şubat ayı tüp bebek yaptıracaklar

Dün kaçta aramışlardı canım? Mozaik biraz yoğun oluyo canım ondan kaynaklı olabilir sen yine hazırlıklı ol bence canım sana omega 3 verdi mi doktorun
Dün kaçta aramışlardı canım? Mozaik biraz yoğun oluyo canım ondan kaynaklı olabilir sen yine hazırlıklı ol bence canım sana omega 3 verdi mi doktorun
Evet cnm balik yagi folik asit d vit3 en basta başlandı

Ayyy çok sevindim canım benim zor günler geçirdik ama bugün senin keseni görmenle hepimiz umut dolacağız artık duraklama değil gerileme dönemi başladı bekliyoruz güzel haberlerini
Enerji içeceği benim de çok içime sinmiyor ama sular gitmeden kese görünmezse diye de korkuyorum haftaya kadar 1-2 kere daha içerim ama soda ve süt artık favorim

Kacinci gununde opu oluyorsun Chocolate? Sanki seninle gunlerimiz ayniydi
Ben gecen hafta persembe basladim ignelere. Bugun 5 tane igne verdiler tekrar. Sanirim catlatmak icin. Cuma bir ilac almayacagim. Cumartesi sabah merkezde olacagim. Bu durumda 9. Gunum oluyor sanirim. Senin nasildi canim?

Kizlar progesteron fitil bas donmesi kafada agirlik yapan varmı ??kafami taşıyamiyorum ben sanki bugun yaa.

Ben gecen hafta persembe basladim ignelere. Bugun 5 tane igne verdiler tekrar. Sanirim catlatmak icin. Cuma bir ilac almayacagim. Cumartesi sabah merkezde olacagim. Bu durumda 9. Gunum oluyor sanirim. Senin nasildi canim?
Simdiden bol sanslar dilerim arkadasim

Benim gecen Cuma basladi, dun itibariyle cetrotide eklendi. Cumartesi gunu de kontrolum var. Daha catlatma ignesi verecegi icin benimki 9 gunden uzun surecek belliki. Ama dusuk dozla baslatmisti, ondandir diye dusunuyorum.

Bugun itibariyle 7. gun, gonal f ve cetrotide, asiri halsizlik ve hafif mide bulantisi yasiyorum. Sen yasamis miydin bi yan etki? Evde oldugum icin uzandim tembellik ediyorum ama gittikce mayistim

Canım hayırlı kaliteli bol yumoşların olsun inşallah histereskobinde çok güzel geçer inşallah

Çok tesekkur ederim. Sanada simdiden bol sans dilerim. Ben cumartesi opudan sonra tecrubelerimi yazarim sizlere. Cedrotide 2 gun once vermisti banada. Benim yan etkim ignenin ilk gunu oldu. Beni resmen zehirledi gibi birsey oldu. Kustum ve uyudum öyle rahatladim. Sonrasindaki etkileri şişkinlik halsizlik mide bulantisi bazen aglama ve uyku hali oldu.

Ah yani bu kadar ic karartici seyleri okuyup sevindim demek ayip ama sevindim okuduguma, cunku kendimi cok tuhaf hissediyorum ve psikolojik olarak da bir tuhafim... Gecmis olsun canim, sen atlatmissin, bakalim benimki gececek mi yarina

Opu haberlerini heyecanla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…