- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #2.561
Merhaba, ben Gebze Anadolu Sağlık Merkezinde yaptırıyorum. 11.500 tüp bebek +2000 mikroçip +5.500 civarıda eczaneye ücret ödedim. Bi arkadaşımız burdan gördüğü tedaviyle bebeğini kucağına aldı. Olumlu sonucu görünce biz de burayı tercih ettik. Şu an sonuç bekleme aşamasındayım. Ön görüşmeler ücretsiz, bir kaç merkezle gidip görüşüp fikir alabilirsinizkızlar hepinize merhabaaraniza yeni katıldım ve bende pco hastasıyım. 3 Yildir da evliyim en son bana aşılama denildi fakat bana çok az bir başarı oranı verince yapmak istemedim bende tüp bebek yaptırmak istiyorum başarı oranı aşılamaya göre çok daha iyi. Tüp bebek yaptıranlara bir sorum olucak ne kadar bir ücret ödediniz acaba ve hangi tüp bebek merkezini tercih ettiniz cevaplarsanız çok sevinirim
Değer 62lerde ohh maşallah minnaklara :)İnşAllah kuzum herşey yoluna girecek artık sıkma canını bebişin de iyidir merak etme kuzum benimbende hala odaklanamıyorum bebişe var mı yok mu şaka gibi geliyor inşallah düzenli artar değerim 10 gün sonra muayene ye çağırdı çarşamba günü bidaha test yapacam
Kuzum bide utanmadan sordu ne yaptın Sonucun kaç diye 62 dedim hm dedi sadece güldü geçti ne bir hayırlı olsun ne bir başka bir şey çok gıcık oldum kıza yaa burda yeni başlamıştım işe o kızı da ilk günden beri sevmiyorum zaten seveni de az herkesi sinir eden bir tip bide varya kendi de daha önce kimyasal gebelik yaşamış insan yaptığı yoruma azıcık dikkat etmeli bence ya önemli olan insanlık bence inşallah bebişim bana sıkı sıkı tutunur da sağlıkla alırım kucağıma inşallah hepimizin bebişleri olur en kısa zamanda herkese dua ediyorum vallaO iş arkadaşın var ya git ona söyle hemen, kapağını da yanında verne gereksiz konuşuyorlar bu insanlar. Hayırlı olsun canım
Amin kuzum inşallah ikiz olma ihtimali var mı acaba ben bi tanesi tutunmuştur diye düşünmüştüm aslındaDeğer 62lerde ohh maşallah minnaklara :)
O iş arkadaşına da selamlarmoral bozmasınlar artık ya... umarım böyle güzelce artarak devam edecek herşey hep beraber bebek odaları bakacağız onları ayarlayacağız ne nerde ne kadar hesaplayacağız...
Enerji emicilerin modunu dusurmesine izin verme canim, senin ihtiyacin olan sey simdj moralKuzum bide utanmadan sordu ne yaptın Sonucun kaç diye 62 dedim hm dedi sadece güldü geçti ne bir hayırlı olsun ne bir başka bir şey çok gıcık oldum kıza yaa burda yeni başlamıştım işe o kızı da ilk günden beri sevmiyorum zaten seveni de az herkesi sinir eden bir tip bide varya kendi de daha önce kimyasal gebelik yaşamış insan yaptığı yoruma azıcık dikkat etmeli bence ya önemli olan insanlık bence inşallah bebişim bana sıkı sıkı tutunur da sağlıkla alırım kucağıma inşallah hepimizin bebişleri olur en kısa zamanda herkese dua ediyorum valla
Edepsizlik maalesef çaresi olmayan bir hastalık Allah fırsat vermesin hiç birine. Sıkı sıkı tutunacaklar inşallah, sağlıkla alacağız kucağımıza inşallah mintriklerimiziKuzum bide utanmadan sordu ne yaptın Sonucun kaç diye 62 dedim hm dedi sadece güldü geçti ne bir hayırlı olsun ne bir başka bir şey çok gıcık oldum kıza yaa burda yeni başlamıştım işe o kızı da ilk günden beri sevmiyorum zaten seveni de az herkesi sinir eden bir tip bide varya kendi de daha önce kimyasal gebelik yaşamış insan yaptığı yoruma azıcık dikkat etmeli bence ya önemli olan insanlık bence inşallah bebişim bana sıkı sıkı tutunur da sağlıkla alırım kucağıma inşallah hepimizin bebişleri olur en kısa zamanda herkese dua ediyorum valla
Amin kuzum inşallah hep birlikteEdepsizlik maalesef çaresi olmayan bir hastalık Allah fırsat vermesin hiç birine. Sıkı sıkı tutunacaklar inşallah, sağlıkla alacağız kucağımıza inşallah mintriklerimizi
Beklemek zor gerçekten, daha iyi olacak, hayırlısı olacak diye oyalıyorum kendimi ama gün saymaya başladımCok iyi anladim canim, cok tesekkurler. Benim is uzadikca uzayacak demek oluyor bu
Hepsni 5 e kadar bekletmıyorlar. Bazen 3 te donduruyorlar ararlar sizi 1-3-5.günlerdeDün 4 olan embriyolar bugün 5lemiş kızlar, 3 tanesi 1. Kaliteymiş. İyi heralde dimi? Ayy Allahım 5. Günü bir görseler hayırlısıylaDualarım da transfer olanlarla, herkes güzel haberler alır inşallah.. bugün kan testi alacak olanlar vardı, haber verin
Yarın 3. Gün, bakalım heycanla bekliyorumHepsni 5 e kadar bekletmıyorlar. Bazen 3 te donduruyorlar ararlar sizi 1-3-5.günlerde
Çok iyi maşallah,sizin ohss’de geçince keyifli kısım başlayacak yakındaKuzularım beta hcg 3200 geldi. Cuma günü keseye bakacağız.İnşallah sıvı azalır da rahatça görürüz
Histeroskopide kamera ile rahime girip kontrol ediyorlar, müdahale edilmesi gereken birşey varsa ona müdahale ediyorlar, olan arkadaşlar detaylı anlatmıştı, bazıları anestezili olup müdahale gerekirse direk o an yapmış bazıları anestesizis sadece kontrol amaçlı olmuş. Benim rahim filmim yok ama 1 düşük yaptığım ve sonrasında kürtaj olduğum için doktor yapışıklık vs olmuş mu bakalım dediBu histereskopi ne için yapılıyor canlar? Ben olmadım sadece Dr bana rahim filmi çektir demişti onu çektirdim farkı nedir hangi durumlarda istiyor dr
Darısı hepimizin başınaÇok iyi maşallah,sizin ohss’de geçince keyifli kısım başlayacak yakında
Yaa kuzum benim çok güzel bir haber bu hadi bakalım bir an önce cuma günü gelsin inşallah teste devam edecek misin canım beta hcg içinKuzularım beta hcg 3200 geldi. Cuma günü keseye bakacağız.İnşallah sıvı azalır da rahatça görürüz
Kızlar sonucum 62.99 çıktı cumartesi günü olan 20.31 di çok sevindim yaa
Ne güzel haberler gelmiş yaKuzularım beta hcg 3200 geldi. Cuma günü keseye bakacağız.İnşallah sıvı azalır da rahatça görürüz
Ohssde geçsin gitsin de, keyifli zamanlar gelsin. MaşallahKuzularım beta hcg 3200 geldi. Cuma günü keseye bakacağız.İnşallah sıvı azalır da rahatça görürüz
Yok kuzum cuma keseye gideceğin takip bitti.Yaa kuzum benim çok güzel bir haber bu hadi bakalım bir an önce cuma günü gelsin inşallah teste devam edecek misin canım beta hcg için
Amin kuzum inşallah dualarımız hepimiz içinNe güzel haberler gelmiş ya
çok sevindim canlarım. Allah bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallahdarısı gelecek ay da bizlere inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?