- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #3.041
Dün kaçta aramışlardı canım? Mozaik biraz yoğun oluyo canım ondan kaynaklı olabilir sen yine hazırlıklı ol bence canımsana omega 3 verdi mi doktorun
Evet cnm balik yagi folik asit d vit3 en basta başlandıDün kaçta aramışlardı canım? Mozaik biraz yoğun oluyo canım ondan kaynaklı olabilir sen yine hazırlıklı ol bence canımsana omega 3 verdi mi doktorun
Verdim kuzum 4 gibi çıkacak galiba ama benim umudum kalmadı ya sancım da başladı çünkü adet olucam galiba yoldayım zaten direk eve geçecem o kadar yoruldum ki ordan oraya
Balık yağı ne verdi canım bana prenatal life vermişti ümit bey onu kullanıyordum o bitti şimdi bidaha almak istiyorumEvet cnm balik yagi folik asit d vit3 en basta başlandı
Ayyy çok sevindim canım benim zor günler geçirdik ama bugün senin keseni görmenle hepimiz umut dolacağız artık duraklama değil gerileme dönemi başladıCanım dün sabah 74.9 dum bu sabah 74.2Enerji içeceği çok işe yaradı gerçekten ama bugün içmeyeceğim bebek açısından endişe ediyorum hala şişim ben tabi birden gitmiyor ama inşallah bu hafta 73.0e gerilesem razıyım ilerlemesin yavaş yavaş gitsin razıyım. Ben süt hiç içmedim aslında. Balık haftada bir yiyorum.
Ya bence ben zaten bu kadar diyetime dikkat etmeseydim çoktan hastanelik olmuştum.
O kadar bişey yemiyorum ki aslında proteine abancam diye. Bugün canım mantı çekti mantı yedim yoğurtla o da proteinli kıymalı yoğurtlu
Yarın yine balık var.
Akşam süt içerim kuzum ben de. Süte hiç fırsat gelmedi. Senin adına çoook çoooook sevindim kuzum.
Benim anamdan emdğim süt burnumdan geldi. Ama dün ilk defa gece eşimi sıcak havlu için uyandırmadım. (Çok şiddetli gaz sancılarım oluyordu)
İnşallah duraklama dönemine girdik biz de.
Ve dualarınızı eksik etmeyin akşam geç saatte bebişe bakmaya gideceğiz eşimle. Hastane boşalsın diye geç saatte gideceğiz annem de benimle bana bakıyor çünkü. İnşallah kesemizi görürüz
Ah kıyamam sana Hak’tan hayırlısıVerdim kuzum 4 gibi çıkacak galiba ama benim umudum kalmadı ya sancım da başladı çünkü adet olucam galiba yoldayım zaten direk eve geçecem o kadar yoruldum ki ordan oraya
Şimdiden kolay gelsin bol kaliteli yumoslarin olsn cnmTransfer degilde cumartesi opu olacagim.
Ben gecen hafta persembe basladim ignelere. Bugun 5 tane igne verdiler tekrar. Sanirim catlatmak icin. Cuma bir ilac almayacagim. Cumartesi sabah merkezde olacagim. Bu durumda 9. Gunum oluyor sanirim. Senin nasildi canim?Kacinci gununde opu oluyorsun Chocolate? Sanki seninle gunlerimiz ayniydi
Aminnn hepimizin ben birde histereskopi olacagim maalesef ama ayni anda oldu bitti olacak insallahŞimdiden kolay gelsin bol kaliteli yumoslarin olsn cnm
INNATE yaziyor cnm ustundeBalık yağı ne verdi canım bana prenatal life vermişti ümit bey onu kullanıyordum o bitti şimdi bidaha almak istiyorum
Simdiden bol sanslar dilerim arkadasimBen gecen hafta persembe basladim ignelere. Bugun 5 tane igne verdiler tekrar. Sanirim catlatmak icin. Cuma bir ilac almayacagim. Cumartesi sabah merkezde olacagim. Bu durumda 9. Gunum oluyor sanirim. Senin nasildi canim?
Canım hayırlı kaliteli bol yumoşların olsun inşallahBen gecen hafta persembe basladim ignelere. Bugun 5 tane igne verdiler tekrar. Sanirim catlatmak icin. Cuma bir ilac almayacagim. Cumartesi sabah merkezde olacagim. Bu durumda 9. Gunum oluyor sanirim. Senin nasildi canim?
Çok tesekkur ederim. Sanada simdiden bol sans dilerim. Ben cumartesi opudan sonra tecrubelerimi yazarim sizlere. Cedrotide 2 gun once vermisti banada. Benim yan etkim ignenin ilk gunu oldu. Beni resmen zehirledi gibi birsey oldu. Kustum ve uyudum öyle rahatladim. Sonrasindaki etkileri şişkinlik halsizlik mide bulantisi bazen aglama ve uyku hali oldu.Simdiden bol sanslar dilerim arkadasim
Benim gecen Cuma basladi, dun itibariyle cetrotide eklendi. Cumartesi gunu de kontrolum var. Daha catlatma ignesi verecegi icin benimki 9 gunden uzun surecek belliki. Ama dusuk dozla baslatmisti, ondandir diye dusunuyorum.
Bugun itibariyle 7. gun, gonal f ve cetrotide, asiri halsizlik ve hafif mide bulantisi yasiyorum. Sen yasamis miydin bi yan etki? Evde oldugum icin uzandim tembellik ediyorum ama gittikce mayistim
Ikimizin genetik testi de var embriyoya yapıldıSizde embriyoya mı test yapıldı yoksa eşiniz ve sizden alınan kanla mı?
Ah yani bu kadar ic karartici seyleri okuyup sevindim demek ayip amaÇok tesekkur ederim. Sanada simdiden bol sans dilerim. Ben cumartesi opudan sonra tecrubelerimi yazarim sizlere. Cedrotide 2 gun once vermisti banada. Benim yan etkim ignenin ilk gunu oldu. Beni resmen zehirledi gibi birsey oldu. Kustum ve uyudum öyle rahatladim. Sonrasindaki etkileri şişkinlik halsizlik mide bulantisi bazen aglama ve uyku hali oldu.
Yapar ilk zamanlar ama sonra alışılıyor.Kizlar yaziyi goren olmadi galiba progestan fitilden bas dönmesi yaşayan varmi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?