- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #2.621
Insallah cnmÜzülme canım güzel düsün insallah güzel olsn Allahtan hayırlisı hepimiz aslında tek sagliklimizim olması icin cabalıyoruz nasip belki o birinde dir
En hayirlisi ne ise o olsun. Lutfen uzulmeyin. Ilac ne kadar kullanmistiniz? Birde olgun yumurta sayisi mi 2 taneydi acaba? Stres yapmayin bu iş gercekten nasip işi. Bu yolda çok emek vermek varmış bizim kaderimizdede..Kizlar ben bu sabah opu oldum 2 yumurtam var saniyodum 1 tane cikmis digeri kist çıkmış okadar üzüldüm agladimki anestezinin de etkisiyleyarin durumu bildirecekler umarim o sagliklidir ve döllenir ihtimalim okadar düştüki
Gözde akademi hastanesi canım MalatyaAynı ilaçları bende kullanıyorumm. Nerde yaptırdınız tedavinizi
Kuzum dua et mutlaka Allah büyüktür inşallah sağlıklı olur da bir tane bile yeter tabiKizlar ben bu sabah opu oldum 2 yumurtam var saniyodum 1 tane cikmis digeri kist çıkmış okadar üzüldüm agladimki anestezinin de etkisiyleyarin durumu bildirecekler umarim o sagliklidir ve döllenir ihtimalim okadar düştüki
İlk denemen mi ? Benım ilk .tek değilimişim iğne verilmeyen demek kiBende transfer öncesi
Günde 3 defa vajinal progestan fitil
Günde iki defa ağızdan progestan kullanıyorum igne verilmedi banada yaninda antibiyotik aspirin verdi
İğne hangisi prolutex mi ? Fitil günde 3 vajinadanMesela benim doktorum oksaparı transfer günü ve ertesi olarak 2 gün verdi, progestana fitil ve iğne olarak devam ettiriyor hepsinin tedavisi farklı, sonuçları hepimize evlat olarak dönsün inşallah
Allahım size sabır ve tez zamanda toparlama gücü versin inşallh. Allah 1 taneden de yaratır isterse inşallah dualar sizi rahatlatırKizlar ben bu sabah opu oldum 2 yumurtam var saniyodum 1 tane cikmis digeri kist çıkmış okadar üzüldüm agladimki anestezinin de etkisiyleyarin durumu bildirecekler umarim o sagliklidir ve döllenir ihtimalim okadar düştüki
Kaç gününüz kaldı sonuca . İğneyi doktora sordumuz mu ? Herkes iğne kullanıyor vallahi ben ihtimali düşürmesinden korluyorum. Fitili aşılamda kullandım zaten...Bende progestanı sadece fitil olarak kullanıyorum, günde 3 kere. Çatlatma iğnesinden sonra hiç iğnem yoktu yani. Prednoluda opudan sonra 4 gün kullandım.
Transferden sonraki ilaçlarınız neydi peki. Tebrik ederim allah kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba belirtileriniz varmıydı hamilelik öncesi peki? Benim 2.gün bugün
Pazar günü test günüm. Sizin pko ya da benzer bi sorununuz var mı? Sanırım yumurtlama ya da rahimde kalınlaşma gibi sorunlar yoksa progesteron hormonu dozu azalıyor. Bizim tüp bebek sebebimiz sperm sorunuydu, bende bi sorun yoktu. Onun için dozu az tuttuklarını düşünüyorum. Yine de içinde progesteron olan bir iğne reçete ettiler ve leke olursa direk reçetenle git iğneyi yaptır dediler. İhtimali düşüreceğini sanmıyorum ya doktorunuza güvenin, içinizi ferah tutunKaç gününüz kaldı sonuca . İğneyi doktora sordumuz mu ? Herkes iğne kullanıyor vallahi ben ihtimali düşürmesinden korluyorum. Fitili aşılamda kullandım zaten...
7-10 mm arasıKızlar transfer için rahim kalınlığının kaç olması gerekiyor birde adetle ilaçlara başladıktan ne kadar sonra transfer oldunuz
Teşekkür ederim canım peki adetin ilk gününden itibaren kaç gun sonra oluyor ortalama bir sayı varmı yoksa kişiye göre degisiyormu7-10 mm arası
Ben adetin üçüncü günü tedavi ye başladım tam 14.günde transfer oldumKızlar transfer için rahim kalınlığının kaç olması gerekiyor birde adetle ilaçlara başladıktan ne kadar sonra transfer oldunuz
İnternette 7-14 mm yazıyor. Benim son kontrolde 8,5 mmdi. Opudan sonra zaten rahminizin ihtiyacına göre progesteron hormonu kullanmaya başlatıyorlar. Transfer gününe kadar daha da kalınlaşıyor. Ben 12. Gün opu, 15.günde transfer oldum.Kızlar transfer için rahim kalınlığının kaç olması gerekiyor birde adetle ilaçlara başladıktan ne kadar sonra transfer oldunuz
Kişiye göre değişiyor ben 19. Günde transfer oldumTeşekkür ederim canım peki adetin ilk gününden itibaren kaç gun sonra oluyor ortalama bir sayı varmı yoksa kişiye göre degisiyormu
Merhaba, izmir de neredetedavi oldunuz. Medical paktayım bende. Embriyolar donduruldu. Cuma günü tekrar gideceğim ve adetim bitmiş olacak. Sonra rahmi hazırlayacakmışız. Siz hamilesiniz sanırım, hayırlısı olsun.Merhaba hanımlar İzmirdeyim elimde bu tedavimden kalan 8 adet ovitrelle ve 3 kutu GONAL-F 450 ve 3 adet Merional 75 var rapor çıkarmayıp ücretli olarak tüp bebek yaptıracak arkadaşlara yardımcı olmak isterim.. Tedavi masrafları zaten yüksek en azından eczane masrafı konusunda destek olmuş olurum
Üzülmeyin allah nasip ettikten sonra 1 taneylede olur güzel düşünun güzel olsunKizlar ben bu sabah opu oldum 2 yumurtam var saniyodum 1 tane cikmis digeri kist çıkmış okadar üzüldüm agladimki anestezinin de etkisiyleyarin durumu bildirecekler umarim o sagliklidir ve döllenir ihtimalim okadar düştüki
Benimde ilk tup bebek denememİlk denemen mi ? Benım ilk .tek değilimişim iğne verilmeyen demek ki
Amin cok tsk ediyorumAllahım size sabır ve tez zamanda toparlama gücü versin inşallh. Allah 1 taneden de yaratır isterse inşallah dualar sizi rahatlatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?