şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Yok kuzum cuma keseye gideceğin takip bitti. Ekstra bir sıkıntı olmazsa cuma keseye bakacak eşim
Hadi bakalım kuzum çok şükür bugünleri gösteren Rabbime daha da güzel haberler alacağız hep birlikte inşallah

var cnm belim kasımlarım ağrıyor bacaklarım çekiliyor sanki bide gögüslerim fena geçen sene transfer oldugumda da vardı bu ağrılar ilaçlar yapıyor
Aynenn bnmmde aynı ya yürüyüş yapmaya çıktım sol kasığımın bıcak batmasından zor yürüdüm aynen ilaçlrın etkisi senın kaçın güm embriyosu cnm

Aynenn bnmmde aynı ya yürüyüş yapmaya çıktım sol kasığımın bıcak batmasından zor yürüdüm aynen ilaçlrın etkisi senın kaçın güm embriyosu cnm
ben gecen yılda dondurmustum canm 8 haftalık düşük oldu,bu sene tekrar yaptırdım. hakkımızda hayırlısı olsun canım ya beklemek çok kötü ne zaman test yaptırcaksın

ben gecen yılda dondurmustum canm 8 haftalık düşük oldu,bu sene tekrar yaptırdım. hakkımızda hayırlısı olsun canım ya beklemek çok kötü ne zaman test yaptırcaksın
Hadi ya üzüldüm inş bu sefer herşey yolunda gider de sağlıkla güzel haberler alırsın bn son zamana kadar yapmayı aslında düşünmüyorum olacagı varsa olur düşüncesindeyim ama 6. Günden sonra ki ruh halimi kestiremiyorım

İnşallah hiçbir sıkıntı yoktur canım çok iyi düşünmüşsün yaptır bence de riske atmamak lazım hiçbir şeyi

inş cnm güzel haberler alırız aynı gün bebeği olacaklar:)bende 10 ğün geçsin diye düşünüyorum:)

Merhaba belirtileriniz varmıydı hamilelik öncesi peki? Benim 2.gün bugün

Kızlar selamlar. Gruptaki hamişleri tekrar gönülden kutlarım. Grup uğurlu mu gelıyor ne. Bugün doktora gittim adetimin 2.günü fakat kanamam az. Doktor kanama yoğunlaşınca gel rahmi kalınlaştırmaya başlıcaz dedi. Bu ay ttansferim olacak bir şey çıkmazsa. Doktora transf sonra iğne oluyormuş sanırım diye sorduğumda iğne vermediğini vajinadan progestan fitil söyledi. Tekrar sordum hocam hangisi etkiliyse onu yapalım gibisinden. İğne yeni dedi proluteks için kanıtlanmış bi üstünlüğü yok. Sen de klasik yöntemi uyguluyoruz. Progestan fitille dvam edicez dedi. Burdaki herkes iğne mi kullanıyor? Okuduklarımdan öyle anladım. Doktor neden İĞNE vermıcem dedi anlamadım kafam karıştı?
İntalipid serum için de bir sorun oldupunda ileri aşamalrda veriliyor dedi aynı şekilde prednol için de . ( merak edenler varsa diye yazdım bunu da)

Çok teşekkür ederim canım Banada bir fikir vermiş oldun. İnşallah sağlıkla bebişleri kucağına alırsın

Bende transfer öncesi
Günde 3 defa vajinal progestan fitil
Günde iki defa ağızdan progestan kullanıyorum igne verilmedi banada yaninda antibiyotik aspirin verdi

Yaa o kadar ağrılı bir işlem mi? Sonrasında peki, etkiliyor mu, evde yatmak vs gerekiyor mu? Bi de bu işlemler adeti etkiliyo mu? Geç başlaması vs. Gibi
yok cnm yatmak gerekmiyor ama üşütmeyn ayaklarınıza belinize dikkat edin. kasım ayında oldum yapısıklık vardı,aralık ayında düzenli adet oldum normalde düzensizdir adetlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…