şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Kizlar banada opu sonrasi sabah aksam 1 fitil,progestan iğne,prednol tablet ve kan sulandirici igne verildi..estrofeme de gunde 3 kez 2tb devam dediler..progestan igne hatta tranfer olur tutarsa kalp atisina kadar devam dedi hemsire

Evet çok şükür 9. Haftama doğru yol alıyoruz İzmir tepecik eğitim araştırma hastanesi üremeye yardımcı tüp bebek servisinde oldu tedavim

Umarim sizede nasip olur bi süre daha ilaç kullanacaksınız sonrasında transfer olacak

İyi akşamlar. Size bir konuda danışmak istiyorum. Pazartesi yumurta toplamam oldu. Bugün aradıklarında 3 embriyo oluştuğunu ama işlem esnasında kalitesi düşük yumurta olarak not alındığını söyledi. Yumurtanın kalitesi embriyonun gelişimini etkiliyor ama umalım ki sizde kötü etkilemesin dediler. Yarın aramayacaklarmış. Duyunca yıkıldım. Moralimi yüksek tutamıyorum. Bu durumda olup transfer olan tutunan varmı bildiğiniz? Ben yeni başladım pekte bilgim yok konuyla ilgili

Canım bence dondur ben öyle yapardım ilk genetiğe gidenleri transfer olcaksın zaten belki onlara gerek bile kalmıcak ama yedeğin var olduğunu bilmek seni psikolojik rahatlatır kuzum

Transfer sonrası mı? 11. Gün 165.79 13. Gün 387.43 20. Gün keseyi gördük 27. Gün kalp atışını duyduk
Benim değerlerimde sizinkine çok benziyor 10. Gün 161 13. Gün 400 çıktı korkuyordum korkmayayım o zaman. Forumda okuyorum da çok yüksek değerler var kimyasal diye çok korktum ama değerlerimiz yakın çok sağolun yazdığınız için rabbim kucağınıza almayı nasip etsin

Canım gözün aydın inşallah sağ salim kucağına al
Amin kuzum inşallah darısı bütün bekleyenlere inşallah artış ta önemli ama bebişin kalp atışını duymadan hamileyim diyemicem galiba ya çok stresli bir dönem

Yücel Hoca çok iyi ve tecrübeli bir dr ayrıca hastane ekibi de çok güleryüzlü ve ilgililer
Umarım herşey yolunda gider ve güzel haberler alırız
Sizinde insallah saglikla tutunur ve kucaginiza alirsiniz. Transfer icin 1 ay bekleyecegim sanirim ben. Ufak bir polip miyom alacak. Ama 1 reglimi gecmesi gerekiyor bilmiyorum. Hocayada zirt pirt soramiyorum soru asiri yogunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…