şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

En hayirlisi ne ise o olsun. Lutfen uzulmeyin. Ilac ne kadar kullanmistiniz? Birde olgun yumurta sayisi mi 2 taneydi acaba? Stres yapmayin bu iş gercekten nasip işi. Bu yolda çok emek vermek varmış bizim kaderimizdede..

Kuzum dua et mutlaka Allah büyüktür inşallah sağlıklı olur da bir tane bile yeter tabi bizlerde dua ediyoruz sana merak etme kuzum

Allahım size sabır ve tez zamanda toparlama gücü versin inşallh. Allah 1 taneden de yaratır isterse inşallah dualar sizi rahatlatır

Bende progestanı sadece fitil olarak kullanıyorum, günde 3 kere. Çatlatma iğnesinden sonra hiç iğnem yoktu yani. Prednoluda opudan sonra 4 gün kullandım.
Kaç gününüz kaldı sonuca . İğneyi doktora sordumuz mu ? Herkes iğne kullanıyor vallahi ben ihtimali düşürmesinden korluyorum. Fitili aşılamda kullandım zaten...

Kaç gününüz kaldı sonuca . İğneyi doktora sordumuz mu ? Herkes iğne kullanıyor vallahi ben ihtimali düşürmesinden korluyorum. Fitili aşılamda kullandım zaten...
Pazar günü test günüm. Sizin pko ya da benzer bi sorununuz var mı? Sanırım yumurtlama ya da rahimde kalınlaşma gibi sorunlar yoksa progesteron hormonu dozu azalıyor. Bizim tüp bebek sebebimiz sperm sorunuydu, bende bi sorun yoktu. Onun için dozu az tuttuklarını düşünüyorum. Yine de içinde progesteron olan bir iğne reçete ettiler ve leke olursa direk reçetenle git iğneyi yaptır dediler. İhtimali düşüreceğini sanmıyorum ya doktorunuza güvenin, içinizi ferah tutun

Kızlar transfer için rahim kalınlığının kaç olması gerekiyor birde adetle ilaçlara başladıktan ne kadar sonra transfer oldunuz

Kızlar transfer için rahim kalınlığının kaç olması gerekiyor birde adetle ilaçlara başladıktan ne kadar sonra transfer oldunuz
İnternette 7-14 mm yazıyor. Benim son kontrolde 8,5 mmdi. Opudan sonra zaten rahminizin ihtiyacına göre progesteron hormonu kullanmaya başlatıyorlar. Transfer gününe kadar daha da kalınlaşıyor. Ben 12. Gün opu, 15.günde transfer oldum.

Merhaba, izmir de neredetedavi oldunuz. Medical paktayım bende. Embriyolar donduruldu. Cuma günü tekrar gideceğim ve adetim bitmiş olacak. Sonra rahmi hazırlayacakmışız. Siz hamilesiniz sanırım, hayırlısı olsun.

Üzülmeyin allah nasip ettikten sonra 1 taneylede olur güzel düşünun güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…