şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Bunu ben de o kadar çok yapıyorum ki okulda doğum gününü kutlayabilir mi dedikten sonra delirdiğime ikna oldum ve bıraktım

Merhaba bende de bariz ağrı yapmamıştı ama günler ilerleyip yumurtalar büyümeye başladıkça, bi rahatsızlık hissi oluyor. Şişkinlik, dolgunluk. Yerden bişey almaya eğilemiyordum, bi sıkışma hissi geliyordu. Herkese etkisi farklı oluyor

Kızlar benim artık merdiven çıkarken felan kalbim hızlanıyor nabzım da artıyor çarpıntı gibi oluyor ilaçlardan mı yoksa gebelik ten mi acaba bide çok acıkıyorum bu aralar midem sürekli gurul gurul normalde beni doyuran şeyler doyurmuyor artık

4. Gunde elenen cok oluyor diye yazilmisti, belli bi yuzdesi var mi acaba? Hic elenmedi opu’dan beri, umutlanmak istiyorum ama iste korkuyorum da
Ya bu şart değil, bence bu süreçte en en en yapılması gereken şey rahat olmak... 1 tane yumurta yeter allahın izniyle benim 4. Güne 1 tane eksilmişti sanırım çok olmak zorunda değil yani sen yüreğini ferah tut

Ayy aynen aynen cinsiyet partisi falan diyorum bende bazen eşim sakin ol diyor

Ben sadece son 4 gün ağrı çektim. Başlarda olmuyor o

Yaa evet hep kendime sen ne kadar stres olursan ol, naparsan yap sonucu etkileyemezsin, degistiremezsin rahat ol diyorum, kim ne derse desin zaten herkesinki farkli ama boyle guzel ornekleri duymak moral oluyor biraz

Yaa evet hep kendime sen ne kadar stres olursan ol, naparsan yap sonucu etkileyemezsin, degistiremezsin rahat ol diyorum, kim ne derse desin zaten herkesinki farkli ama boyle guzel ornekleri duymak moral oluyor biraz
Ben de hep kendime stres yapma sonuç değişmek diyorum aklım diyor ama kalbim dinlemiyor hergün bir öncekinden stresli geçiyor

Çok teşekkür ederim. İyi ki yazmışım su serptiniz düşünüp duruyordum.

Ayy aynen aynen cinsiyet partisi falan diyorum bende bazen eşim sakin ol diyor
Ya ben bide şey düşünüyorum. Bu kadar uğraştan sonra çevremdede benim gibi uğraşan insanlar vardır ve nezaketen parti falan yapmicam diye söz verdim kendime. Yani bebeğimden bişey çalmak istemiyorum tabii ama o daha dogmadan gösterişli eglenceler yapmayacağım. Şuan empati kurabiliyorum çünkü hamile olduktan sonra belki bu kadar rahat baskalarini dusunemeyebilirim. O yüzden söz verdim. Bir gün anne adayi olursam hassas davranacağim çevreme

Merhabalar, bugün burada okuduklarimdan sonra Dr u arayıp embriyo kalitemi sordum çünkü opu dan sonra bana 2 tane iyi olanı dondurduk demişlerdi. 3ab ve 2bc dediler. Bu konuda hakkında bana fikir verebilir misiniz? Teşekkürler şimdiden.

Gormemisin bebesi olmus, imzami ekledim valla!! Totem olsun, bu aksam 7de 2. Kani veririm, 9.30da cikar. Iki kat ise otururum asagi, butun plan budur. 1 hafta bekler kese gorurum, 2 hafta bekler kalp dinlerim... Allahaskina daha zor ve karmasik olmasin... Arada korkuyorum, kimyasal falan olabilir mi diye.. git pis dusunceler aklimdan. Bugun adet gunum, kirmizi da yok, tamamdir yaaaa

aynı sözü bende verdim kendme en yakınlarım bile nispet yapar gibi gözüme gözüme sokuyorlar cocuklarını sanki tek koca tek cocuk onlarda varmış gibi o yüzden söz verdim cocugumun resmini sosyal medyada cok paylaşamayacagım cunku sayfamda anne olamayan bir sürü insan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…