- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #2.641
Oyle tabi insallah guzel haber alirimÜzülmeyin allah nasip ettikten sonra 1 taneylede olur güzel düşünun güzel olsun
Benim Yücel Karaman’la 2. Transferim dün dondurulmuş 5.gün tek embriyo ile yapıldı şimdi bekliyorumSizinle tarihlerimiz ayni bende 5. Gunumdeyim.
Bende o merkeze gidiyorum. Siz transfer oldunuz sanirim
Evet çok şükür 9. Haftama doğru yol alıyoruz İzmir tepecik eğitim araştırma hastanesi üremeye yardımcı tüp bebek servisinde oldu tedavimMerhaba, izmir de neredetedavi oldunuz. Medical paktayım bende. Embriyolar donduruldu. Cuma günü tekrar gideceğim ve adetim bitmiş olacak. Sonra rahmi hazırlayacakmışız. Siz hamilesiniz sanırım, hayırlısı olsun.
Umarim sizede nasip olur bi süre daha ilaç kullanacaksınız sonrasında transfer olacakMerhaba, izmir de neredetedavi oldunuz. Medical paktayım bende. Embriyolar donduruldu. Cuma günü tekrar gideceğim ve adetim bitmiş olacak. Sonra rahmi hazırlayacakmışız. Siz hamilesiniz sanırım, hayırlısı olsun.
Transfer sonrası günde 3 progestan fitil ve estrofem ayrıca günde 1 prolutex 25 mg göbekten iğne , coraspin ve folik asitBen ankara da Centrum da yaptırdım. Size iğne ya da hap neler verdiler.
Evet benimde yucel hocayla yeni basladim. Bendede dondurulmus olacakBenim Yücel Karaman’la 2. Transferim dün dondurulmuş 5.gün tek embriyo ile yapıldı şimdi bekliyorum
siz yeni mi başladınız?
Kan değerlerinizi hatırlıyor musunuz gün gün yazabilir misiniz acabaUmarim sizede nasip olur bi süre daha ilaç kullanacaksınız sonrasında transfer olacak
Transfer öncesi bana da iğne vermediler transfer günü başladım prolutex iğneyeİlk denemen mi ? Benım ilk .tek değilimişim iğne verilmeyen demek ki
Progestan dex 25 iğnem, fitilde günde 3 kapsül vajinadan. Estrofemde devam sabah2 akşam2. Bugün 5.günüm 2 gün sonra proluton depot olacağım tekrar. Coraspin prednol vitamin devam, bu kadar sanırım ya insan sayarken karıştırıyorİğne hangisi prolutex mi ? Fitil günde 3 vajinadan
Canım gözün aydın inşallah sağ salim kucağına alKızlar sonucum 62.99 çıktı cumartesi günü olan 20.31 di çok sevindim yaa
Yücel Hoca çok iyi ve tecrübeli bir dr ayrıca hastane ekibi de çok güleryüzlü ve ilgililerEvet benimde yucel hocayla yeni basladim. Bendede dondurulmus olacak
Transfer sonrası mı? 11. Gün 165.79 13. Gün 387.43 20. Gün keseyi gördük 27. Gün kalp atışını duydukKan değerlerinizi hatırlıyor musunuz gün gün yazabilir misiniz acaba
Canım bence dondur ben öyle yapardım ilk genetiğe gidenleri transfer olcaksın zaten belki onlara gerek bile kalmıcak ama yedeğin var olduğunu bilmek seni psikolojik rahatlatır kuzumKızlar moralim cok bozuk bana fikir verir misiniz söyle anlataym
Bugün embriyolarımın 5.günü 15 tane embriyom olusti sükür biz genetik taramalı yaptiriyoruz bunların sadece 4 tanesi genetik teste uygunmus test icin embriyolarin disariya bir hucre atması gerekiyormus 4 ünde olmus bunlar gidecek teste geri kalanı yarın belli olacak bende dedim ki eger benim embriyolarm kalitelo ise tek sorun teste uygun olmamasiysa atılmasn ben onlari dondurmak istiyorum kadın cok sasirdi nasil yani diyor bunu siz goze alacaksiniz belki hastalikli olur vsvs ama insanlar tarama yapmadan tramsfer oluyor eger kaliteli embriyolar ise ben sirf teste uygun degil die neden imha ettireyim ki siz ne karar verirdiniz
Benim değerlerimde sizinkine çok benziyor 10. Gün 161 13. Gün 400 çıktı korkuyordum korkmayayım o zaman. Forumda okuyorum da çok yüksek değerler var kimyasal diye çok korktum ama değerlerimiz yakın çok sağolun yazdığınız için rabbim kucağınıza almayı nasip etsinTransfer sonrası mı? 11. Gün 165.79 13. Gün 387.43 20. Gün keseyi gördük 27. Gün kalp atışını duyduk
Amin kuzum inşallah darısı bütün bekleyenlere inşallah artış ta önemli ama bebişin kalp atışını duymadan hamileyim diyemicem galiba ya çok stresli bir dönemCanım gözün aydın inşallah sağ salim kucağına al
Canım hadi güzel geçsin inşallah haberlerini bekliyoruzAynen bende de baya akıntı oldu yarın yumurta toplama işlemim olacak inşallah
Sizinde insallah saglikla tutunur ve kucaginiza alirsiniz. Transfer icin 1 ay bekleyecegim sanirim ben. Ufak bir polip miyom alacak. Ama 1 reglimi gecmesi gerekiyor bilmiyorum. Hocayada zirt pirt soramiyorum soru asiri yogunlarYücel Hoca çok iyi ve tecrübeli bir dr ayrıca hastane ekibi de çok güleryüzlü ve ilgililer
Umarım herşey yolunda gider ve güzel haberler alırız
Duyucaksın Allahın izniyle kuzum sakın kötü düşünme tadını çıkarAmin kuzum inşallah darısı bütün bekleyenlere inşallah artış ta önemli ama bebişin kalp atışını duymadan hamileyim diyemicem galiba ya çok stresli bir dönem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?