şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

kızlar hepinize merhaba araniza yeni katıldım ve bende pco hastasıyım. 3 Yildir da evliyim en son bana aşılama denildi fakat bana çok az bir başarı oranı verince yapmak istemedim bende tüp bebek yaptırmak istiyorum başarı oranı aşılamaya göre çok daha iyi. Tüp bebek yaptıranlara bir sorum olucak ne kadar bir ücret ödediniz acaba ve hangi tüp bebek merkezini tercih ettiniz cevaplarsanız çok sevinirim

Kızlarcım kan verdim dua edin yine artışım olsun. Hemogramım da güzel gelsin. Bugün biraz iyi hissediyorum inşallah ohss durma dönemine girmiştir artık gerilerBen de minnağıma odaklanabilirim
İnşAllah kuzum herşey yoluna girecek artık sıkma canını bebişin de iyidir merak etme kuzum benim bende hala odaklanamıyorum bebişe var mı yok mu şaka gibi geliyor inşallah düzenli artar değerim 10 gün sonra muayene ye çağırdı çarşamba günü bidaha test yapacam

Kızlarcım kan verdim dua edin yine artışım olsun. Hemogramım da güzel gelsin. Bugün biraz iyi hissediyorum inşallah ohss durma dönemine girmiştir artık gerilerBen de minnağıma odaklanabilirim
Bitecek tamamen o günleri de göreceğiz canım benim hepimiz odaklanacağız keseydi, kalp atışı idi cinsiyetti derken tadını çıkaracağımız günler gelecek

Canim ben de doktor gerek gorseydi soylerdi diye dusunuyorum.
Bazilari tutunma sansini artirmak icin cizik attirabiliyor. Aklinda kalacagina doktoruna danisirsin istersen
Benim hic aklimda yoktu, surpriz cikti o polipler

Benimde bugün aradılar geriden gelen 2 tanesi bugüne ulaşmış 6. Gün bugün. Bana gebe kalmaya müsait embriyolar dondurdum dedi ama sormayı unuttum kaliteleri nasıldır vs diye sen sormuş muydun
Onlar iyi kalitede olduğunu söylediler ama başka bir şey bilmiyorum

Ne güzel erken çağırmış seni gözümüz aydın

Canim ben de doktor gerek gorseydi soylerdi diye dusunuyorum.
Bazilari tutunma sansini artirmak icin cizik attirabiliyor. Aklinda kalacagina doktoruna danisirsin istersen
Benim hic aklimda yoktu, surpriz cikti o polipler
Hiç riske atma en iyisini düşünmüşsün bende bı sorucam merak ettim bende de pko var çünkü acaba gerekli mi diye

Hmm yani islemden sonra 1 adet donemi beklicez diye anladim, dogru mu?
Evet transfer adetin 21. Günü yapılıyor, histeroskopi de sanırım adetin hemen sonrası. Rahim işlem gördü diye 1 ay bekletiyorlar bildiğim. Ben şimdi Mart ırtası histereskopi yaptıracağım, Nisan’ın 20si gibi de transfer bir sorun olmazsa

Bence gönlünü ferah tut ya Allah’a emanet ben hiç bilmedim ilkinde 5. Gündü birinci kaliteydi tutmadı neye göre tuttuğu belli değil
Evet çok haklısın valla bazen 5. Güne gelmeyince keşke 3. Gün olsaydık belki iyi olurdu diyoruz sonra 6 olunca iyi mi acaba diye bu sefer bunu düşünüyoruz

Cok iyi anladim canim, cok tesekkurler. Benim is uzadikca uzayacak demek oluyor bu

G GulGul90 kelle paçacıya gitmiş babam kelle paçanın suyunu ve ayak tanelerini ayarlatmış kuzukelle paçacılar ayak diyince bilirmiş canım. sarımsak ve limonla harmanlayıp suyunu içiyorsun. Ben tane yemiyorum.

Merhaba, aramiza hosgeldin bende de pko var. Tup bebek icin avantajli oluyor aslinda, bolca yumurta toplanabiliyor. Fakat her zaman sayi degil esas kalite onemli. Bence karar vermisken bugunden itibaren beslenme duzenini ona gore ayarlayip, mesela akdeniz tarzi beslenme gibi saglikli beslenmeye yonelirsen, yaninda da yumurta kalitesini artiracak takviyeler alirsan faydasini gorecegine inaniyorum

Ben Sisli Memorial de tedavi goruyorum, henuz basindayim, 5.gunum ama oldukca memnunum hem doktorlardan hem takipten. Bu merkezde ekip olaral calisiyorlar. Sadece 1 doktora bagimli kalmiyorsun. Fiyatlari 12.000+ilaclar(yaklasik 5000) + Hsg filmi(bunu elinizde guncel hsg yoksa genelde istiyorlar) + covid testleri
Ve embriyolarda genetik bakilacaksa embriyo basina 295 dolar ucreti var.

Arada baska masraflar cikabiliyor, mesela bana histeroskopi gerektigini ogrendim dun..

Malesef keseyi de psikolojiyi de zorluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…