şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Evet kuzum bu son vermişim galiba eğer iyi çıkarsa tabi 4 martta kontrole gidecem
İnşallah canım benim de öyle son kan verişim. Ben de korkuyorum geçen tam kese görmeye gittiğimde değerim düşmüştü ve dış gebelikti su kalp atışlarını duyana kadar rahat yok valla. Ama lekelenmeden korkma sen benim doktorum normal olduğunu söyledi

Öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür ediyorum. Ben de yan etkileri var ve çok midem bulanıyor ve lekelenme yaptı. Halbuki adetim bitti ilaca başladıktan sonra oldu.
Ya kızlar bende ilaçlar sadece ishal yaptı bide b12 vitamini baya yükselmiş ondan da ishal oluyormuş başka yan etki olmadı hiç ya herkesin bünyesi farklı bence ondan bir doktoruna sor bence kuzum yinede için rahat etsin

Kizlar beni hala arayan olmadi ya kac gibi aradilar sizi ilk opudan sonra cok tedirginim
Canım embriyologun numarası varsa msj at hatırlat sen yinede numarası yoksa da hastaneden iste ben öyle yapmıştım merak ettikçe ya aradım sordum ya da msj attım bence sende öyle yap kuzum

Öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür ediyorum. Ben de yan etkileri var ve çok midem bulanıyor ve lekelenme yaptı. Halbuki adetim bitti ilaca başladıktan sonra oldu.
Lekelenme değil ama bende de hayatımı zorlayacak kadar bulantı yaptı başta fakat sonta vücut tolere etmeyi öğrendi herhalde, doz arttığı halde bir yan etki yok artık. İstersen lekelenme için dr yada hemşirelere danış

Kizlar beni hala arayan olmadi ya kac gibi aradilar sizi ilk opudan sonra cok tedirginim
Ben ilk opu günü eve gittikten sonra akşam arayıp bile bilgi aldım bana o gün söylemişti kaç tane döllenme olduğunu ertesi gün de arayıp kalan sayıyı felan söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…