şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Bende yarın soracagım tek soru artik kalan embriyolarim kaliteli günüme uygun tek skntı teste uygun olmayışı mi diyecegim eger öyleyse hepsi dondurulsun diyecegim
Bence de canım sonuçta 5. Güne ulaşıp genetik yaptırmayan çok insan var ve sağlıklı doğum yapan neden onca embriyoyu boşa harcayasin neler çektik onlar oluşsun diye vücudumuz parçalandı

Hayir ben 27 yasindayim esim 32 bilnen bir rahatsizlik hic bisey esimin gecirdigi bir enfeksiyona baglı olarak azosperm sorunu var baska hic bisey yok
Valla yanlış bişey söylemek istemem ama hiç embriyosu kalmayan biri olarak dondurun diyesim geliyor. Gidenlerden bir sonuç gelsin, inşallah güzel haberler gelir onlardanda.

Bu histereskopi ne için yapılıyor canlar? Ben olmadım sadece Dr bana rahim filmi çektir demişti onu çektirdim farkı nedir hangi durumlarda istiyor dr
Canim onden rahim filmi cektirip.bir sikinti varsa ona gore hosteroskopi yapalim diyorlar. Mesela bende cok minik de olsa polipler goruldu rahim filminde, onlar temizlenecek. Doktor riske atmak istemedi. Embriyonun tutunmasini guclestirecek her seyden arinmasini istiyor.
Polip disinda, rahimde yapisiklik, perde gibi durumlarda sa histeroskopi yapiliyo.

Bi de rahime cizik atma olayi var, o da embriyonun tutunmasi icin iyiymis

Aa hiç bilmiyordum bunu çizik filan duymuştum ama ne için arastirmamistim canım . O zaman tabi yaptır riske atma. Ben rahim filmi cd sini verdiğimde Dr a baktı himm bişi yok dedi kapattı herhalde bişi görse söylerdi dimi? Bu çizik attırma olayını filan söyliyim mi bende

Kızlarcım kan verdim dua edin yine artışım olsun. Hemogramım da güzel gelsin. Bugün biraz iyi hissediyorum inşallah ohss durma dönemine girmiştir artık gerilerBen de minnağıma odaklanabilirim
Dualarım seninle canım güzel sonuçlar gelecek durma dönemine girmiş olabilir evet beni ohss den kurtaran tek şey ayrandi sürekli ayran içtim sende bol bol tuket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…