- 4 Eylül 2020
- 2.159
- 2.526
- 83
- 40
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #2.501
Ben 10 ve 13. Günde baktırdım. Seninki nasıldı?Sen kaçıncı gününde beta baktırdın maşallah sizinkiler çok artıyor ben tekrar baktırmalı mıyım
OleyyyyKızlar sonucum 62.99 çıktı cumartesi günü olan 20.31 di çok sevindim yaa
Çok şükürKızlar sonucum 62.99 çıktı cumartesi günü olan 20.31 di çok sevindim yaa
Katlanarak devam etsin insallah ☺Kızlar sonucum 62.99 çıktı cumartesi günü olan 20.31 di çok sevindim yaa
Hayırlı olsun canım bak korkmanı gerektiren bir durum yokmusKızlar sonucum 62.99 çıktı cumartesi günü olan 20.31 di çok sevindim yaa
5. Gün embriyosuBen 10 ve 13. Günde baktırdım. Seninki nasıldı?
Ah çok sevindim, gözünüz aydın allah tamamına erdirsin. Sıkmayın artık canınızı, insanların dediklerine de kulaklarınızı kapatın. Bu süreçte olmayan kimse bilemez..Kızlar sonucum 62.99 çıktı cumartesi günü olan 20.31 di çok sevindim yaa
Doktorun ne dedi benimki tekrar kan testi istedi bazı doktorlar üçten sonra istemiyor. Senin değerlerin de gayet güzel artmış neden korkuyorsun ki maşallah5. Gün embriyosu
7. Gün 37
10. Gün 118
12. Gün 213
Tekrar baktırmalı mıyım
Benimki de istemedi ben de çok cahilim bu konuda buradaki değerleri yüksek görünce korktum %80 arttı 2 günde ben hep 2 katına çıkar sanıyordumDoktorun ne dedi benimki tekrar kan testi istedi bazı doktorlar üçten sonra istemiyor. Senin değerlerin de gayet güzel artmış neden korkuyorsun ki maşallah
Hadi gözün aydın, çok sevindim ekstra çıkmasınaKızlar benimde biliyorsunuz dün 1 tane 5 güne ulaşan olmuştu 7 tanesi geriden geliyordu bugün 6. Gün arası embriyolog 2 tanesi gününe ulaşmış çok şükür o ikisinide dondurdum dedi ama kalitelerini sormayı unuttum hani bu 4 a 2 b filan varya gerçi çok anlamıyorum ne için o kategorilendirme
Yüzde 66 yetiyor diyor doktorlar 2 güne bir. Üç tane test yapmışsın sen benim daha iki bir tane daha istedi benden. Senden istemediyse sorun yok kese için ne zaman çağırdıBenimki de istemedi ben de çok cahilim bu konuda buradaki değerleri yüksek görünce korktum %80 arttı 2 günde ben hep 2 katına çıkar sanıyordum
Benim dondurulmuş olacak kuzum opudan sonraki ilk adetimi bekliyorum 2. Gün gel konuşalım demişti muhtemelen bir ay sonra yapar ama hala regl olmadım ben 6 gün geçti opudanHadi gözün aydın, çok sevindim ekstra çıkmasına. 5. Güne geldiyse kaliteleri de iyidir bence.. transferin ne zamandı senin?
Valla bende öyle düsünmeye basladmNe kadar saçma bişi söylemişler ya, ilk defa duydum böyle bişi. Bizim de 5. Güne çıkanlar genetik teste gönderilecek, ama fazla çıkarsa masraflı olacağından doktorum biyopsi alıp dondururuz dedi. Bir sürü insan hiç gene gitmeden donduruyor ya da transfer ediyor ki 5. Embriyodu gayet kaliteli. Siz de biyopsi alma opsiyonunu bir sorun bence. Ve be güzel 5. Güne 15 tane embriyo gelmiş, en azından 1. Kalite olanları dondurun ne derlerse desinler. Yumurtalar bitsindr yine tedavi parası verin diye mi böyle diyolar anlamadım, sinir oldum ben bile
Benim de 2 adet sonrası olacak inşallah bir sorun olmazsa. O zaman da güzel haberlerini alırız inşallah valla çok sevindim, embriyo beklemek zor işBenim dondurulmuş olacak kuzum opudan sonraki ilk adetimi bekliyorum 2. Gün gel konuşalım demişti muhtemelen bir ay sonra yapar ama hala regl olmadım ben 6 gün geçti opudan
Ben de ngs’yi 2 sağlıksız gebelik nedeniyle yaptıracağım(erken haftalarda gelişimi durdu,genetik incelemede bebekte sorun çıktı), bizim de bütün testler normal, ailede de birşey yok, bu herkesin başına gelebilir ama tüp yaptırırken sağlam adımla gitmek istiyorum doktorlar da önerdiği için yaptırıyorum ama böyle bir durum yaşasaydım muhtemelen hepsini dondururdum ve genetikten hiçbiri sağlam gelmezse kalanlar için risk alıp almamayı o zaman düşünürdüm.ZEYNEPP5555
Valla gerisi nankörlük gibi gekiyor zaten bana ne emekler verioruzUmarım yanlış yönlendirmiyorumdur fakat bende dondurmayı tercih ederdim, o kadar kolay vazgeçemem onlar için ne savaş veriyoruz kıymetini başkası anlayamaz
Kuzum o zaman herhalde bizim aynı zamanlarda olacakBenim de 2 adet sonrası olacak inşallah bir sorun olmazsa. O zaman da güzel haberlerini alırız inşallah valla çok sevindim, embriyo beklemek zor iş
Hayir ben 27 yasindayim esim 32 bilnen bir rahatsizlik hic bisey esimin gecirdigi bir enfeksiyona baglı olarak azosperm sorunu var baska hic bisey yokZaten çoğu kişi tarama yaptırmıyor ilk denemelerde. Problem varsa embriyolarda düşükle sonuçlanıyor. Sizin genetik tarama yaptırma gerektirecek ekstra bi durumunuz var mı? Mesela ileri kadın yaşı, ya da eşinizin ya da sizin ailelerinizde genetik problemli düşük ya da doğum öyküsü. Böyle durumlar yoksa dondurulur gibi geldi bana. Keşke embriyom kalsaydı da dondursaydım valla. Şu an transfer olduğum embriyolarda da zaten bu risk var, tarama yaptırmadık.
YasasinKızlar benimde biliyorsunuz dün 1 tane 5 güne ulaşan olmuştu 7 tanesi geriden geliyordu bugün 6. Gün arası embriyolog 2 tanesi gününe ulaşmış çok şükür o ikisinide dondurdum dedi ama kalitelerini sormayı unuttum hani bu 4 a 2 b filan varya gerçi çok anlamıyorum ne için o kategorilendirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?