şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Doktorun ne dedi benimki tekrar kan testi istedi bazı doktorlar üçten sonra istemiyor. Senin değerlerin de gayet güzel artmış neden korkuyorsun ki maşallah
Benimki de istemedi ben de çok cahilim bu konuda buradaki değerleri yüksek görünce korktum %80 arttı 2 günde ben hep 2 katına çıkar sanıyordum

Hadi gözün aydın, çok sevindim ekstra çıkmasına . 5. Güne geldiyse kaliteleri de iyidir bence.. transferin ne zamandı senin?

Benimki de istemedi ben de çok cahilim bu konuda buradaki değerleri yüksek görünce korktum %80 arttı 2 günde ben hep 2 katına çıkar sanıyordum
Yüzde 66 yetiyor diyor doktorlar 2 güne bir. Üç tane test yapmışsın sen benim daha iki bir tane daha istedi benden. Senden istemediyse sorun yok kese için ne zaman çağırdı

Selam kızlar, çoğunuzun bilgisi daha güncel ve bilgili olduğunuz için bir şey sormak istiyorum. 20 Şubat'tan beri estrofem kullanıyorum şu an rahim dinlendirmedeyim ama iki gündür çok mide bulantım, kasık ağrım ve dün de çok az lekelenmem oldu. Sizce bu normal mi? Hemen Dr u aramak istemedim.

Hadi gözün aydın, çok sevindim ekstra çıkmasına . 5. Güne geldiyse kaliteleri de iyidir bence.. transferin ne zamandı senin?
Benim dondurulmuş olacak kuzum opudan sonraki ilk adetimi bekliyorum 2. Gün gel konuşalım demişti muhtemelen bir ay sonra yapar ama hala regl olmadım ben 6 gün geçti opudan

Valla bende öyle düsünmeye basladm

Benim dondurulmuş olacak kuzum opudan sonraki ilk adetimi bekliyorum 2. Gün gel konuşalım demişti muhtemelen bir ay sonra yapar ama hala regl olmadım ben 6 gün geçti opudan
Benim de 2 adet sonrası olacak inşallah bir sorun olmazsa. O zaman da güzel haberlerini alırız inşallah valla çok sevindim, embriyo beklemek zor iş

Bende oyle dusunuyorum hele bi test sonucları gelsn bi bakaym

Benim de 2 adet sonrası olacak inşallah bir sorun olmazsa. O zaman da güzel haberlerini alırız inşallah valla çok sevindim, embriyo beklemek zor iş
Kuzum o zaman herhalde bizim aynı zamanlarda olacak çünkü bana da bir iki aya yaparız demişti eş zamanlı gideceğiz

Hayir ben 27 yasindayim esim 32 bilnen bir rahatsizlik hic bisey esimin gecirdigi bir enfeksiyona baglı olarak azosperm sorunu var baska hic bisey yok

Yasasin cok sevindim bu habere, saglikla ulasmislar cok sukurn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…