- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #2.681
ilk hamileligimde sanki 3000 dedi doktor diye aklimda kalmis ama 1500de olabilirÇok teşekkür ederim moral oldu vallahadi ya ben 1500 üzeri görülüyor diye biliyorum. Hesapladığınız için çok çok teşekkür ederim
Allah hayırlısını versin inşallahKizlar ben bu sabah opu oldum 2 yumurtam var saniyodum 1 tane cikmis digeri kist çıkmış okadar üzüldüm agladimki anestezinin de etkisiyleyarin durumu bildirecekler umarim o sagliklidir ve döllenir ihtimalim okadar düştüki
Çok teşekkür ederimilk hamileligimde sanki 3000 dedi doktor diye aklimda kalmis ama 1500de olabilir. 1500se 17. Gun civari gorursunuz o zaman. Guzel haberlerinizi bekliyoruz
Amin tsk ederimAllah hayırlısını versin inşallah
Çok teşekkür ederim inşallah tek dileğim o güzelce gelişsinler ve kavuşayım artık inşallah. Sadece ben değil hepimizdeMerhaba, oncelikle gecmis olsun, umarim hayirlisi ile sonuclanir sureciniz. Moralinizi bozmayin, yumurtalariniz dollenmis sonucta, insallah guzelce gelisirler. moralinizi yuksek tutup dua edin, ben de opu’dan sonraki asamadayim, beklemek stresli ama elden bisi gelmiyor, iyi dusunun iyi olsun
Zaten tutunursa bir embriyo tutunuyor o yüzden moralinizI yüksek tutun çünkü en önemlisi pozitif kalınKizlar ben bu sabah opu oldum 2 yumurtam var saniyodum 1 tane cikmis digeri kist çıkmış okadar üzüldüm agladimki anestezinin de etkisiyleyarin durumu bildirecekler umarim o sagliklidir ve döllenir ihtimalim okadar düştüki
Canım üzülme olacak olduktan sonra 1 taneyle de olur iyi düşün iyi olsunKizlar ben bu sabah opu oldum 2 yumurtam var saniyodum 1 tane cikmis digeri kist çıkmış okadar üzüldüm agladimki anestezinin de etkisiyleyarin durumu bildirecekler umarim o sagliklidir ve döllenir ihtimalim okadar düştüki
Canım ne güzel orta kalite de iyiQUOTE="Brccck, post: 67138454, member: 998649"]
Aynen kuzum benim o sonradan gelen orta kaliteymis
Embriyolar iyi gibi simdilik, yarin 3. Gunleri.. transferim Nisan sonu gibi olacak insallah, oncesinde bi histeroskopi yapacak doktorÇok teşekkür ederimsizin transferiniz ne zaman olur sanki en son yumurtalarınız iyi durumdaydı yanlış hatırlamıyorsam
Tsk ederm bende artk tamamen kararımı verdim hayırlısıylaCanım bence dondur ben öyle yapardım ilk genetiğe gidenleri transfer olcaksın zaten belki onlara gerek bile kalmıcak ama yedeğin var olduğunu bilmek seni psikolojik rahatlatır kuzum
Hadi bakalım inşallah beşinci güne çıkarlar gerçi hangi embriyonun tutacağı da belli olmuyor dilerim hayırlısı neyse öyle olsun sizin için. Histeroskopiyi bence aneztezili yaptırın ablam aneztezi olmadan yaptırdı bayağı ağrı hissetmiştiEmbriyolar iyi gibi simdilik, yarin 3. Gunleri.. transferim Nisan sonu gibi olacak insallah, oncesinde bi histeroskopi yapacak doktor
Insallah yarin dollenirde guzel haber alirsak bakalımZaten tutunursa bir embriyo tutunuyor o yüzden moralinizI yüksek tutun çünkü en önemlisi pozitif kalın
Insallah cnmCanım üzülme olacak olduktan sonra 1 taneyle de olur iyi düşün iyi olsun
Yok hatta persembe transfer ederiz dedi ben 3.gun olmayacakmiydi dedim daha erkeni bilmiyodum oda olur farketmez dedi yarin bi belli olsunda bakalim..
Evet 5. Gune cikmalari da garanti olmuyor, bi de gene gidecek bizim 5. Gune cikanlar, bir 10 gunde gen sonucu icin bekleyecegim. Vallahi yaslandim beklerken, guzel haberler aliriz insalah hepHadi bakalım inşallah beşinci güne çıkarlar gerçi hangi embriyonun tutacağı da belli olmuyor dilerim hayırlısı neyse öyle olsun sizin için. Histeroskopiyi bence aneztezili yaptırın ablam aneztezi olmadan yaptırdı bayağı ağrı hissetmişti
Yok hatta persembe transfer ederiz dedi ben 3.gun olmayacakmiydi dedim daha erkeni bilmiyodum oda olur farketmez dedi yarin bi belli olsunda bakalim..
Benim ilk transferim de beşinci gün birinci kaliteydi embriyolog öyle demişti ama dış gebelik oldu olmayınca olmuyor. O yüzden kaçıncı güne çıkarlarsa çıksınlar çok takılmayın. Ama beklemek cidden çok yıpratıcı resmen ömürden ömür götürüyor.Evet 5. Gune cikmalari da garanti olmuyor, bi de gene gidecek bizim 5. Gune cikanlar, bir 10 gunde gen sonucu icin bekleyecegim. Vallahi yaslandim beklerken, guzel haberler aliriz insalah hep
saglikla pozitif sonucu alalim da kacinci gun kacinci kalite hic onemli diilBenim ilk transferim de beşinci gün birinci kaliteydi embriyolog öyle demişti ama dış gebelik oldu olmayınca olmuyor. O yüzden kaçıncı güne çıkarlarsa çıksınlar çok takılmayın. Ama beklemek cidden çok yıpratıcı resmen ömürden ömür götürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?