- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #3.021
Ne güzel yazmışsın içimizdekileri, rabbim hepimize evlat sahibi olma mutluluğunu yaşatsın inşallah ama olmayınca nasip demekten başka ne yapabiliriz ki. Elimizden gelen maddi, manevi her şeyi yapıyoruz zatenMorali bozmak umudu kesmek yok ben 2 kimyasal üzerine orta-ağır arası ohss ile boğuşarak şuan gebeyim sanıyorum.
Her şerde vardır hayır umudunu kesme. Kimyasal mimyasal bebek tutunabilmiş mi tutunabilmiş. Bazen embriyo kalitesi kötü ise genetik anomali varsa kendiliğinden erken dönemde sonlanıyor olması daha hayırlı oluyor.
Dış gebelik geçirmektense erken dönem kimyasal olması emin ol daha iyi.
Keşke keşke hiç böyle olmasa hepimiz sağlıklı gebelikler tüp bebeğe gerek kalmadan yaşayabilseydik ama bazı şeyleri seçemiyoruz. Gücümüz yetemiyor. Hayırlısı deyip allaha havale etmekten başka seçenek kalmıyor. Yüreğini darlamamaya çalış.
İnşallah özeldeki test sonucun iyi gelir kuzum.
Sağlık ocağı kanı çok bekletmiştir de bozulmuştur ya da kit arızalıdır yoksa da hayırlısı neyse o
Biz yanındayız.
Dualarımız seninle.
Progestan fitil kullanıyorum yatıp beklediğim halde ayağa kalktıktan bir süre sonra çoğu geri gelmiş oluyor nerde yanlış yapıyorum sizede böyle oluyormuBen sabah koydugumda bir iki saat yatiyorum digeri gece yatarken koyuyorum zaten.benim bide gun icinde progestoran ignem var
Moralini bozma inşallah laboratuvar kaynaklıdır ama değilse bile hep en hayırlısı neyse o olsun diye dua ediyorum sen de öyle yap moralini bozmamaya çalışKızlar şimdi ben şöyle düşündüm 20 çıkınca iki katı olması için 40 olması gerekiyordu ya benim 62 çıktı acaba o 40 çıksaydı pazartesi günü olan çarşamba günü olanda 71 çıktı ya aslında normal olurdu dimi anlatabildim mi acaba yaa
Bende de bazen öyle oluyor ama dr a sorduğumda normal bir sorun olmaz dediProgestan fitil kullanıyorum yatıp beklediğim halde ayağa kalktıktan bir süre sonra çoğu geri gelmiş oluyor nerde yanlış yapıyorum sizede böyle oluyormu
Ne kadar güzel yazmışsın lusin..elimizden gelen herşeyi yapıyoruz gerçekten, kist çıkar onla ugrasiriz, sperm az çıkar onla ugrasiriz, zayıfla denir zayıflamaya çalışırız, onca iğne onca ilaç vücudumuz almadığı kadar ilaç aldı bu evrede vücudumuz delik deşik oldu.. maddi manevi çok yıprandım elimizden geleni fazlasıyla zorlayarak var gücümüzle yapıyoruz bizimde sınavımız buymuş.. Allah'ım hepimizin gönlüne göre versinMorali bozmak umudu kesmek yok ben 2 kimyasal üzerine orta-ağır arası ohss ile boğuşarak şuan gebeyim sanıyorum.
Her şerde vardır hayır umudunu kesme. Kimyasal mimyasal bebek tutunabilmiş mi tutunabilmiş. Bazen embriyo kalitesi kötü ise genetik anomali varsa kendiliğinden erken dönemde sonlanıyor olması daha hayırlı oluyor.
Dış gebelik geçirmektense erken dönem kimyasal olması emin ol daha iyi.
Keşke keşke hiç böyle olmasa hepimiz sağlıklı gebelikler tüp bebeğe gerek kalmadan yaşayabilseydik ama bazı şeyleri seçemiyoruz. Gücümüz yetemiyor. Hayırlısı deyip allaha havale etmekten başka seçenek kalmıyor. Yüreğini darlamamaya çalış.
İnşallah özeldeki test sonucun iyi gelir kuzum.
Sağlık ocağı kanı çok bekletmiştir de bozulmuştur ya da kit arızalıdır yoksa da hayırlısı neyse o
Biz yanındayız.
Dualarımız seninle.
Tsk ederim ☺Bende de bazen öyle oluyor ama dr a sorduğumda normal bir sorun olmaz dedi
O yuzden ben en az iki saat kalkmıyorum o emilim yeter diye düşünüyorum gece zaten kalkmiyorum sabah kalkinca akiyo ama kalani tabi..Progestan fitil kullanıyorum yatıp beklediğim halde ayağa kalktıktan bir süre sonra çoğu geri gelmiş oluyor nerde yanlış yapıyorum sizede böyle oluyormu
Benide hergün farklı aradı canımInşallah cnm valla daha arayan olmadi dun öğlene dogru aramislardi simdi gecti korkuyorum bende aramaya elim tlf.na gitmiyor oyle bekliyorum
Valla hemsireye msj attim okundu görünüyor oda dönüş yapmadiBenide hergün farklı aradı canım
Canım oda bilmiyor olabilir belki bide yoğun olduğunda benim hemşiremde okuyo acil değilse sonra dönüyoValla hemsireye msj attim okundu görünüyor oda dönüş yapmadi
Aradim hastaneyi sonunda cesaret edip,embriyolaglar haber verince arayacaz sizi gun sonunda dediler.dun oglen aramislardi tedirgin oldum dedim yok merak etmeyin arariz dedi.saat iki olmus yarin transfer olup olmayacagimi bilmiyorum yahuCanım oda bilmiyor olabilir belki bide yoğun olduğunda benim hemşiremde okuyo acil değilse sonra dönüyo
Dün kaçta aramışlardı canım? Mozaik biraz yoğun oluyo canım ondan kaynaklı olabilir sen yine hazırlıklı ol bence canımAradim hastaneyi sonunda cesaret edip,embriyolaglar haber verince arayacaz sizi gun sonunda dediler.dun oglen aramislardi tedirgin oldum dedim yok merak etmeyin arariz dedi.saat iki olmus yarin transfer olup olmayacagimi bilmiyorum yahu
Aynı yerde baktırmaya çalış canımKızlar 11 şubatta iki tane 3.gün embriyosu transfer olmuştum
19 şubat ta 14 küsürlü devlet hastanesi
20 şubat ta 20 küsürlü özel hastane
22 şubatta ta 62 küsürlü sağlık ocağı
24 şubatta 71 küsürlü sağlık ocağı çıktı kızlar doktor iki gün sonra tekrar baktır dedi az çıkmış dedi ama bazen laboratuvar kaynaklı da olabilir dedi
Baya baya itmek gerek yine de biraz akıntı ile beraber biraz çıkması normalmişProgestan fitil kullanıyorum yatıp beklediğim halde ayağa kalktıktan bir süre sonra çoğu geri gelmiş oluyor nerde yanlış yapıyorum sizede böyle oluyormu
Transfer degilde cumartesi opu olacagim.Cumartesi transfer olcak varmı kizlar
Canım dün sabah 74.9 dum bu sabah 74.2Dün saat 20.00 de uyuyakaldım eşim resmen uyku arasında yaptı iğnemi ne enerji içeceği ne soda içebildim ama gün içinde süt içmiştim bir de akşam balık yedim, sabah tartıldığımda 1 kg gitmişti inanamadım. Allah’a çok şükür çok ağır geçmedi son günlerde de uykudan uyandıracak gibi değildi ama bugün baya iyileştim diyebilirim. Tavsiye ederim
Kacinci gununde opu oluyorsun Chocolate? Sanki seninle gunlerimiz ayniydiTransfer degilde cumartesi opu olacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?