- 4 Eylül 2020
- 2.159
- 2.526
- 83
- 40
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #2.701
Amin aynen öylesaglikla pozitif sonucu alalim da kacinci gun kacinci kalite hic onemli diil
Ben de günde 3 progestan fitil ve estrpfem, 1 er tane prolutex ve oksapar iğne göbekten bunları kullanıyorum. Ama iğneler çok canımı yakıyoTransfer sonrası günde 3 progestan fitil ve estrofem ayrıca günde 1 prolutex 25 mg göbekten iğne , coraspin ve folik asit
Siz neler kullanıyorsunuz?
Benim daha ilk kontrol olacak 5.gün kullandım iğnemi de ama sanırım daha ekleyecek ilaç yarın belli olacak inşallahBenimde persembe kontrolum var ve sanirim son kontrol artik.
Benim de maalesef daha önce yaptırdığım hiç bir iğne böyle olmamıştı ama sabredip dayanicaz artıkBen de günde 3 progestan fitil ve estrpfem, 1 er tane prolutex ve oksapar iğne göbekten bunları kullanıyorum. Ama iğneler çok canımı yakıyo
Günaydnn canım önceki adın neydi ki
Ben oksaparı koldan yaptırıyorum mosmor ama kollarımBenim de maalesef daha önce yaptırdığım hiç bir iğne böyle olmamıştı ama sabredip dayanicaz artık
Günaydın gene beklemedeyizGünaydın kızlarrrrr
Günaydın ben bir soru sordum ama kimse estrofem kullanmıyor galiba..
Bende kullanıyorum canım günde üç tane opudan sonra başladımGünaydın ben bir soru sordum ama kimse estrofem kullanmıyor galiba..
Hayat bizi bekletmeyi seviyorGünaydın gene beklemedeyiz
Canım sen adeti unut artık kötüyü düşünmeyi bırakıyoruzKızlar bugün normalde adet günümdü çok gerginim kanama olur mu diye tereddüt ediyorum yaa tam adet gününde lekelenme yaşayan oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?