şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Ne güzel yazmışsın içimizdekileri, rabbim hepimize evlat sahibi olma mutluluğunu yaşatsın inşallah ama olmayınca nasip demekten başka ne yapabiliriz ki. Elimizden gelen maddi, manevi her şeyi yapıyoruz zaten

Moralini bozma inşallah laboratuvar kaynaklıdır ama değilse bile hep en hayırlısı neyse o olsun diye dua ediyorum sen de öyle yap moralini bozmamaya çalış Biz elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz gerisi artık Allah’a kalıyor

Ne kadar güzel yazmışsın lusin..elimizden gelen herşeyi yapıyoruz gerçekten, kist çıkar onla ugrasiriz, sperm az çıkar onla ugrasiriz, zayıfla denir zayıflamaya çalışırız, onca iğne onca ilaç vücudumuz almadığı kadar ilaç aldı bu evrede vücudumuz delik deşik oldu.. maddi manevi çok yıprandım elimizden geleni fazlasıyla zorlayarak var gücümüzle yapıyoruz bizimde sınavımız buymuş.. Allah'ım hepimizin gönlüne göre versin

Progestan fitil kullanıyorum yatıp beklediğim halde ayağa kalktıktan bir süre sonra çoğu geri gelmiş oluyor nerde yanlış yapıyorum sizede böyle oluyormu
O yuzden ben en az iki saat kalkmıyorum o emilim yeter diye düşünüyorum gece zaten kalkmiyorum sabah kalkinca akiyo ama kalani tabi..

Canım oda bilmiyor olabilir belki bide yoğun olduğunda benim hemşiremde okuyo acil değilse sonra dönüyo
Aradim hastaneyi sonunda cesaret edip,embriyolaglar haber verince arayacaz sizi gun sonunda dediler.dun oglen aramislardi tedirgin oldum dedim yok merak etmeyin arariz dedi.saat iki olmus yarin transfer olup olmayacagimi bilmiyorum yahu

Aradim hastaneyi sonunda cesaret edip,embriyolaglar haber verince arayacaz sizi gun sonunda dediler.dun oglen aramislardi tedirgin oldum dedim yok merak etmeyin arariz dedi.saat iki olmus yarin transfer olup olmayacagimi bilmiyorum yahu
Dün kaçta aramışlardı canım? Mozaik biraz yoğun oluyo canım ondan kaynaklı olabilir sen yine hazırlıklı ol bence canım sana omega 3 verdi mi doktorun

Aynı yerde baktırmaya çalış canım

Dün saat 20.00 de uyuyakaldım eşim resmen uyku arasında yaptı iğnemi ne enerji içeceği ne soda içebildim ama gün içinde süt içmiştim bir de akşam balık yedim, sabah tartıldığımda 1 kg gitmişti inanamadım. Allah’a çok şükür çok ağır geçmedi son günlerde de uykudan uyandıracak gibi değildi ama bugün baya iyileştim diyebilirim. Tavsiye ederim

Canım dün sabah 74.9 dum bu sabah 74.2 Enerji içeceği çok işe yaradı gerçekten ama bugün içmeyeceğim bebek açısından endişe ediyorum hala şişim ben tabi birden gitmiyor ama inşallah bu hafta 73.0e gerilesem razıyım ilerlemesin yavaş yavaş gitsin razıyım. Ben süt hiç içmedim aslında. Balık haftada bir yiyorum.
Ya bence ben zaten bu kadar diyetime dikkat etmeseydim çoktan hastanelik olmuştum.
O kadar bişey yemiyorum ki aslında proteine abancam diye. Bugün canım mantı çekti mantı yedim yoğurtla o da proteinli kıymalı yoğurtlu
Yarın yine balık var.
Akşam süt içerim kuzum ben de. Süte hiç fırsat gelmedi. Senin adına çoook çoooook sevindim kuzum.
Benim anamdan emdğim süt burnumdan geldi. Ama dün ilk defa gece eşimi sıcak havlu için uyandırmadım. (Çok şiddetli gaz sancılarım oluyordu)
İnşallah duraklama dönemine girdik biz de.
Ve dualarınızı eksik etmeyin akşam geç saatte bebişe bakmaya gideceğiz eşimle. Hastane boşalsın diye geç saatte gideceğiz annem de benimle bana bakıyor çünkü. İnşallah kesemizi görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…