şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Merhaba, ben Gebze Anadolu Sağlık Merkezinde yaptırıyorum. 11.500 tüp bebek +2000 mikroçip +5.500 civarıda eczaneye ücret ödedim. Bi arkadaşımız burdan gördüğü tedaviyle bebeğini kucağına aldı. Olumlu sonucu görünce biz de burayı tercih ettik. Şu an sonuç bekleme aşamasındayım. Ön görüşmeler ücretsiz, bir kaç merkezle gidip görüşüp fikir alabilirsiniz

Değer 62lerde ohh maşallah minnaklara :)
O iş arkadaşına da selamlarmoral bozmasınlar artık ya... umarım böyle güzelce artarak devam edecek herşeyhep beraber bebek odaları bakacağız onları ayarlayacağız ne nerde ne kadar hesaplayacağız...

O iş arkadaşın var ya git ona söyle hemen, kapağını da yanında ver ne gereksiz konuşuyorlar bu insanlar. Hayırlı olsun canım
Kuzum bide utanmadan sordu ne yaptın Sonucun kaç diye 62 dedim hm dedi sadece güldü geçti ne bir hayırlı olsun ne bir başka bir şey çok gıcık oldum kıza yaa burda yeni başlamıştım işe o kızı da ilk günden beri sevmiyorum zaten seveni de az herkesi sinir eden bir tip bide varya kendi de daha önce kimyasal gebelik yaşamış insan yaptığı yoruma azıcık dikkat etmeli bence ya önemli olan insanlık bence inşallah bebişim bana sıkı sıkı tutunur da sağlıkla alırım kucağıma inşallah hepimizin bebişleri olur en kısa zamanda herkese dua ediyorum valla

Amin kuzum inşallah ikiz olma ihtimali var mı acaba ben bi tanesi tutunmuştur diye düşünmüştüm aslında

Enerji emicilerin modunu dusurmesine izin verme canim, senin ihtiyacin olan sey simdj moral Cok sukur moralini yukseltecek kadar yuksek sonucu da aldin

Edepsizlik maalesef çaresi olmayan bir hastalık Allah fırsat vermesin hiç birine. Sıkı sıkı tutunacaklar inşallah, sağlıkla alacağız kucağımıza inşallah mintriklerimizi

Hepsni 5 e kadar bekletmıyorlar. Bazen 3 te donduruyorlar ararlar sizi 1-3-5.günlerde

Bu histereskopi ne için yapılıyor canlar? Ben olmadım sadece Dr bana rahim filmi çektir demişti onu çektirdim farkı nedir hangi durumlarda istiyor dr
Histeroskopide kamera ile rahime girip kontrol ediyorlar, müdahale edilmesi gereken birşey varsa ona müdahale ediyorlar, olan arkadaşlar detaylı anlatmıştı, bazıları anestezili olup müdahale gerekirse direk o an yapmış bazıları anestesizis sadece kontrol amaçlı olmuş. Benim rahim filmim yok ama 1 düşük yaptığım ve sonrasında kürtaj olduğum için doktor yapışıklık vs olmuş mu bakalım dedi

Kuzularım beta hcg 3200 geldi. Cuma günü keseye bakacağız. İnşallah sıvı azalır da rahatça görürüz
Yaa kuzum benim çok güzel bir haber bu hadi bakalım bir an önce cuma günü gelsin inşallah teste devam edecek misin canım beta hcg için

Kızlar sonucum 62.99 çıktı cumartesi günü olan 20.31 di çok sevindim yaa

Kuzularım beta hcg 3200 geldi. Cuma günü keseye bakacağız. İnşallah sıvı azalır da rahatça görürüz
Ne güzel haberler gelmiş ya
çok sevindim canlarım. Allah bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah darısı gelecek ay da bizlere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…