- 16 Kasım 2020
- 1.302
- 1.384
- 48
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #2.581
Hadi bakalım kuzum çok şükür bugünleri gösteren Rabbime daha da güzel haberler alacağız hep birlikte inşallahYok kuzum cuma keseye gideceğin takip bitti.Ekstra bir sıkıntı olmazsa cuma keseye bakacak eşim
Çok sevindim lusin kucağına almayı da nasip etsin Allah bize de dua et de katlansın değerlerimizYok kuzum cuma keseye gideceğin takip bitti.Ekstra bir sıkıntı olmazsa cuma keseye bakacak eşim
Evet yapıyor malesef. Sizin agrınız falan var mıaynı gün olmusuz hayırlısı olsun ya ilaçlar uyku yapıyormu sizde?
var cnm belim kasımlarım ağrıyor bacaklarım çekiliyor sanki bide gögüslerim fena geçen sene transfer oldugumda da vardı bu ağrılar ilaçlar yapıyorEvet yapıyor malesef. Sizin agrınız falan var mı
Aynenn bnmmde aynı ya yürüyüş yapmaya çıktım sol kasığımın bıcak batmasından zor yürüdümvar cnm belim kasımlarım ağrıyor bacaklarım çekiliyor sanki bide gögüslerim fena geçen sene transfer oldugumda da vardı bu ağrılar ilaçlar yapıyor
ben gecen yılda dondurmustum canm 8 haftalık düşük oldu,bu sene tekrar yaptırdım. hakkımızda hayırlısı olsun canım ya beklemek çok kötü ne zaman test yaptırcaksınAynenn bnmmde aynı ya yürüyüş yapmaya çıktım sol kasığımın bıcak batmasından zor yürüdümaynen ilaçlrın etkisi senın kaçın güm embriyosu cnm
Yaaaa bence 2 tane görünecekYok kuzum cuma keseye gideceğin takip bitti.Ekstra bir sıkıntı olmazsa cuma keseye bakacak eşim
Hadi ya üzüldüm inş bu sefer herşey yolunda gider de sağlıkla güzel haberler alırsınben gecen yılda dondurmustum canm 8 haftalık düşük oldu,bu sene tekrar yaptırdım. hakkımızda hayırlısı olsun canım ya beklemek çok kötü ne zaman test yaptırcaksın
İnşallah hiçbir sıkıntı yoktur canımHisteroskopide kamera ile rahime girip kontrol ediyorlar, müdahale edilmesi gereken birşey varsa ona müdahale ediyorlar, olan arkadaşlar detaylı anlatmıştı, bazıları anestezili olup müdahale gerekirse direk o an yapmış bazıları anestesizis sadece kontrol amaçlı olmuş. Benim rahim filmim yok ama 1 düşük yaptığım ve sonrasında kürtaj olduğum için doktor yapışıklık vs olmuş mu bakalım dedi
inş cnm güzel haberler alırız aynı gün bebeği olacaklar:)bende 10 ğün geçsin diye düşünüyorum:)Hadi ya üzüldüm inş bu sefer herşey yolunda gider de sağlıkla güzel haberler alırsınbn son zamana kadar yapmayı aslında düşünmüyorum olacagı varsa olur düşüncesindeyim ama 6. Günden sonra ki ruh halimi kestiremiyorım
7 kere oldum histeroskopi aneztesi olmadan tavsiye etmiyorummmmİnşallah hiçbir sıkıntı yoktur canımçok iyi düşünmüşsün yaptır bence de riske atmamak lazım hiçbir şeyi
Merhaba belirtileriniz varmıydı hamilelik öncesi peki? Benim 2.gün bugün2. Kalite 6 hucreliydi baska da embriyo yoktu. Ben tutmaz diyordum, rabbim nasip etti. Ilk gun ful yatis, sonra normal hayat, agir kaldirmak ve yukari uzanmak yok, cay kahve cikolata yok. Verilen ilaclar saatinde alinacak. Ben duzenli olarak avakado yedim.. ama bence pozitife prowoman prenatal vitaminin katkisi buyuk, cok yogun bir vitamin kuru ile tum kan degerlerim ignelerden bugune 1 ayda duzeldi
Hayırlı olsun canimm nasıl güzel artmış değerin maşallahKuzularım beta hcg 3200 geldi. Cuma günü keseye bakacağız.İnşallah sıvı azalır da rahatça görürüz
Çok teşekkür ederim canımMerhaba, ben Gebze Anadolu Sağlık Merkezinde yaptırıyorum. 11.500 tüp bebek +2000 mikroçip +5.500 civarıda eczaneye ücret ödedim. Bi arkadaşımız burdan gördüğü tedaviyle bebeğini kucağına aldı. Olumlu sonucu görünce biz de burayı tercih ettik. Şu an sonuç bekleme aşamasındayım. Ön görüşmeler ücretsiz, bir kaç merkezle gidip görüşüp fikir alabilirsiniz
Bende transfer öncesiKızlar selamlar. Gruptaki hamişleri tekrar gönülden kutlarım. Grup uğurlu mu gelıyor ne. Bugün doktora gittim adetimin 2.günü fakat kanamam az. Doktor kanama yoğunlaşınca gel rahmi kalınlaştırmaya başlıcaz dedi. Bu ay ttansferim olacak bir şey çıkmazsa. Doktora transf sonra iğne oluyormuş sanırım diye sorduğumda iğne vermediğini vajinadan progestan fitil söyledi. Tekrar sordum hocam hangisi etkiliyse onu yapalım gibisinden. İğne yeni dedi proluteks için kanıtlanmış bi üstünlüğü yok. Sen de klasik yöntemi uyguluyoruz. Progestan fitille dvam edicez dedi. Burdaki herkes iğne mi kullanıyor? Okuduklarımdan öyle anladım. Doktor neden İĞNE vermıcem dedi anlamadım kafam karıştı?
İntalipid serum için de bir sorun oldupunda ileri aşamalrda veriliyor dedi aynı şekilde prednol için de . ( merak edenler varsa diye yazdım bunu da)
Yaa o kadar ağrılı bir işlem mi? Sonrasında peki, etkiliyor mu, evde yatmak vs gerekiyor mu? Bi de bu işlemler adeti etkiliyo mu? Geç başlaması vs. Gibi7 kere oldum histeroskopi aneztesi olmadan tavsiye etmiyorummmm
yok cnm yatmak gerekmiyor ama üşütmeyn ayaklarınıza belinize dikkat edin. kasım ayında oldum yapısıklık vardı,aralık ayında düzenli adet oldum normalde düzensizdir adetlerimYaa o kadar ağrılı bir işlem mi? Sonrasında peki, etkiliyor mu, evde yatmak vs gerekiyor mu? Bi de bu işlemler adeti etkiliyo mu? Geç başlaması vs. Gibi
Ben de bir kere oldum anestezili hiçbir şey anlamadım. Benim adetimi etkilemedi. Zaten herhangi bir sorunda görülmediYaa o kadar ağrılı bir işlem mi? Sonrasında peki, etkiliyor mu, evde yatmak vs gerekiyor mu? Bi de bu işlemler adeti etkiliyo mu? Geç başlaması vs. Gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?