- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #2.601
Anladım, teşekkür ederim. Peki yapışıklığı histeroskopi yapmadan önce görmüşler miydi? Rahim filmi vs? Beni muayene eden doktorların hepsi rahim güzel görünüyor dedi, ama sadece ultrasonla baktılaryok cnm yatmak gerekmiyor ama üşütmeyn ayaklarınıza belinize dikkat edin. kasım ayında oldum yapısıklık vardı,aralık ayında düzenli adet oldum normalde düzensizdir adetlerim
İnşallah bende de çıkmaz. Ama embriyonun tutması için çizik vs atılıyomuş, belki onu yapar doktorumBen de bir kere oldum anestezili hiçbir şey anlamadım. Benim adetimi etkilemedi. Zaten herhangi bir sorunda görülmedi
Canım bende progestanı hem fitil hemde iğne olarak kullanıyorum prednol da kullanıyorum Ben oksapar kan sulandırıcı göbekten iğne de kullanıyorum her doktorun tedavi şekli farklı oluyo canım ama hangisi daha etkili onu bende bilmiyorumKızlar selamlar. Gruptaki hamişleri tekrar gönülden kutlarım. Grup uğurlu mu gelıyor ne. Bugün doktora gittim adetimin 2.günü fakat kanamam az. Doktor kanama yoğunlaşınca gel rahmi kalınlaştırmaya başlıcaz dedi. Bu ay ttansferim olacak bir şey çıkmazsa. Doktora transf sonra iğne oluyormuş sanırım diye sorduğumda iğne vermediğini vajinadan progestan fitil söyledi. Tekrar sordum hocam hangisi etkiliyse onu yapalım gibisinden. İğne yeni dedi proluteks için kanıtlanmış bi üstünlüğü yok. Sen de klasik yöntemi uyguluyoruz. Progestan fitille dvam edicez dedi. Burdaki herkes iğne mi kullanıyor? Okuduklarımdan öyle anladım. Doktor neden İĞNE vermıcem dedi anlamadım kafam karıştı?
İntalipid serum için de bir sorun oldupunda ileri aşamalrda veriliyor dedi aynı şekilde prednol için de . ( merak edenler varsa diye yazdım bunu da)
Brüksel tüp bebek merkezinde 34 yaşında olduğum için tek embriyo transfer edildi siz nerde yaptırıyorsunuz?İnşnerde tedavı oldunuz ve kaç tane trasfer edildi.
Bana çizik atılmadı rahim duvarım kalınlaşmıyordu yapışıldık olup olmadığına bakıldı bir sorun yoktu dilerim sende de bir sorun çıkmaz .İnşallah bende de çıkmaz. Ama embriyonun tutması için çizik vs atılıyomuş, belki onu yapar doktorum
Ben de Progestan fitil ve prolutex 25 mg göbekten iğne yapıyorumCanım bende progestanı hem fitil hemde iğne olarak kullanıyorum prednol da kullanıyorum Ben oksapar kan sulandırıcı göbekten iğne de kullanıyorum her doktorun tedavi şekli farklı oluyo canım ama hangisi daha etkili onu bende bilmiyorum
Asiri gogus hassasiyeti, 1 gun once da ayip soylemesi ishal basladi ( ben kronik kabizlik cekerim)Merhaba belirtileriniz varmıydı hamilelik öncesi peki? Benim 2.gün bugün
ilk başta filmde çıktı canımAnladım, teşekkür ederim. Peki yapışıklığı histeroskopi yapmadan önce görmüşler miydi? Rahim filmi vs? Beni muayene eden doktorların hepsi rahim güzel görünüyor dedi, ama sadece ultrasonla baktılar
Bende progestanı sadece fitil olarak kullanıyorum, günde 3 kere. Çatlatma iğnesinden sonra hiç iğnem yoktu yani. Prednoluda opudan sonra 4 gün kullandım.Kızlar selamlar. Gruptaki hamişleri tekrar gönülden kutlarım. Grup uğurlu mu gelıyor ne. Bugün doktora gittim adetimin 2.günü fakat kanamam az. Doktor kanama yoğunlaşınca gel rahmi kalınlaştırmaya başlıcaz dedi. Bu ay ttansferim olacak bir şey çıkmazsa. Doktora transf sonra iğne oluyormuş sanırım diye sorduğumda iğne vermediğini vajinadan progestan fitil söyledi. Tekrar sordum hocam hangisi etkiliyse onu yapalım gibisinden. İğne yeni dedi proluteks için kanıtlanmış bi üstünlüğü yok. Sen de klasik yöntemi uyguluyoruz. Progestan fitille dvam edicez dedi. Burdaki herkes iğne mi kullanıyor? Okuduklarımdan öyle anladım. Doktor neden İĞNE vermıcem dedi anlamadım kafam karıştı?
İntalipid serum için de bir sorun oldupunda ileri aşamalrda veriliyor dedi aynı şekilde prednol için de . ( merak edenler varsa diye yazdım bunu da)
Canım ben ebe yim çalıştığım kurumda da yaptırabilirim ama evde görümceme öğrettim en başından beri o yapıyor iğneleri mi benim progestan 50 mg lık iki tane bir vuruluyor oksapar da göbekten bir tane ben kendi göbeğime bile yapamam cesaret edemiyorum iğneyi kendime batırmaya benim kalçadan iki tarafta morardı artık komple ama dayanıyorum çok şükür göbeğim de morardı artık bide kan sulandırıcı o kadar sulandırdı ki kanımı kalçadan yapılan iğneden sonra iyi bastırmazsam adet kanı gibi lekelenme oluyor akıyor baya ama doktorum devam et dedi o yüzden bırakamıyorum ilaçları bakalım inşallah sonucumuz güzel olsun miniklerimiz için herşeye değer bence Rabbim herkese sabır versin bu yoldaBen de Progestan fitil ve prolutex 25 mg göbekten iğne yapıyorum
İlk başta progestan kalçadan iğne yaptırmıştım çok ağrım oldu yürüyemeden nerdeyse ama göbekten olanda hiç sorun yaşamadım hem de bu pandemi günlerinde sağlık ocağı hast. Vs gitmemek daha iyi
Allah hepimize sabır versin emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahCanım ben ebe yim çalıştığım kurumda da yaptırabilirim ama evde görümceme öğrettim en başından beri o yapıyor iğneleri mi benim progestan 50 mg lık iki tane bir vuruluyor oksapar da göbekten bir tane ben kendi göbeğime bile yapamam cesaret edemiyorum iğneyi kendime batırmaya benim kalçadan iki tarafta morardı artık komple ama dayanıyorum çok şükür göbeğim de morardı artık bide kan sulandırıcı o kadar sulandırdı ki kanımı kalçadan yapılan iğneden sonra iyi bastırmazsam adet kanı gibi lekelenme oluyor akıyor baya ama doktorum devam et dedi o yüzden bırakamıyorum ilaçları bakalım inşallah sonucumuz güzel olsun miniklerimiz için herşeye değer bence Rabbim herkese sabır versin bu yolda
Mesela benim doktorum oksaparı transfer günü ve ertesi olarak 2 gün verdi, progestana fitil ve iğne olarak devam ettiriyor hepsinin tedavisi farklı, sonuçları hepimize evlat olarak dönsün inşallahCanım bende progestanı hem fitil hemde iğne olarak kullanıyorum prednol da kullanıyorum Ben oksapar kan sulandırıcı göbekten iğne de kullanıyorum her doktorun tedavi şekli farklı oluyo canım ama hangisi daha etkili onu bende bilmiyorum
Sizinle tarihlerimiz ayni bende 5. Gunumdeyim.Kızlar merhaba gruba yazmayı atlamışım ya msjlarda baya çok olmuş akşama hepsini tek tek okuyacağım
Adetin 2.günü muayene oldum 19.02.2021
Gonol f 300 vuruyorum bugün 5.gün
Kasıklarım da ağrı gaz sancı var birazda karnım da şişlik var yarın kontrole gidicem bakalım büyümüşmü yumurtacıklar
Lh prolactin ve amh bakıldı değerlerim güzel çıktı ultroson da da doktor bey söylemişti yumurta rezervin güzel diye kan da bu onaylandı inşallah güzel sonuçlar alırız
Dondurulmuş transfer olacak büyük ihtimal dedi doktorumuz yaşınızın gençliği ve yumurta sayısının çokluğu sebebi ile dedi
Rabbim bu mübarek 3 aylarda hepimizin kalbini ve kucağını dolduracak güzel haberler alalım
Bende o merkeze gidiyorum. Siz transfer oldunuz sanirimBrüksel tüp bebek merkezinde 34 yaşında olduğum için tek embriyo transfer edildi siz nerde yaptırıyorsunuz?
Teşekkürler cevap içinAsiri gogus hassasiyeti, 1 gun once da ayip soylemesi ishal basladi ( ben kronik kabizlik cekerim)
Ben ankara da Centrum da yaptırdım. Size iğne ya da hap neler verdiler.Brüksel tüp bebek merkezinde 34 yaşında olduğum için tek embriyo transfer edildi siz nerde yaptırıyorsunuz?
Aynı ilaçları bende kullanıyorumm. Nerde yaptırdınız tedaviniziCanım bende progestanı hem fitil hemde iğne olarak kullanıyorum prednol da kullanıyorum Ben oksapar kan sulandırıcı göbekten iğne de kullanıyorum her doktorun tedavi şekli farklı oluyo canım ama hangisi daha etkili onu bende bilmiyorum
Benimde persembe kontrolum var ve sanirim son kontrol artik.
Üzülme canım güzel düsün insallah güzel olsn Allahtan hayırlisı hepimiz aslında tek sagliklimizim olması icin cabalıyoruz nasip belki o birinde dirKizlar ben bu sabah opu oldum 2 yumurtam var saniyodum 1 tane cikmis digeri kist çıkmış okadar üzüldüm agladimki anestezinin de etkisiyleyarin durumu bildirecekler umarim o sagliklidir ve döllenir ihtimalim okadar düştüki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?