şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Teşekkürler evet bugün arasam iyi olacak. Çok fazla ilaç kullandığım için oluyor sanırım. 12 kutu gonal f 375 ve 12 kutu merional ve diğer ilaçlar. Yaşım 39 sanırım bu sefer zorlu olacak. Şu an rahim kalınlaştırma aşamasındayım... Dayaniyorum.

Ben ilk opu günü eve gittikten sonra akşam arayıp bile bilgi aldım bana o gün söylemişti kaç tane döllenme olduğunu ertesi gün de arayıp kalan sayıyı felan söyledi
Aaa Oylemi ben dun 4 bucuk gibi rapor icin geri hastaneye gittiğimde hemsireye sordum biz bilmiyoruz yarin arar embriyolog dediler

Bende once sabah aksam 2 tablet alirken sorun yoktu ama sonra gunde 3 defa 2 tablet olunca artik bulanti basladi ictikten sonra 1-2saat çekiyorum bende yaa.

Barkodunuzu almadinizmi ? Saglik ocagi öğleden sonra cikar
Kuzum bizim buranın sitesinde görünmüyor sonuç kısmı zaten merkeze gidiyor buradaki kanlar özel hastane de yok bir saatlik yola gidip de kendimi de yormak istemiyorum alıştım artık beklemeye ertesi güne açıklanır artık inşallah

2 kg almıştım karnımdaki sudan olduğunu düşündüğüm 300 gr gitmiş... kaldı 1700 gr
Oh kuzm ne güzel ben bu sabah 100 gr fazla çıktım ama bence o yediklerimden falan en azından alımım nihayet durdu gibiAma çok çok sırtım ağrıyor çok yoruldum. Aldığım kilo 4.5 şuan.inşallah hafiflemeye de başlıcam Kilo alışını durduranın kelle paça olduğunu iddia edebilirim ama kanıtlayamam

Aaa Oylemi ben dun 4 bucuk gibi rapor icin geri hastaneye gittiğimde hemsireye sordum biz bilmiyoruz yarin arar embriyolog dediler
Beni doktorum hem opu’dan sonra eve gelince aradi, kac yumurta topladigini vs. soyledi, hem de suana kadar her sabah bilgi verdi. Sabah bilgi alinca daha iyi oluyo, diger turlu butun gun dikkatin daginik geziyosun.

Beni doktorum hem opu’dan sonra eve gelince aradi, kac yumurta topladigini vs. soyledi, hem de suana kadar her sabah bilgi verdi. Sabah bilgi alinca daha iyi oluyo, diger turlu butun gun dikkatin daginik geziyosun.
Dr.um opudan sonra odaya gelip bilgi verdi sagolsun ama onun arayacagini sanmiyorum cok yogun biri çünkü..

Ayyy ne güzel canım ya çözümü buldun maşallah şifa olsun. Senden de aşağı iniş bekliyoruz artık. Redbul içtin mi hiç? Ben bugün de bir tane içeyim diyorum. Alkolü sigarayı bırakamayanlar var bizim haftada 2-3 içtiğimiz redbulun zararı olur mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…