şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

İlk denemede tutma ihtimali daha az sanirim cok korkuyorum ya. Aslinda daha ortada fol yok yumurta yok benim daha tedavinin ortasindayim. Ignelere devam ediyorum. Hep bir korku var engel olamiyorum kaygilarima.
Ayni ben ben de ignelerin 6. gunundeyim ve durmadan hesap yapiyorum. Kafayi bozduk

Ayni ben ben de ignelerin 6. gunundeyim ve durmadan hesap yapiyorum. Kafayi bozduk
Tutmazsa ikinci deneme ne zaman olur . Ozaman dogum ne zamana gelir burcu ne olur falan gibi düşünceler. Sanirim delirmeden bir önceki durak bu kısım. Hepimize bol sabır, sanş, sağlık, ve en önemlisi rabbimin yardımını diliyorum.

Ya ben ilk tedavimde çok düşünüyordum 2. Tedavide hiç düşünmedim inanın normal hayatıma devam ettim hani bir yerde “amaaan” denebiliyor ya öyle demiştim. O iğne süreci opu sonrası sayılar falan. Beni ilk 36 saat sonra aradılar ve ben geri dönüp aramadım merak etmedim. Gerçi 24 tane toplanınca psikolojik olarak da rahatlamış olabilirim ama bu sefer daha rahattım.
Ohss gelişene kadar kendimden hiç beklemediğim kadar rahattım. Çok güzel geçti sonra da anamdan emdiğim süt burnumdan geldi gerçi ama.
Biliyorum çok zor canlar ama lütfen düşünmemeye çalışın. Kendinizi yormayın.

Canim sagolasin. Sende artik hic kotu dusunme en kotusu oldu bitti. Sen bebegine odaklan artik . Ohss belasindan artik cok az kaldi bence kurtuluyorsun

Amin canim amin Allah hepimize sabir, gonlumuze de ferahlik versin.
İlkinde kendimize soz gecirmemiz zor oluyor galiba insallah ilkle olur biter de ikinciyi kardes icin dusunuruz ah hayaller...

Selam kızlar tüp bebek tedavisine başladım 2. Gonalfimi oldum150 doz verdi doktorum günde. Sorum şu gonalf bende kasık ağrısı falan yapmadı bu normal mi? Daha 2 kere vurdum ama insan bekliyor yinede. Birde adetim az geliyor diğer dönemlere göre. Sizde de böyle mi oldu?

Canim senin durumunu biliyorum, cok gecmis olsun, cogu gitti az kaldi diyelim. Bir an once atlatacaksin insallh Bu ohss riski bende de var, yani dusunecek cok sey var, olmamis seyleri dusunup dusunup duruyoruz bu platform harika ama okudukca da uzaklasamiyorum dusuncelerimden
Artik bizim ilk denememiz oldugu icin kendimi hoş gormeye calisiyorum napiim, bi de dusunmemek icin mucadele edemicim sanirim.

Selam canim, hayirli olsun tedavin

Ben de ilk uc gun gonalf i 150 doz kullanmistim. İlk iki gun normal regl agrisi oldu, sonra bi agrim olmadi. Zaten bence o regl agrisiydi. İki gundur de 225 vuruyorum, hicbir agri sizi yok. Kafani kurcalamasin yani... Adetim de normal yogunlugunda oldu. Onu doktora sorsan belki bambaska bir aciklamasi olur.
Benim de bu ay onden ufak bi kanamam olmustu mesela. Megersem bu ay bir kistim olusmus, muhtemelen ondan oldu kanama

Kızlar şuanda doktordan çıktım 10 ile 13 mm arası 18 yumurtam var güzel ilerliyoruz 3 dün daha gonol f 300 vurulcam birde cetrotide yazdı onuda atıcam cumartesi kontrol opu günü verecek nasipse
Masallah cok guzel yumurta sayiniz. Hepsi dolu gelir, saglikli embriyolar olurlar insallah

Ertesi gün 12 gibi aradılar ondan 2 gün sonra benim defalarca aramamla zorumla akşam 5 buçuk gibi aradılar bu gün 5. Gün ve benide halen aramadılar stres tavan
5. Gün donduruyorlar ya akşam arıyorlar. Beni normalde 11 gibi arıyorlardı 5. Gün akşam sekizde aradılar. Stres yapma akşam ararlar

4. Gunde elenen cok oluyor diye yazilmisti, belli bi yuzdesi var mi acaba? Hic elenmedi opu’dan beri, umutlanmak istiyorum ama iste korkuyorum da

Kızlar şuanda doktordan çıktım 10 ile 13 mm arası 18 yumurtam var güzel ilerliyoruz 3 dün daha gonol f 300 vurulcam birde cetrotide yazdı onuda atıcam cumartesi kontrol opu günü verecek nasipse
Hayırlı olsun canm hayırlısıyla oldugun günlerde gelecek

Bakalım kaç yumurtamız olacak bende pko var bide. Yumurtalarım tembel yani. Umarım büyürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…