başladınız mı işlemlere
Merhaba genetik testi ne amaçla yapılacaktı ona göre öneri verebilirimKızlar moralim cok bozuk bana fikir verir misiniz söyle anlataym
Bugün embriyolarımın 5.günü 15 tane embriyom olusti sükür biz genetik taramalı yaptiriyoruz bunların sadece 4 tanesi genetik teste uygunmus test icin embriyolarin disariya bir hucre atması gerekiyormus 4 ünde olmus bunlar gidecek teste geri kalanı yarın belli olacak bende dedim ki eger benim embriyolarm kalitelo ise tek sorun teste uygun olmamasiysa atılmasn ben onlari dondurmak istiyorum kadın cok sasirdi nasil yani diyor bunu siz goze alacaksiniz belki hastalikli olur vsvs ama insanlar tarama yapmadan tramsfer oluyor eger kaliteli embriyolar ise ben sirf teste uygun degil die neden imha ettireyim ki siz ne karar verirdiniz
Yaa canım çok çok sevindimDün 4 olan embriyolar bugün 5lemiş kızlar, 3 tanesi 1. Kaliteymiş. İyi heralde dimi? Ayy Allahım 5. Günü bir görseler hayırlısıylaDualarım da transfer olanlarla, herkes güzel haberler alır inşallah.. bugün kan testi alacak olanlar vardı, haber verin
Merhaba genetik testi ne amaçla yapılacaktı ona göre öneri verebilirim
Yaa saçmalama canını sıkma nolur güzel olacak değerlerin hiç merak etme kulak asma olumsuz konusanlaraKızlar aranızda daha önce kimyasal gebelik yaşayan var mı nasıl olmuştu değerleriniz kaçtı mesela iş yerimde canımı sıkan biri oldu da bana senin ki kesin kimyasal olmuş dedi yaa değerim de daha açıklanmadı dünden beri
Tekrarlayan tup bebek basarisizligimiz oldugu icinMerhaba genetik testi ne amaçla yapılacaktı ona göre öneri verebilirim
İnşmerhaba benim de 22 şubat donmuş 5. Gün embriyo transferim yapıldı güzel haberler alırız inşallah
Ne kadar saçma bişi söylemişler ya, ilk defa duydum böyle bişi. Bizim de 5. Güne çıkanlar genetik teste gönderilecek, ama fazla çıkarsa masraflı olacağından doktorum biyopsi alıp dondururuz dedi. Bir sürü insan hiç gene gitmeden donduruyor ya da transfer ediyor ki 5. Embriyodu gayet kaliteli. Siz de biyopsi alma opsiyonunu bir sorun bence. Ve be güzel 5. Güne 15 tane embriyo gelmiş, en azından 1. Kalite olanları dondurun ne derlerse desinler. Yumurtalar bitsindr yine tedavi parası verin diye mi böyle diyolar anlamadım, sinir oldum ben bileKızlar moralim cok bozuk bana fikir verir misiniz söyle anlataym
Bugün embriyolarımın 5.günü 15 tane embriyom olusti sükür biz genetik taramalı yaptiriyoruz bunların sadece 4 tanesi genetik teste uygunmus test icin embriyolarin disariya bir hucre atması gerekiyormus 4 ünde olmus bunlar gidecek teste geri kalanı yarın belli olacak bende dedim ki eger benim embriyolarm kalitelo ise tek sorun teste uygun olmamasiysa atılmasn ben onlari dondurmak istiyorum kadın cok sasirdi nasil yani diyor bunu siz goze alacaksiniz belki hastalikli olur vsvs ama insanlar tarama yapmadan tramsfer oluyor eger kaliteli embriyolar ise ben sirf teste uygun degil die neden imha ettireyim ki siz ne karar verirdiniz
Ben de ngs’yi 2 sağlıksız gebelik nedeniyle yaptıracağım(erken haftalarda gelişimi durdu,genetik incelemede bebekte sorun çıktı), bizim de bütün testler normal, ailede de birşey yok, bu herkesin başına gelebilir ama tüp yaptırırken sağlam adımla gitmek istiyorum doktorlar da önerdiği için yaptırıyorum ama böyle bir durum yaşasaydım muhtemelen hepsini dondururdum ve genetikten hiçbiri sağlam gelmezse kalanlar için risk alıp almamayı o zaman düşünürdüm.Başarısız deneme olmuş daha önce. Embryolar tutunmamış. Ama genetik hastalık falan hiçbir şey yok bilinen. Ya da sağlıksız çocuk yok. Tutunmaması belki genetik bozukluktandır diye yapılıyormuş.
Yaaaa kıyamam sanaEn son hcg 1986 idi bugün kontrolüm var hcg kontrolüm 2 gün geçti. Ben hemogram da veriyorum ohss açısından takip ediyor doktorum. Öğleden sonra gidip veririm kuzum. Kese için de acele etmiyoruz sıvım çok ya azalsın biraz o zaman bakacak eşim. Yaklaşık 2 katına çıkması yeterli şuan bizim için. İçimizde gram heyecan da olamıyor ki ohss yüzündençektiğim acılar yüzünden. beta arttıkça sıvı artıyor bu bir hafta dikkat et kuzum. İnşallah benim gibi olmazsın. Sana şöyle izah edeyim 70.5 idim ben şuan 74.8 im. Bir hafta oldu. Ama sana şunu çok net söylerim kelle paça gerçekten iyi geldi. Lütfen onu kullan suyunu iç olmazsa olur mu
Dün babam midemi bulandırmayan bir karışım yaptırdı onu içiyorum.
Onun dışında soda su yoğurtlu ayran içiyorum su yerine minerale abanıyorum. Çok yorgunum büşra ya. Ben hayatımda böyle şey yaşamadım.
Umarım yanlış yönlendirmiyorumdur fakat bende dondurmayı tercih ederdim, o kadar kolay vazgeçemem onlar için ne savaş veriyoruz kıymetini başkası anlayamazValla aynen öyle düsünuyorum bende belki biseyler yolunda degildi 1 embriyo icin neler yapiyoruz o kadar embriyoları ziyan edemem
İnşallah canim yüzümü güler hepimizinÇok iyi, 5. Güne ulaşsınlar sağlıkla
Zaten çoğu kişi tarama yaptırmıyor ilk denemelerde. Problem varsa embriyolarda düşükle sonuçlanıyor. Sizin genetik tarama yaptırma gerektirecek ekstra bi durumunuz var mı? Mesela ileri kadın yaşı, ya da eşinizin ya da sizin ailelerinizde genetik problemli düşük ya da doğum öyküsü. Böyle durumlar yoksa dondurulur gibi geldi bana. Keşke embriyom kalsaydı da dondursaydım valla. Şu an transfer olduğum embriyolarda da zaten bu risk var, tarama yaptırmadık.Kızlar moralim cok bozuk bana fikir verir misiniz söyle anlataym
Ben olsaydım dondururdum canım neden hepsini riske atasin kiTekrarlayan tup bebek basarisizligimiz oldugu icin
Sen kaçıncı gününde beta baktırdın maşallah sizinkiler çok artıyor ben tekrar baktırmalı mıyımLusin anladım canım. bir an önce toparlanman dileğiyle... dilerim karnın bir an önce iner ya zor durumun senin de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?