şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Güzel düşün güzeli çağır. Gayet güzel değerlerin, maşallah.

Canım çok çok sevindim bende öyle 4 a falan gibi bilmiyorum açıkçası ve onu dese anlamamda sadece iyi ve orta kaliteli olduğunu biliyorum

Hiç korkmayın inşallah hayırlısıyla kalp atışını da duyarsınız

Sizinde insallah saglikla tutunur ve kucaginiza alirsiniz. Transfer icin 1 ay bekleyecegim sanirim ben. Ufak bir polip miyom alacak. Ama 1 reglimi gecmesi gerekiyor bilmiyorum. Hocayada zirt pirt soramiyorum soru asiri yogunlar
Evet ben Kasım ayından beri her gittiğimde yoğun oluyorlar
Gitmeden önce ben hep yazıyorum sorularımı unutmamak için malum heyecan ve stresli oluyoruz
miyom aldırmaya gittiğinizde siz de öyle yapın aklınızda soru işareti kalmasın
Şimdiden geçmiş olsun

Evet canım yüzde ikilik bir oran var o da beni buldu
Bende dis genelik normal yolla gecirdim 2 defa hemde. Bu yuzden basladim tup bebege . Peki nedeni aciklandimi size? Sonrasinda ek bir tedavi uygulandimi? Neyse gecti bitti. Eskide kaldi o gunler diyelim. Umarim saglikla kucaginiza alacaksiniz bebeginizi

Canım üzülme ne olur yarın inşallah güzel haberler alırsın

Hayır sebebi belli değil rahmin kasılmasından kaynaklı oluyormus benim dış gebeliğim iğneyle sonlandırıldı ama bir ay boyunca kan verdim çok sıkıntılıydı

Bence cok iyi degerleriniz, korkmayin hic. Zaten onemli olan yuksek cikmasindansa duzenli artmasi. Hgc 3000 civari olunca kese gorunuyor yanlis hatirlamiyorsam. 19. Gun civari keseyi gorursunuz bence. Saglikla kucaginiza alirsiniz insallah

Ben de 2 sabah 2 akşam fitil kullanıyorum

Bence cok iyi degerleriniz, korkmayin hic. Zaten onemli olan yuksek cikmasindansa duzenli artmasi. Hgc 3000 civari olunca kese gorunuyor yanlis hatirlamiyorsam. 19. Gun civari keseyi gorursunuz bence. Saglikla kucaginiza alirsiniz insallah
Çok teşekkür ederim moral oldu valla hadi ya ben 1500 üzeri görülüyor diye biliyorum. Hesapladığınız için çok çok teşekkür ederim

Merhaba, oncelikle gecmis olsun, umarim hayirlisi ile sonuclanir sureciniz. Moralinizi bozmayin, yumurtalariniz dollenmis sonucta, insallah guzelce gelisirler. moralinizi yuksek tutup dua edin, ben de opu’dan sonraki asamadayim, beklemek stresli ama elden bisi gelmiyor, iyi dusunun iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…