şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

yok cnm yatmak gerekmiyor ama üşütmeyn ayaklarınıza belinize dikkat edin. kasım ayında oldum yapısıklık vardı,aralık ayında düzenli adet oldum normalde düzensizdir adetlerim
Anladım, teşekkür ederim. Peki yapışıklığı histeroskopi yapmadan önce görmüşler miydi? Rahim filmi vs? Beni muayene eden doktorların hepsi rahim güzel görünüyor dedi, ama sadece ultrasonla baktılar

Canım bende progestanı hem fitil hemde iğne olarak kullanıyorum prednol da kullanıyorum Ben oksapar kan sulandırıcı göbekten iğne de kullanıyorum her doktorun tedavi şekli farklı oluyo canım ama hangisi daha etkili onu bende bilmiyorum

İnşallah bende de çıkmaz. Ama embriyonun tutması için çizik vs atılıyomuş, belki onu yapar doktorum
Bana çizik atılmadı rahim duvarım kalınlaşmıyordu yapışıldık olup olmadığına bakıldı bir sorun yoktu dilerim sende de bir sorun çıkmaz .

Ben de Progestan fitil ve prolutex 25 mg göbekten iğne yapıyorum
İlk başta progestan kalçadan iğne yaptırmıştım çok ağrım oldu yürüyemeden nerdeyse ama göbekten olanda hiç sorun yaşamadım hem de bu pandemi günlerinde sağlık ocağı hast. Vs gitmemek daha iyi

Bende progestanı sadece fitil olarak kullanıyorum, günde 3 kere. Çatlatma iğnesinden sonra hiç iğnem yoktu yani. Prednoluda opudan sonra 4 gün kullandım.

Canım ben ebe yim çalıştığım kurumda da yaptırabilirim ama evde görümceme öğrettim en başından beri o yapıyor iğneleri mi benim progestan 50 mg lık iki tane bir vuruluyor oksapar da göbekten bir tane ben kendi göbeğime bile yapamam cesaret edemiyorum iğneyi kendime batırmaya benim kalçadan iki tarafta morardı artık komple ama dayanıyorum çok şükür göbeğim de morardı artık bide kan sulandırıcı o kadar sulandırdı ki kanımı kalçadan yapılan iğneden sonra iyi bastırmazsam adet kanı gibi lekelenme oluyor akıyor baya ama doktorum devam et dedi o yüzden bırakamıyorum ilaçları bakalım inşallah sonucumuz güzel olsun miniklerimiz için herşeye değer bence Rabbim herkese sabır versin bu yolda

Allah hepimize sabır versin emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah Güzel haberlerimizi de paylaşırız umarım

Mesela benim doktorum oksaparı transfer günü ve ertesi olarak 2 gün verdi, progestana fitil ve iğne olarak devam ettiriyor hepsinin tedavisi farklı, sonuçları hepimize evlat olarak dönsün inşallah

Sizinle tarihlerimiz ayni bende 5. Gunumdeyim.
Brüksel tüp bebek merkezinde 34 yaşında olduğum için tek embriyo transfer edildi siz nerde yaptırıyorsunuz?
Bende o merkeze gidiyorum. Siz transfer oldunuz sanirim

Aynı ilaçları bende kullanıyorumm. Nerde yaptırdınız tedavinizi

Üzülme canım güzel düsün insallah güzel olsn Allahtan hayırlisı hepimiz aslında tek sagliklimizim olması icin cabalıyoruz nasip belki o birinde dir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…