- 4 Eylül 2020
- 2.159
- 2.526
- 83
- 40
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #2.721
Evet cuma kan verecemHayat bizi bekletmeyi seviyorcuma vereceksin dimi canım sen kan
Pek beceremiyorum galiba kuzum yaa nasıl olacak bu bende bilmiyorumCanım sen adeti unut artık kötüyü düşünmeyi bırakıyoruz
İnşallah çok güzel çıkarBende bugün kan verdim ama yarın çıkacak sonucu beklemek gerçekten çok zor yaainşallah güzel çıkar kızlar dualarınızı bekliyorum
Evet kuzum bu son vermişim galiba eğer iyi çıkarsa tabi 4 martta kontrole gidecemİnşallah çok güzel çıkarsen iki gün arayla veriyorsun değil mi benden üç gün arayla istiyorlar
İnşallah canım benim de öyle son kan verişim. Ben de korkuyorum geçen tam kese görmeye gittiğimde değerim düşmüştü ve dış gebelikti su kalp atışlarını duyana kadar rahat yok valla. Ama lekelenmeden korkma sen benim doktorum normal olduğunu söylediEvet kuzum bu son vermişim galiba eğer iyi çıkarsa tabi 4 martta kontrole gidecem
Ben kullanıyorum ama soruyu görmemişimGünaydın ben bir soru sordum ama kimse estrofem kullanmıyor galiba..
Öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür ediyorum. Ben de yan etkileri var ve çok midem bulanıyor ve lekelenme yaptı. Halbuki adetim bitti ilaca başladıktan sonra oldu.Bende kullanıyorum canım günde üç tane opudan sonra başladım
Canım herkesi farklı saatlerde aramışlardı kimini 11de kimini akşam beni 1 buçukta arıyorduKizlar beni hala arayan olmadi ya kac gibi aradilar sizi ilk opudan sonra cok tedirginim
Ya kızlar bende ilaçlar sadece ishal yaptı bide b12 vitamini baya yükselmiş ondan da ishal oluyormuş başka yan etki olmadı hiç ya herkesin bünyesi farklı bence ondan bir doktoruna sor bence kuzum yinede için rahat etsinÖncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür ediyorum. Ben de yan etkileri var ve çok midem bulanıyor ve lekelenme yaptı. Halbuki adetim bitti ilaca başladıktan sonra oldu.
Beni öğlen gibi arıyorlardı hep 1,2 gibiKizlar beni hala arayan olmadi ya kac gibi aradilar sizi ilk opudan sonra cok tedirginim
Az kaldı hadi inşallah ama katlanarak devam edecek ben inanıyorumEvet cuma kan verecem
Canım embriyologun numarası varsa msj at hatırlat sen yinede numarası yoksa da hastaneden iste ben öyle yapmıştım merak ettikçe ya aradım sordum ya da msj attım bence sende öyle yap kuzumKizlar beni hala arayan olmadi ya kac gibi aradilar sizi ilk opudan sonra cok tedirginim
Öğleden sonra aradılar beni hep hatta akşama doğru canım stres etme.Kizlar beni hala arayan olmadi ya kac gibi aradilar sizi ilk opudan sonra cok tedirginim
Lekelenme değil ama bende de hayatımı zorlayacak kadar bulantı yaptı başta fakat sonta vücut tolere etmeyi öğrendi herhalde, doz arttığı halde bir yan etki yok artık. İstersen lekelenme için dr yada hemşirelere danışÖncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür ediyorum. Ben de yan etkileri var ve çok midem bulanıyor ve lekelenme yaptı. Halbuki adetim bitti ilaca başladıktan sonra oldu.
Yaaa ilk gun ama cok heyecanli zaten 1 yumurtaÖğleden sonra aradılar beni hep hatta akşama doğru canım stres etme.
Pek beceremiyorum galiba kuzum yaa nasıl olacak bu bende bilmiyorum
[/QUOTECanım bende bilmiyorum sana diyorum ama kendimde beceremiyorumPek beceremiyorum galiba kuzum yaa nasıl olacak bu bende bilmiyorumhem transfer için heyecan hem korku başladı bile
Ben ilk opu günü eve gittikten sonra akşam arayıp bile bilgi aldım bana o gün söylemişti kaç tane döllenme olduğunu ertesi gün de arayıp kalan sayıyı felan söylediKizlar beni hala arayan olmadi ya kac gibi aradilar sizi ilk opudan sonra cok tedirginim
Numarasi yok valla.biraz daha bekliyim bakalim elim gitmiyor aramayadaCanım embriyologun numarası varsa msj at hatırlat sen yinede numarası yoksa da hastaneden iste ben öyle yapmıştım merak ettikçe ya aradım sordum ya da msj attım bence sende öyle yap kuzum
İnşallah canım hayırlısıylaAz kaldı hadi inşallah ama katlanarak devam edecek ben inanıyorumbakalım bizde inşallah bu aşamaları görebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?