- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #2.661
Güzel düşün güzeli çağır. Gayet güzel değerlerin, maşallah.Benim değerlerimde sizinkine çok benziyor 10. Gün 161 13. Gün 400 çıktı korkuyordum korkmayayım o zaman. Forumda okuyorum da çok yüksek değerler var kimyasal diye çok korktum ama değerlerimiz yakın çok sağolun yazdığınız için rabbim kucağınıza almayı nasip etsin
Ne bileyim ya ilk denemem dış gebelik olunca korkuyorum ama evet iyi bakmak gerek haklısınızGüzel düşün güzeli çağır. Gayet güzel değerlerin, maşallah.
Tup bebekte mi dis gebelik olduNe bileyim ya ilk denemem dış gebelik olunca korkuyorum ama evet iyi bakmak gerek haklısınız
Evet canım yüzde ikilik bir oran var o da beni bulduTup bebekte mi dis gebelik oldu
Canım çok çok sevindim bende öyle 4 a falan gibi bilmiyorum açıkçası ve onu dese anlamamdaKızlar benimde biliyorsunuz dün 1 tane 5 güne ulaşan olmuştu 7 tanesi geriden geliyordu bugün 6. Gün arası embriyolog 2 tanesi gününe ulaşmış çok şükür o ikisinide dondurdum dedi ama kalitelerini sormayı unuttum hani bu 4 a 2 b filan varya gerçi çok anlamıyorum ne için o kategorilendirme
Değerlerin nasıldı onda kuzum düşükmüydü yüksekmiydiEvet canım yüzde ikilik bir oran var o da beni buldu
İlk değerim 39 dü sonrakileri hatırlamıyorum bir ay boyunca kan verdimDeğerlerin nasıldı onda kuzum düşükmüydü yüksekmiydi
Hiç korkmayın inşallah hayırlısıyla kalp atışını da duyarsınızBenim değerlerimde sizinkine çok benziyor 10. Gün 161 13. Gün 400 çıktı korkuyordum korkmayayım o zaman. Forumda okuyorum da çok yüksek değerler var kimyasal diye çok korktum ama değerlerimiz yakın çok sağolun yazdığınız için rabbim kucağınıza almayı nasip etsin
Evet ben Kasım ayından beri her gittiğimde yoğun oluyorlarSizinde insallah saglikla tutunur ve kucaginiza alirsiniz. Transfer icin 1 ay bekleyecegim sanirim ben. Ufak bir polip miyom alacak. Ama 1 reglimi gecmesi gerekiyor bilmiyorum. Hocayada zirt pirt soramiyorum soru asiri yogunlar
Bende dis genelik normal yolla gecirdim 2 defa hemde. Bu yuzden basladim tup bebege . Peki nedeni aciklandimi size? Sonrasinda ek bir tedavi uygulandimi? Neyse gecti bitti. Eskide kaldi o gunler diyelim. Umarim saglikla kucaginiza alacaksiniz bebeginiziEvet canım yüzde ikilik bir oran var o da beni buldu
Aynen kuzum benim o sonradan gelen orta kaliteymisCanım çok çok sevindim bende öyle 4 a falan gibi bilmiyorum açıkçası ve onu dese anlamamdasadece iyi ve orta kaliteli olduğunu biliyorum
Çok teşekkür ederim rabbim kucağınıza almanızı nasip etsinHiç korkmayın inşallah hayırlısıyla kalp atışını da duyarsınız
Canım üzülme ne olurKizlar ben bu sabah opu oldum 2 yumurtam var saniyodum 1 tane cikmis digeri kist çıkmış okadar üzüldüm agladimki anestezinin de etkisiyleyarin durumu bildirecekler umarim o sagliklidir ve döllenir ihtimalim okadar düştüki
Hayır sebebi belli değil rahmin kasılmasından kaynaklı oluyormus benim dış gebeliğim iğneyle sonlandırıldı ama bir ay boyunca kan verdim çok sıkıntılıydıBende dis genelik normal yolla gecirdim 2 defa hemde. Bu yuzden basladim tup bebege . Peki nedeni aciklandimi size? Sonrasinda ek bir tedavi uygulandimi? Neyse gecti bitti. Eskide kaldi o gunler diyelim. Umarim saglikla kucaginiza alacaksiniz bebeginizi
İnşallah isteyen herkese nasip etsinÇok teşekkür ederim rabbim kucağınıza almanızı nasip etsin
Insallah cnm tsk ederimCanım üzülme ne oluryarın inşallah güzel haberler alırsın
Bence cok iyi degerleriniz, korkmayin hic. Zaten onemli olan yuksek cikmasindansa duzenli artmasi. Hgc 3000 civari olunca kese gorunuyor yanlis hatirlamiyorsam. 19. Gun civari keseyi gorursunuz bence. Saglikla kucaginiza alirsiniz insallahBenim değerlerimde sizinkine çok benziyor 10. Gün 161 13. Gün 400 çıktı korkuyordum korkmayayım o zaman. Forumda okuyorum da çok yüksek değerler var kimyasal diye çok korktum ama değerlerimiz yakın çok sağolun yazdığınız için rabbim kucağınıza almayı nasip etsin
Ben de 2 sabah 2 akşam fitil kullanıyorumKızlar selamlar. Gruptaki hamişleri tekrar gönülden kutlarım. Grup uğurlu mu gelıyor ne. Bugün doktora gittim adetimin 2.günü fakat kanamam az. Doktor kanama yoğunlaşınca gel rahmi kalınlaştırmaya başlıcaz dedi. Bu ay ttansferim olacak bir şey çıkmazsa. Doktora transf sonra iğne oluyormuş sanırım diye sorduğumda iğne vermediğini vajinadan progestan fitil söyledi. Tekrar sordum hocam hangisi etkiliyse onu yapalım gibisinden. İğne yeni dedi proluteks için kanıtlanmış bi üstünlüğü yok. Sen de klasik yöntemi uyguluyoruz. Progestan fitille dvam edicez dedi. Burdaki herkes iğne mi kullanıyor? Okuduklarımdan öyle anladım. Doktor neden İĞNE vermıcem dedi anlamadım kafam karıştı?
İntalipid serum için de bir sorun oldupunda ileri aşamalrda veriliyor dedi aynı şekilde prednol için de . ( merak edenler varsa diye yazdım bunu da)
Çok teşekkür ederim moral oldu vallaBence cok iyi degerleriniz, korkmayin hic. Zaten onemli olan yuksek cikmasindansa duzenli artmasi. Hgc 3000 civari olunca kese gorunuyor yanlis hatirlamiyorsam. 19. Gun civari keseyi gorursunuz bence. Saglikla kucaginiza alirsiniz insallah
Merhaba, oncelikle gecmis olsun, umarim hayirlisi ile sonuclanir sureciniz. Moralinizi bozmayin, yumurtalariniz dollenmis sonucta, insallah guzelce gelisirler. moralinizi yuksek tutup dua edin, ben de opu’dan sonraki asamadayim, beklemek stresli ama elden bisi gelmiyor, iyi dusunun iyi olsunİyi akşamlar. Size bir konuda danışmak istiyorum. Pazartesi yumurta toplamam oldu. Bugün aradıklarında 3 embriyo oluştuğunu ama işlem esnasında kalitesi düşük yumurta olarak not alındığını söyledi. Yumurtanın kalitesi embriyonun gelişimini etkiliyor ama umalım ki sizde kötü etkilemesin dediler. Yarın aramayacaklarmış. Duyunca yıkıldım. Moralimi yüksek tutamıyorum. Bu durumda olup transfer olan tutunan varmı bildiğiniz? Ben yeni başladım pekte bilgim yok konuyla ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?